ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 201
Αυτά τρώει,μην ακούς για πιτογυρα που γράφει.Σκατογυρα τρώειΦάτα κόπανε
Αυτά τρώει,μην ακούς για πιτογυρα που γράφει.Σκατογυρα τρώειΦάτα κόπανε
Ακριβώς αυτό είναι Κωστάκη, Ζηλεύουμε που έχεις φάει πόρτα παντού και πας στην Κινέτα που απλά δεν έχει πόρτα για να τη φας κι εκεί. Μην σταματήσεις όμως να γράφεις γενικά, γιατί σπάνια και που, γράφεις και κάτι χρήσιμο. Επίσης Κινέτα δεν πάω, οπότε κράτα τις κουράδες για τον εαυτό σου...Σκασατε από την ζήλεια σας τρόμπες. Κολυμπήστε τωρα πλάι με τα σκατα μου, μ@λακες.
εσυ φταιες που τους προειδοποιεις αστους να κανουν βουτια και στην αναδυση να την φανε στην μαπαΣκασατε από την ζήλεια σας τρόμπες. Κολυμπήστε τωρα πλάι με τα σκατα μου, μ@λακες.
Μήπως οι λαγοκέφαλοι αυξήθηκαν λόγω του σκατού;Έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ το χέσιμο μέσα στην θαλασσα σε Κινέτα και Σχοινί που σκέφτομαι να συνεχίσω και χειμώνα. Μετά αραγμα παραλία με φουλ κλανιδια, κατούρημα και να παίζω το καβλι μου.
Πολύ πιθανό τύπε/τύπισσα. Φέτος εχεσα περισσότερο στην Κινέτα και στο Σχοινί παρά στο σπίτι μουΜήπως οι λαγοκέφαλοι αυξήθηκαν λόγω του σκατού;
Και από την φρεγάτα, πάλι Κινέττα καταλήγουν. Οπότε ναι, αυξήθηκαν λόγω του σκατού σου.Πολύ πιθανό τύπε/τύπισσα. Φέτος εχεσα περισσότερο στην Κινέτα και στο Σχοινί παρά στο σπίτι μου. Ούτε στην φρεγάτα δεν χέζω τόσο βρωμερά και μεγάλα σκατα που τρώω όλη την ημέρα σαπιλα και ρευομαι ασταμάτητα
![]()
Πιστοποιητικό μαλακα έχειΕχεις πιστοποιητικό ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗΣ .
Congratulations
κριμα να μην ειχα περασει απο εκει να τοποθετησω κουραδες κλειμορ στο σημειο που εστησαν την σκηνηΛίγο αργότερα έσκασε ζευγάρι με δυνατο ξανθό μιλφακι κι έναν μαλάκα άντρα. Έστησαν μια μπλε σκηνή κι εκείνη ξεκίνησε την πίπα αλλά μόλις κάποιος πλησίαζε λίγο κοντά αμέσως σταματούσαν. Εγώ έκανα 2 απόπειρες όπως κι ένας άλλος μπάρμπας που βρωμουσε σαν άστεγος αλλά τίποτα. Όλο σταματούσαν κι έβγαινε ο μαλακας να κοιτάξει άμα κάποιος τους κοιτάζει ή τους πλησιάζει. .
Σε ποιον αναφέρεσαι ; Το ναυάγιο κοστακης ;Μαλακα κάποιος αντμιν να μπλοκάρει τον καραγκιοζη πάει να γαμησει το νήμα με τις παπαριες του
Ε ναιΣε ποιον αναφέρεσαι ; Το ναυάγιο κοστακης ;
Δυστοιχως είναι εκτός συναγωνισμού έχει το ακαταλόγιστο και δεν τον μπλοκάρει κανείς
γιατι ρε φιλε να τον μπλοκαρουν επειδη χεζει στην μεσα στην θαλασσα?Μαλακα κάποιος αντμιν να μπλοκάρει τον καραγκιοζη πάει να γαμησει το νήμα με τις παπαριες του
Στείλε μου προσωπικό μήνυμα
Όχι γιατί είστε και οι δύο μαλακεςγιατι ρε φιλε να τον μπλοκαρουν επειδη χεζει στην μεσα στην θαλασσα?
Αρχίζω να πιστεύω πως είναι και το ίδιο πρόσωπο...Όχι γιατί είστε και οι δύο μαλακες
δεν ειμαστε και αποδειξη ειναι οτι ο κωστακης χεζει μεσα στην θαλασσα βομβες βυθου ενω εγω τις κρυβω στην παραλια σαν βομβες κλειμορ για να τις πιασουν αυτοι που θα στησουν σκηνες η θα ξαπλωσουνΑρχίζω να πιστεύω πως είναι και το ίδιο πρόσωπο...
φιλε μηπως εφαγες καμια κουραδα στην μουρη καθως εκανες αναδυση στην θαλασσα και μας βριζεις?Όχι γιατί είστε και οι δύο μαλακες