Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 964K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
201
Πόντοι
20
Και στην Ελλάδα για την ιστορία υπάρχουν ξενοδοχεία γυμνιστών: στη Ρόδο (το έχω επισκεφθεί) και στο νότιο κομμάτι των Χανίων (δεν αξιώθηκα εκεί ακόμα). Βέβαια δύσκολα δέχονται κάποιον/α solo

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.731
Πόντοι
11.915
Αυτά που "γίνονται" στη Κινέτα, αν πάει κανένας να τα κάνει σε κανονικές παραλίες γυμνιστών, πχ στη Δονούσα, στη Χιλιαδού, στην Αντίπαρο, στη Ρόδο, στη Μύκονο, στις Καβουρότρυπες παλιότερα, θα μάζευε τόσο ξύλο που όχι δεν θα ξανάπαιζε το καυλι του, αλλά θα φορούσε 4 μαγιό όταν θα ξαναπήγαινε για μπάνιο.

Ο γυμνισμός δεν έχει να κάνει με αυνάνες και γαμησια, είτε μεταξύ straight, είτε μεταξύ gays.

Έτσι και σκάσουν οι αυνανες της Κινέτας σε αυτές τις παραλίες σίγουρα θα την παίξουν και τράβα εσύ αν είσαι μάγκας να τους την πεις, παπάρα. Λες κι εκεί δεν ψάχνονται κάποιοι για παιχνίδι πάνε μόνο για να παίζουν στο κινητό και να ρεμβαζουν την θέα :jerking::jerking:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
155
Like
3.580
Πόντοι
7.625
Έτσι και σκάσουν οι αυνανες της Κινέτας σε αυτές τις παραλίες σίγουρα θα την παίξουν και τράβα εσύ αν είσαι μάγκας να τους την πεις, παπάρα. Λες κι εκεί δεν ψάχνονται κάποιοι για παιχνίδι πάνε μόνο για να παίζουν στο κινητό και να ρεμβαζουν την θέα :jerking::jerking:
όχι πάνε απλώς και μόνο για γυμνισμό τον κανονικό, μιλώ και εγώ εκ γυμνιστικής πείρας 30+ ετών

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.705
Πόντοι
441
Σήμερα είναι η μέρα για σχοινί και μετά για Κινέτα….

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.731
Πόντοι
11.915
Εχθές κατά τις 14:30 έσκασε στο σχοινί τραβεστί παρέα με μύστη. Άραξαν στα δεξιά της παραλίας κι εγώ απέναντι τους :rockon::rockon:. Το τραβελακι ήταν απαξιωτικό και δεν γουσταρε, 2-3 Αλβανοί άρχισαν να μαλακιζονται για πάρτη της αλλά αυτή τίποτα. Την επαιζα κι εγώ διακριτικά για τις βυζάρες της αλλά αυτή τίποτα. Μέχρι τις 18:00 περίπου που έφυγαν μόνο κινητό και κουβέντα με τον μύστη :confused::confused::headbang::headbang:

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
201
Πόντοι
20
Εισαι βαθιά νυχτωμένος!!!. Ήμουν προχθες με τον δικό μου στο 48 στο Μαύρο Λιθάρι κ παίχτηκε το εξής σκηνικό: Καθόταν στα δεξιά μας μια κοπέλα που απολάμβανε μόνη της το μπάνιο της γυμνή. Λίγο μετά έρχεται ένας μαλακας και κάθεται στα δεξιά της κοπέλας και αρχίζει να "τον παίζει". Η τύπισσα (αφού πέρασαν 2 λεπτά και δε σταματούσε) αρπάζει μια μεγάλη πέτρα, κινείται προς το μέρος του, και του φωνάζει "Η σταματάς τώρα αυτό που κάνεις ή θα σε στείλω στο νοσοκομείο"! Εννοείται εγώ με τον δικό μου και δύο άλλα αγόρια που κάθονταν πιο πέρα πήγαμε κοντά στην κοπέλα σε περίπτωση που χρειαστεί βοήθεια με τον μαλάκα. Τελικά το αρχιδι έφυγε με την ουρά στα σκέλια!!!
Την παραδέχτηκα παντως την τύπισσα πραγματικά. Εν τέλει υπάρχουν κάποια όρια και κάποιος οφείλει να τα σέβεται. Δεν είναι οι παραλίες γυμνιστών σώνει και καλά τόποι ψωνιστηριου

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.705
Πόντοι
441
Εάν εσύ σήμερα η κυρία με τα μαύρα μαλλιά με το μαυρισμένο κορμί και το σημάδι από το μαγιό διαβάζεις εδώ,τότε να ξέρεις πως μας καυλωσες απίστευτα,πρόσφερες θέαμα χωρίς κόμπλεξ σε όλο το μήκος της παραλίας,που άλλαζες θέση συνέχεια,συγχαρητήρια πολλά…..
Σχοινί,τρανς ύπαρξη με βυζαρες με φίλη είχαν όρεξη για πολλά παιχνίδια γύρω στις 16:30,μαζί και δροσερό αγόρι πολύ ήσυχο και θηλυπρεπές…
3 ζευγάρια αλλα πολύ ήσυχα και στο sun στην αρχή επίσης αλλά πολύ ήσυχα,ξεχώρισε η κυρία που ήταν καυλωμενη……

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
767
Πόντοι
86
Εάν εσύ σήμερα η κυρία με τα μαύρα μαλλιά με το μαυρισμένο κορμί και το σημάδι από το μαγιό διαβάζεις εδώ,τότε να ξέρεις πως μας καυλωσες απίστευτα,πρόσφερες θέαμα χωρίς κόμπλεξ σε όλο το μήκος της παραλίας,που άλλαζες θέση συνέχεια,συγχαρητήρια πολλά…..
Σχοινί,τρανς ύπαρξη με βυζαρες με φίλη είχαν όρεξη για πολλά παιχνίδια γύρω στις 16:30,μαζί και δροσερό αγόρι πολύ ήσυχο και θηλυπρεπές…
3 ζευγάρια αλλα πολύ ήσυχα και στο sun στην αρχή επίσης αλλά πολύ ήσυχα,ξεχώρισε η κυρία που ήταν καυλωμενη……
ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ?

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ?

ρε μαλακα @kostakis27 ριξε του ενα μανικι μπας και ηρεμησει ...
σαν χαρη στο ζηταω !

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.082
Πόντοι
456

GuTcISrW4AA0dB7.jpg

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.731
Πόντοι
11.915
Εισαι βαθιά νυχτωμένος!!!. Ήμουν προχθες με τον δικό μου στο 48 στο Μαύρο Λιθάρι κ παίχτηκε το εξής σκηνικό: Καθόταν στα δεξιά μας μια κοπέλα που απολάμβανε μόνη της το μπάνιο της γυμνή. Λίγο μετά έρχεται ένας μαλακας και κάθεται στα δεξιά της κοπέλας και αρχίζει να "τον παίζει". Η τύπισσα (αφού πέρασαν 2 λεπτά και δε σταματούσε) αρπάζει μια μεγάλη πέτρα, κινείται προς το μέρος του, και του φωνάζει "Η σταματάς τώρα αυτό που κάνεις ή θα σε στείλω στο νοσοκομείο"! Εννοείται εγώ με τον δικό μου και δύο άλλα αγόρια που κάθονταν πιο πέρα πήγαμε κοντά στην κοπέλα σε περίπτωση που χρειαστεί βοήθεια με τον μαλάκα. Τελικά το αρχιδι έφυγε με την ουρά στα σκέλια!!!
Την παραδέχτηκα παντως την τύπισσα πραγματικά. Εν τέλει υπάρχουν κάποια όρια και κάποιος οφείλει να τα σέβεται. Δεν είναι οι παραλίες γυμνιστών σώνει και καλά τόποι ψωνιστηριου
Τώρα που την έπαιζε για κοπέλα είναι αρχιδι, αν την έπαιζε για σένα θα ήταν καλός, μαλάκα :jerking::jerking::jerking:
Που την είδες την όρεξη από τα τραβελια ρε παπάρα :jerking::jerking:. Είχαν κάτσει τέρμα δεξιά μόνο κουβέντα και κινητό και όποιος πλησίαζε τον στραβοκοιταζαν :confused::confused:.

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.705
Πόντοι
441
Σήμερα κλέβει την παράσταση ο γνωστός ΣΕ ΟΛΟΥΣ ο γλίτσας ΠΑΤΡΙΝΟΣ με το καπέλο στο κεφάλι που όπου δει ζευγάρι μοστράρει και τρώει τα άκυρα του αλλά συνεχίζει να αλλάζει θέσεις όπου πάνε τα ζευγάρια!!!!
ΑΞΙΟΣ ΤΡΑΓΙΚΕ ΠΑΤΡΙΝΕ,σε ξέρουν και οι βράχοι εδώ……

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.742
Πόντοι
216
Σήμερα κλέβει την παράσταση ο γνωστός ΣΕ ΟΛΟΥΣ ο γλίτσας ΠΑΤΡΙΝΟΣ με το καπέλο στο κεφάλι που όπου δει ζευγάρι μοστράρει και τρώει τα άκυρα του αλλά συνεχίζει να αλλάζει θέσεις όπου πάνε τα ζευγάρια!!!!
ΑΞΙΟΣ ΤΡΑΓΙΚΕ ΠΑΤΡΙΝΕ,σε ξέρουν και οι βράχοι εδώ……
Α το παπάρα το τριμαλακο

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.423
Πόντοι
206
Θέλω να ευχαριστήσω το ζευγάρι σήμερα στην Κινέτα κατά τις οχτώ μισή εννιά για τις σούπερ ερωτικές και καυλωτικες στιγμές που μου χαρισε αν ειαατιεσω παιδιά μπράβο και η κοπέλα πολύ ωραίες γραμμές και σώμα ενα θα αναφέρω το σκουιρτινγκ σου ήταν υπέροχο ευχαριστώ πολύ

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
201
Πόντοι
20
Τώρα που την έπαιζε για κοπέλα είναι αρχιδι, αν την έπαιζε για σένα θα ήταν καλός, μαλάκα :jerking::jerking::jerking:
1. Το ζητούμενο είναι ότι η κοπέλα ενοχλήθηκε και ορθώς αντέδρασε αφού ενοχλήθηκε
2. Εάν υποθέσουμε ότι ήμουν σόλο στην παραλία και κάποιος εντελως λιγουρης ερχόταν δίπλα μου μπαστακας και την έπαιζε, μάλλον απλώς θα τον απαξιωνα ακόμα και αν ήταν αντικειμενικά ωραίος. Ισως θα πήγαινα να κατσω κάπου πιο μακριά. Υπάρχουν νομιζω και πιο κομψοι τροποι να δείξει κάποιος το σεξουαλικο του ενδιαφέρον. Αυτό φυσικά θα ίσχυε και από την πλευρά μου. Στο κάτω κάτω της γραφής σε μια παραλία γυμνιστών απλά ένα γυμνό σώμα βλέπεις. Δεν είναι όπως σε ένα τσοντοσινεμά, ή όπως στο dark room μιας σαουνας που παίζει σκληρες τσόντες, τα οποία όντως σε φέρνουν σε οριακό σημείο καβλας για να κάνεις απρόσωπο σεξ με τον διπλανό σου.

Τελευταία τροποποίηση:

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.731
Πόντοι
11.915
Θέλω να ευχαριστήσω το ζευγάρι σήμερα στην Κινέτα κατά τις οχτώ μισή εννιά για τις σούπερ ερωτικές και καυλωτικες στιγμές που μου χαρισε αν ειαατιεσω παιδιά μπράβο και η κοπέλα πολύ ωραίες γραμμές και σώμα ενα θα αναφέρω το σκουιρτινγκ σου ήταν υπέροχο ευχαριστώ πολύ
Ωραίος μύστη, εγώ την Παρασκευή έκατσα μέχρι τέτοια ώρα αλλά τίποτα. Βέβαια ευχαριστήθηκα χέσιμο στον κόλπο των γκέι και Παρασκευή και Σάββατο κι έφυγα ξαλαφρωνενος.
1. Το ζητούμενο είναι ότι η κοπέλα ενοχλήθηκε και ορθώς αντέδρασε αφού ενοχλήθηκε
2. Εάν υποθέσουμε ότι ήμουν σόλο στην παραλία και κάποιος εντελως λιγουρης ερχόταν δίπλα μου μπαστακας και την έπαιζε, μάλλον απλώς θα τον απαξιωνα ακόμα και αν ήταν αντικειμενικά ωραίος. Ισως θα πήγαινα να κατσω κάπου πιο μακριά. Υπάρχουν νομιζω και πιο κομψοι τροποι να δείξει κάποιος το σεξουαλικο του ενδιαφέρον. Αυτό φυσικά θα ίσχυε και από την πλευρά μου. Στο κάτω κάτω της γραφής σε μια παραλία γυμνιστών απλά ένα γυμνό σώμα βλέπεις. Δεν είναι όπως σε ένα τσοντοσινεμά, ή όπως στο dark room μιας σαουνας που παίζει σκληρες τσόντες, τα οποία όντως σε φέρνουν σε οριακό σημείο καβλας για να κάνεις απρόσωπο σεξ με τον διπλανό σου.
Άσε ρε ψευτη,έτσι και την έπαιζε για σένα θα έπεφτες να την αρπαξεις μη σε προλάβει καμιά γυναίκα με μουνι, μαλάκα.

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom