Τυπε προς μιλφ ή κανοκινο μιλφ
Να κάνω διόρθωση στο πλαζα ήταν,προς μιλφ δεν είδα καλά Γτ πέρασα γρήγορα ήμουν με πρόσωπο , ξερεις ποια λέω έχεις δοκιμάσει τύπε ?
Τυπε προς μιλφ ή κανοκινο μιλφ
Αγαπη λεγεται , ομορφη κοπελα κ κωλαρα. Εγω μια πιπα την ειχα παρει , δεν ηταν κακη απλα λιγο ξινη κ με υφος λες κ εκανε αγγαρια. Για γαμησι δεν ξερωΠαιδιά καθώς επέστρεφα σπίτι μου με την κοπελιά στο τέρμα του τραμ στη βούλα είδα ένα ξανθό τούμπανο, με ωραίες μπουτάρες κολάρα...όποιος την έχει πάρει ας ενημερώσει αν αξίζει![]()
![]()
![]()
Αγαπη λεγεται , ομορφη κοπελα κ κωλαρα. Εγω μια πιπα την ειχα παρει , δεν ηταν κακη απλα λιγο ξινη κ με υφος λες κ εκανε αγγαρια. Για γαμησι δεν ξερω
δοκιμασα εγω ...
μου ζαλησε τα @@ και μου ζηταγε + και + και + για τα παντα , ξενερωσα
ασε που απο κοντα δεν ειναι το τουμπανο που φαινεται απο το δρομο
Τι αμαξιΜαγκες , μια που καθεται στο αμαξι λιγο μετα τον Μαρμαριδη , που λεει οτι ειναι κ ελληνιδα , την εχει παρει κανεςι?
Α. Τα Clio είναι για τον πουτσο όλο προβληματα. Ακόμα και τα τελευταία που είναι σαφώς λίγο καλύτερα στον 1 χρόνο τρίζουν ελεοςΑυτή με το clio το μπλε.Όντως Ελληνίδα είναι.
Α. Τα Clio είναι για τον πουτσο όλο προβληματα. Ακόμα και τα τελευταία που είναι σαφώς λίγο καλύτερα στον 1 χρόνο τρίζουν ελεος
Β. Όντως πρέπει να είναι Ελληνίδα είναι παλιά καραβάνα αυτή. Τις εποχές ΠΑΣΟΚ έκανε πιατσα στη Σολωνος και το clio ήταν άλλο χρωμα
Ναι κάπου εκείψηλα στη σολωνος σε ενα καθετο στενο λες ... ;
περασμένα μεγαλεία και θυμωντας τα να κλαιςΝαι κάπου εκεί
Όταν κάνανε και επι της Σολωνος έβγαινε κι εκει
Προφανώς λες την Ελενίτσα από τον Βόλο της Αλβανίας.Αυτη η κοπέλα είναι χρόνια εκεί φιλε..Καλή στις υπηρεσίες αλλά τσουχτερη όπως και η φίλη της η Αμάντα που αραζει στη shell πιο κάτω..50 Αυτοκίνητο/100 hotel + δωμάτιο.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red][/color]
[/quote]
Με το καλημέρα? :ban: :2funny: