Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 793K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.269
Πόντοι
456

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
610
Πόντοι
81
Εν τω μεταξύ ο @kostakis27 είναι ο μόνος που ενημερώνει...
Και πετάγονται κάτι μαλακιστηρια και λένε να τον μπλοκάρουν

Πόσο αυνανες θες μου

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.269
Πόντοι
456
Αρχίζω να πιστεύω πως είναι και το ίδιο πρόσωπο...
δεν ειμαστε και αποδειξη ειναι οτι ο κωστακης χεζει μεσα στην θαλασσα βομβες βυθου ενω εγω τις κρυβω στην παραλια σαν βομβες κλειμορ για να τις πιασουν αυτοι που θα στησουν σκηνες η θα ξαπλωσουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι γιατί είστε και οι δύο μαλακες
φιλε μηπως εφαγες καμια κουραδα στην μουρη καθως εκανες αναδυση στην θαλασσα και μας βριζεις?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.569
Πόντοι
9.115
Ωραία ήταν και σήμερα στην Κινέτα,στο πρώτο κομμάτι 4-5 ζευγάρια και μετά την βίλα οι γνωστοί γκέι και άλλα 2 ζευγάρια. Άραξα δίπλα σ' ένα ζευγάρι το οποίο φασωνοταν μέσα στην θάλασσα αλλά έξω δεν έκαναν τίποτα και μετά από καμιά ώρα έφυγαν. Μπήκα για βουτιά στο παγωμένο νερό και αμέσως εχεσα ένα παχύ σκατό ενώ βγαίνοντας κατουρησα 2 φορές στο καπάκι με βρωμερό κλανιδι. Έκανα μερικά στριφτά και μετακόμισα προς το αριστερά να δω το αλλο ζευγάρι. Μηδέν παιχνίδι και αυτοί, το μόνο που παίχτηκε ήταν κάτι τσιμπούκια από 2 γκέι. Κατά τις 18:00 έπιασε δυνατός αέρας και σηκώθηκα κι έφυγα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
96
Πρέπει να είναι πολύ γαμώ το χέσιμο στη θάλασσα. Με πίάνει και μένα οταν κάνω ψαροντούφεκο αλλά δεν μπορώ να την εκτοξεύσω γιατί φοράω στολή

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.569
Πόντοι
9.115
Πρέπει να είναι πολύ γαμώ το χέσιμο στη θάλασσα. Με πίάνει και μένα οταν κάνω ψαροντούφεκο αλλά δεν μπορώ να την εκτοξεύσω γιατί φοράω στολή
Χάνεις τύπε, είναι φοβερή αίσθηση. Εγώ το καλοκαίρι εχεζα περισσότερο μέσα στην θάλασσα παρά στην τουαλέτα.

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.862
Πόντοι
446
δεν ειμαστε και αποδειξη ειναι οτι ο κωστακης χεζει μεσα στην θαλασσα βομβες βυθου ενω εγω τις κρυβω στην παραλια σαν βομβες κλειμορ για να τις πιασουν αυτοι που θα στησουν σκηνες η θα ξαπλωσουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φιλε μηπως εφαγες καμια κουραδα στην μουρη καθως εκανες αναδυση στην θαλασσα και μας βριζεις?
Ότι δεν είστε το ίδιο πρόσωπο είναι η απόδειξη πως η μαλακία είναι κολλητική...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom