Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 962K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.156
Πόντοι
1.056
Σκασατε από την ζήλεια σας τρόμπες. Κολυμπήστε τωρα πλάι με τα σκατα μου, μ@λακες.
Ακριβώς αυτό είναι Κωστάκη, Ζηλεύουμε που έχεις φάει πόρτα παντού και πας στην Κινέτα που απλά δεν έχει πόρτα για να τη φας κι εκεί. Μην σταματήσεις όμως να γράφεις γενικά, γιατί σπάνια και που, γράφεις και κάτι χρήσιμο. Επίσης Κινέτα δεν πάω, οπότε κράτα τις κουράδες για τον εαυτό σου...

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.048
Πόντοι
456
Σκασατε από την ζήλεια σας τρόμπες. Κολυμπήστε τωρα πλάι με τα σκατα μου, μ@λακες.
εσυ φταιες που τους προειδοποιεις αστους να κανουν βουτια και στην αναδυση να την φανε στην μαπα

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Κριτικές
5
Like
259
Πόντοι
21
Έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ το χέσιμο μέσα στην θαλασσα σε Κινέτα και Σχοινί που σκέφτομαι να συνεχίσω και χειμώνα. Μετά αραγμα παραλία με φουλ κλανιδια, κατούρημα και να παίζω το καβλι μου.
Μήπως οι λαγοκέφαλοι αυξήθηκαν λόγω του σκατού;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.725
Πόντοι
11.915
Μήπως οι λαγοκέφαλοι αυξήθηκαν λόγω του σκατού;
Πολύ πιθανό τύπε/τύπισσα. Φέτος εχεσα περισσότερο στην Κινέτα και στο Σχοινί παρά στο σπίτι μου :confused::confused:. Ούτε στην φρεγάτα δεν χέζω τόσο βρωμερά και μεγάλα σκατα που τρώω όλη την ημέρα σαπιλα και ρευομαι ασταμάτητα :confused::confused:

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Κριτικές
5
Like
259
Πόντοι
21
Πολύ πιθανό τύπε/τύπισσα. Φέτος εχεσα περισσότερο στην Κινέτα και στο Σχοινί παρά στο σπίτι μου :confused::confused:. Ούτε στην φρεγάτα δεν χέζω τόσο βρωμερά και μεγάλα σκατα που τρώω όλη την ημέρα σαπιλα και ρευομαι ασταμάτητα :confused::confused:
Και από την φρεγάτα, πάλι Κινέττα καταλήγουν. Οπότε ναι, αυξήθηκαν λόγω του σκατού σου.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.725
Πόντοι
11.915
Χθες έφυγα καρφί από την φρεγάτα και πήγα για γυμνισμό Κινέτα. Είχε αρκετό αέρα, στους γυμνιστές κάποιοι από τους γνωστούς αυνανες στην θέση τους και 3-4 ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι. Πιο μετά ησυχία,ένα γκέι ζευγάρι σε τσιμπούκι κι ένα ζευγάρι γεροντια. Λίγο αργότερα έσκασε ζευγάρι με δυνατο ξανθό μιλφακι κι έναν μαλάκα άντρα. Έστησαν μια μπλε σκηνή κι εκείνη ξεκίνησε την πίπα αλλά μόλις κάποιος πλησίαζε λίγο κοντά αμέσως σταματούσαν. Εγώ έκανα 2 απόπειρες όπως κι ένας άλλος μπάρμπας που βρωμουσε σαν άστεγος αλλά τίποτα. Όλο σταματούσαν κι έβγαινε ο μαλακας να κοιτάξει άμα κάποιος τους κοιτάζει ή τους πλησιάζει. Τους παράτησα και πήγα για βουτιά στο δροσερό νερό με αποτέλεσμα να κατουραω ασταμάτητα εντός κι εκτός παραλίας αλλά και να κλανω βρωμερά. Με βαρεσε ο ήλιος για τα καλά μέχρι να δύσει,φεύγοντας είχε ξεμείνει ένα ζευγάρι σε αντισκηνο μετά την βίλα και 2 αυνανες αλλά δεν έκατσα περισσότερο. Στο πρώτο κομμάτι μάζευαν οι τελευταίοι όπως μάζευαν και στο sun.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.048
Πόντοι
456
Λίγο αργότερα έσκασε ζευγάρι με δυνατο ξανθό μιλφακι κι έναν μαλάκα άντρα. Έστησαν μια μπλε σκηνή κι εκείνη ξεκίνησε την πίπα αλλά μόλις κάποιος πλησίαζε λίγο κοντά αμέσως σταματούσαν. Εγώ έκανα 2 απόπειρες όπως κι ένας άλλος μπάρμπας που βρωμουσε σαν άστεγος αλλά τίποτα. Όλο σταματούσαν κι έβγαινε ο μαλακας να κοιτάξει άμα κάποιος τους κοιτάζει ή τους πλησιάζει. .
κριμα να μην ειχα περασει απο εκει να τοποθετησω κουραδες κλειμορ στο σημειο που εστησαν την σκηνη

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.725
Πόντοι
11.915
Ωραία μέρα για γυμνισμό χθες στην Κινέτα. Αυνανες πήραν τον μπούλο,έκλεισε και το sun οπότε ελάχιστος κόσμος. Ένα ζευγάρι με μια χοντρή στην αρχή της παραλίας και καμιά 10αρια γκέι σε όλη την παραλία. Το νερό αρκετά δροσερό,με το που βούτηξα εχεσα κατευθείαν μια χοντρή κουράδα και μετά άραξα στην παραλία να λιαστω όπου και συνέχισα με κλανιδια. Πολύ ωραία η ησυχία του μέρους για καθημερινη. Πέρασα και από το Σχοινί το μεσημέρι αλλά ήταν ένας τύπος μόνος του γυμνός που πηγαινοερχόταν την παραλία.

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.740
Πόντοι
216

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.048
Πόντοι
456

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
767
Πόντοι
86
Εν τω μεταξύ ο @kostakis27 είναι ο μόνος που ενημερώνει...
Και πετάγονται κάτι μαλακιστηρια και λένε να τον μπλοκάρουν

Πόσο αυνανες θες μου

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.048
Πόντοι
456
Αρχίζω να πιστεύω πως είναι και το ίδιο πρόσωπο...
δεν ειμαστε και αποδειξη ειναι οτι ο κωστακης χεζει μεσα στην θαλασσα βομβες βυθου ενω εγω τις κρυβω στην παραλια σαν βομβες κλειμορ για να τις πιασουν αυτοι που θα στησουν σκηνες η θα ξαπλωσουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι γιατί είστε και οι δύο μαλακες
φιλε μηπως εφαγες καμια κουραδα στην μουρη καθως εκανες αναδυση στην θαλασσα και μας βριζεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom