zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 2.465
- Πόντοι
- 446
Και σε ένα μέρος στην Γαλλία,έχω ακούσει ότι υπάρχει.Μου διαφεύγει το όνομα.
Αυτά που "γίνονται" στη Κινέτα, αν πάει κανένας να τα κάνει σε κανονικές παραλίες γυμνιστών, πχ στη Δονούσα, στη Χιλιαδού, στην Αντίπαρο, στη Ρόδο, στη Μύκονο, στις Καβουρότρυπες παλιότερα, θα μάζευε τόσο ξύλο που όχι δεν θα ξανάπαιζε το καυλι του, αλλά θα φορούσε 4 μαγιό όταν θα ξαναπήγαινε για μπάνιο.
Ο γυμνισμός δεν έχει να κάνει με αυνάνες και γαμησια, είτε μεταξύ straight, είτε μεταξύ gays.

Εκεί να δεις γαμισια και παρτουζες πού πέφτουνCap d’Agde Naturist Village
όχι πάνε απλώς και μόνο για γυμνισμό τον κανονικό, μιλώ και εγώ εκ γυμνιστικής πείρας 30+ ετώνΈτσι και σκάσουν οι αυνανες της Κινέτας σε αυτές τις παραλίες σίγουρα θα την παίξουν και τράβα εσύ αν είσαι μάγκας να τους την πεις, παπάρα. Λες κι εκεί δεν ψάχνονται κάποιοι για παιχνίδι πάνε μόνο για να παίζουν στο κινητό και να ρεμβαζουν την θέα![]()
Κι εγω εχω πει δεν θα φυγω απο τη ζωη χωρις να το επισκευτωΤο χωριό Καπ Ντ'άγκντ, θέλω πολύ να πάω εκεί να κάτσω κάνα μηνα

. Το τραβελακι ήταν απαξιωτικό και δεν γουσταρε, 2-3 Αλβανοί άρχισαν να μαλακιζονται για πάρτη της αλλά αυτή τίποτα. Την επαιζα κι εγώ διακριτικά για τις βυζάρες της αλλά αυτή τίποτα. Μέχρι τις 18:00 περίπου που έφυγαν μόνο κινητό και κουβέντα με τον μύστη 

Εισαι βαθιά νυχτωμένος!!!. Ήμουν προχθες με τον δικό μου στο 48 στο Μαύρο Λιθάρι κ παίχτηκε το εξής σκηνικό: Καθόταν στα δεξιά μας μια κοπέλα που απολάμβανε μόνη της το μπάνιο της γυμνή. Λίγο μετά έρχεται ένας μαλακας και κάθεται στα δεξιά της κοπέλας και αρχίζει να "τον παίζει". Η τύπισσα (αφού πέρασαν 2 λεπτά και δε σταματούσε) αρπάζει μια μεγάλη πέτρα, κινείται προς το μέρος του, και του φωνάζει "Η σταματάς τώρα αυτό που κάνεις ή θα σε στείλω στο νοσοκομείο"! Εννοείται εγώ με τον δικό μου και δύο άλλα αγόρια που κάθονταν πιο πέρα πήγαμε κοντά στην κοπέλα σε περίπτωση που χρειαστεί βοήθεια με τον μαλάκα. Τελικά το αρχιδι έφυγε με την ουρά στα σκέλια!!!Έτσι και σκάσουν οι αυνανες της Κινέτας σε αυτές τις παραλίες σίγουρα θα την παίξουν και τράβα εσύ αν είσαι μάγκας να τους την πεις, παπάρα. Λες κι εκεί δεν ψάχνονται κάποιοι για παιχνίδι πάνε μόνο για να παίζουν στο κινητό και να ρεμβαζουν την θέα![]()
ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ?Εάν εσύ σήμερα η κυρία με τα μαύρα μαλλιά με το μαυρισμένο κορμί και το σημάδι από το μαγιό διαβάζεις εδώ,τότε να ξέρεις πως μας καυλωσες απίστευτα,πρόσφερες θέαμα χωρίς κόμπλεξ σε όλο το μήκος της παραλίας,που άλλαζες θέση συνέχεια,συγχαρητήρια πολλά…..
Σχοινί,τρανς ύπαρξη με βυζαρες με φίλη είχαν όρεξη για πολλά παιχνίδια γύρω στις 16:30,μαζί και δροσερό αγόρι πολύ ήσυχο και θηλυπρεπές…
3 ζευγάρια αλλα πολύ ήσυχα και στο sun στην αρχή επίσης αλλά πολύ ήσυχα,ξεχώρισε η κυρία που ήταν καυλωμενη……
Κάτσε φρόνημα.ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ?
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ?
ρε μαλακα @kostakis27 ριξε του ενα μανικι μπας και ηρεμησει ...
σαν χαρη στο ζηταω !
Εάν εσύ σήμερα η κυρία με τα μαύρα μαλλιά με το μαυρισμένο κορμί και το σημάδι από το μαγιό διαβάζεις εδώ,τότε να ξέρεις πως μας καυλωσες απίστευτα,πρόσφερες θέαμα χωρίς κόμπλεξ σε όλο το μήκος της παραλίας,που άλλαζες θέση συνέχεια,συγχαρητήρια πολλά…..
3 ζευγάρια αλλα πολύ ήσυχα και στο sun στην αρχή επίσης αλλά πολύ ήσυχα,ξεχώρισε η κυρία που ήταν καυλωμενη……
Τώρα που την έπαιζε για κοπέλα είναι αρχιδι, αν την έπαιζε για σένα θα ήταν καλός, μαλάκαΕισαι βαθιά νυχτωμένος!!!. Ήμουν προχθες με τον δικό μου στο 48 στο Μαύρο Λιθάρι κ παίχτηκε το εξής σκηνικό: Καθόταν στα δεξιά μας μια κοπέλα που απολάμβανε μόνη της το μπάνιο της γυμνή. Λίγο μετά έρχεται ένας μαλακας και κάθεται στα δεξιά της κοπέλας και αρχίζει να "τον παίζει". Η τύπισσα (αφού πέρασαν 2 λεπτά και δε σταματούσε) αρπάζει μια μεγάλη πέτρα, κινείται προς το μέρος του, και του φωνάζει "Η σταματάς τώρα αυτό που κάνεις ή θα σε στείλω στο νοσοκομείο"! Εννοείται εγώ με τον δικό μου και δύο άλλα αγόρια που κάθονταν πιο πέρα πήγαμε κοντά στην κοπέλα σε περίπτωση που χρειαστεί βοήθεια με τον μαλάκα. Τελικά το αρχιδι έφυγε με την ουρά στα σκέλια!!!
Την παραδέχτηκα παντως την τύπισσα πραγματικά. Εν τέλει υπάρχουν κάποια όρια και κάποιος οφείλει να τα σέβεται. Δεν είναι οι παραλίες γυμνιστών σώνει και καλά τόποι ψωνιστηριου

Που την είδες την όρεξη από τα τραβελια ρε παπάραΕάν εσύ σήμερα η κυρία με τα μαύρα μαλλιά με το μαυρισμένο κορμί και το σημάδι από το μαγιό διαβάζεις εδώ,τότε να ξέρεις πως μας καυλωσες απίστευτα,πρόσφερες θέαμα χωρίς κόμπλεξ σε όλο το μήκος της παραλίας,που άλλαζες θέση συνέχεια,συγχαρητήρια πολλά…..
Σχοινί,τρανς ύπαρξη με βυζαρες με φίλη είχαν όρεξη για πολλά παιχνίδια γύρω στις 16:30,μαζί και δροσερό αγόρι πολύ ήσυχο και θηλυπρεπές…

. Είχαν κάτσει τέρμα δεξιά μόνο κουβέντα και κινητό και όποιος πλησίαζε τον στραβοκοιταζαν Α το παπάρα το τριμαλακοΣήμερα κλέβει την παράσταση ο γνωστός ΣΕ ΟΛΟΥΣ ο γλίτσας ΠΑΤΡΙΝΟΣ με το καπέλο στο κεφάλι που όπου δει ζευγάρι μοστράρει και τρώει τα άκυρα του αλλά συνεχίζει να αλλάζει θέσεις όπου πάνε τα ζευγάρια!!!!
ΑΞΙΟΣ ΤΡΑΓΙΚΕ ΠΑΤΡΙΝΕ,σε ξέρουν και οι βράχοι εδώ……
1. Το ζητούμενο είναι ότι η κοπέλα ενοχλήθηκε και ορθώς αντέδρασε αφού ενοχλήθηκεΤώρα που την έπαιζε για κοπέλα είναι αρχιδι, αν την έπαιζε για σένα θα ήταν καλός, μαλάκα![]()
Ωραίος μύστη, εγώ την Παρασκευή έκατσα μέχρι τέτοια ώρα αλλά τίποτα. Βέβαια ευχαριστήθηκα χέσιμο στον κόλπο των γκέι και Παρασκευή και Σάββατο κι έφυγα ξαλαφρωνενος.Θέλω να ευχαριστήσω το ζευγάρι σήμερα στην Κινέτα κατά τις οχτώ μισή εννιά για τις σούπερ ερωτικές και καυλωτικες στιγμές που μου χαρισε αν ειαατιεσω παιδιά μπράβο και η κοπέλα πολύ ωραίες γραμμές και σώμα ενα θα αναφέρω το σκουιρτινγκ σου ήταν υπέροχο ευχαριστώ πολύ
Άσε ρε ψευτη,έτσι και την έπαιζε για σένα θα έπεφτες να την αρπαξεις μη σε προλάβει καμιά γυναίκα με μουνι, μαλάκα.1. Το ζητούμενο είναι ότι η κοπέλα ενοχλήθηκε και ορθώς αντέδρασε αφού ενοχλήθηκε
2. Εάν υποθέσουμε ότι ήμουν σόλο στην παραλία και κάποιος εντελως λιγουρης ερχόταν δίπλα μου μπαστακας και την έπαιζε, μάλλον απλώς θα τον απαξιωνα ακόμα και αν ήταν αντικειμενικά ωραίος. Ισως θα πήγαινα να κατσω κάπου πιο μακριά. Υπάρχουν νομιζω και πιο κομψοι τροποι να δείξει κάποιος το σεξουαλικο του ενδιαφέρον. Αυτό φυσικά θα ίσχυε και από την πλευρά μου. Στο κάτω κάτω της γραφής σε μια παραλία γυμνιστών απλά ένα γυμνό σώμα βλέπεις. Δεν είναι όπως σε ένα τσοντοσινεμά, ή όπως στο dark room μιας σαουνας που παίζει σκληρες τσόντες, τα οποία όντως σε φέρνουν σε οριακό σημείο καβλας για να κάνεις απρόσωπο σεξ με τον διπλανό σου.