Manolis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2018
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Αδεια η πιάτσα...ισως να ζεστάνει λίγο ο καιρός.
Στο πόστο της είναι. Την πέτυχα πριν λίγοΑυτή στη Γιούρομπανκ μετά το Φρατζελικο είναι κάπου?
Σωστο τυπε την είδα σημεραΣτο πόστο της είναι. Την πέτυχα πριν λίγο
Σωστη παρατηρησηεχω πολυ καιρο να δω την ψηλη την ξανθια στο τραμ στην εισοδο της μαρινας φλοισβου. γνωριζει κανεις αν ειναι σε αλλο ποστο; αυτη που ειναι εκει τωρα ειναι αλλη και βρισκοταν στο τριγωνο απεναντι απο μαρινα αλιμου...
Τυπε είναι 4 στο σημείοΣτην παραλιακη ρευμα προς Πειραια στο φαναρι που κανει αριστερα για την μαρινα στο δεξι μας χερι (στο ποταμι δηλαδη για οσους ξερουν την περιοχη)ειναι δυο πιτσιρικια αστερια,ενα μελαχρινο αδυνατο και μια ξανθια.
Εχει κανεις αποψη?
Τυπε είναι 4 στο σημείο
1.μια κοντη ξανθιά με σχεδόν καρε
2.μια ψηλή ξανθιά με μαλλί ξοανο
3.μια μελαχρινή μπουτου
4.μια μελαχρινη skiny
Προφανως δεν ψάχνεις "ποση ώρα" γιατί αν έψαχνες 5 λεπτά θα έβλεπες όλα αυτά που ρωτάς στις πίσω σελίδες...Καλησπέρα σας, δεν είμαι μύστης στις πιάτσες νότια και ψάχνω πόση ώρα να βρω πληροφορίες σχετικά με μελαχρινή, εμφανίσιμη, μοιάζει λίγο με την Ίννα και βρίσκεται στη γωνία της Shell στο ρεύμα προς Πειραιά στην οδό Ευρυάλης. Τιμές, κριτικές, όνομα κλπ αν μπορείτε σας ευχαριστώ.
Και όμως έψαχνα κανα εικοσάλεπτο και έχω μπερδευτεί με ονόματα και τοποθεσίεςΠροφανως δεν ψάχνεις "ποση ώρα" γιατί αν έψαχνες 5 λεπτά θα έβλεπες όλα αυτά που ρωτάς στις πίσω σελίδες...
Βλέπεις δεν είμαι από τα Αθηναικά μέρη και δε γνωρίζω πολλάΠροφανως δεν ψάχνεις "ποση ώρα" γιατί αν έψαχνες 5 λεπτά θα έβλεπες όλα αυτά που ρωτάς στις πίσω σελίδες...
Ημεδαπέ Σεπτέμβρη την είχα πάρει.Μετα εξαφανιζολ.Εχω χάσει και το τηλ της.Μπορει κάποιος μύστης να το έχει και να μας το δώσει.Οντως αρκετά καλή.Κορμαρα με μύτη σαν γκαζοταναλια.Παιδιά καλησπέρα η μαρίνα η Μαριάνα που εμφανίζονταν στο ρεύμα προς Αθηνα πριν την Αλιμου έξω-κοντα απο μια alpha bank γνωρίζουμε που προσφέρει τις υπηρεσίες της;
Δεν εχω παει ποτε μαζι της αλλα εχω ακούσει τα καλητερα λόγια για αυτήν απο ενα φιλο.
Τυπε ξεκινώντας από την εκκλησία της Γλυφάδας (Αγ. Κωνσταντίνος) και πηγαίνοντας για Αθήνα, μετά από 1500 μέτρα είναι κατά σειρά ένα μικρό Έβερεστ και το βενζινάδικο ΣελλΚαι όμως έψαχνα κανα εικοσάλεπτο και έχω μπερδευτεί με ονόματα και τοποθεσίες
Ο φίλος θα σου χει πει πως λείπει κάνα χρόνο...Παιδιά καλησπέρα η μαρίνα η Μαριάνα που εμφανίζονταν στο ρεύμα προς Αθηνα πριν την Αλιμου έξω-κοντα απο μια alpha bank γνωρίζουμε που προσφέρει τις υπηρεσίες της;
Δεν εχω παει ποτε μαζι της αλλα εχω ακούσει τα καλητερα λόγια για αυτήν απο ενα φιλο.
Έτσι ακριβώς ειδικά για τη μύτη χαχαΗμεδαπέ Σεπτέμβρη την είχα πάρει.Μετα εξαφανιζολ.Εχω χάσει και το τηλ της.Μπορει κάποιος μύστης να το έχει και να μας το δώσει.Οντως αρκετά καλή.Κορμαρα με μύτη σαν γκαζοταναλια.