Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 791K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
439
Πόντοι
21
Aλλη μια απόδειξη ότι για το σκοινί γράφουν μπαρούφες για να μαζέψουν άντρες, μήπως και καταφέρουν να αρπάξουν καμία ψωλή οι δροσεροί .
Άρρωστοι μυθομανεις .....

Γιατί θέλει φαπες?επειδή σε ξεμπροστιαζει για τα ψέματα που λες?
Πήγαινε σε κάνα γιατρό, είσαι άρρωστος μυθομανης και ώσπου να γίνεις καλά, μην ψηφίζεις τουλάχιστον.....
Ακουλη πάρε καμία πίπα να ηρεμήσεις!
Ξεφτιλισμένε Κωστακη!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115
Χθες ξεκίνησα με Σχοινί κατά τις 14:30 όπου υπήρχαν μόνο γκέι και το γνωστό Αλβανό ζευγάρι (μπάρμπας μικροψωλης και μιλφαρα με μαγιό). Έκανα το μπάνιο μου, εχεσα ακόμα 2 φορές,@stekas72 για πάρτη σου,και αποχώρησα. Ανεβαίνοντας το μονοπάτι τσεκαρα κρυμμένες 2 χοντρές μάλλον λεσβίες που τα μάζευαν κι αυτές :confused::confused:

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
439
Πόντοι
21
Κυριακή σήμερα και άρχισαν πρωί πρωί να έρχονται στις καβατζες στο σχοινί…..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κυριακή σήμερα και άρχισαν πρωί πρωί να έρχονται στις καβατζες

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115
Κυριακή σήμερα και άρχισαν πρωί πρωί να έρχονται στις καβατζες στο σχοινί…..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κυριακή σήμερα και άρχισαν πρωί πρωί να έρχονται στις καβατζες
Όντως όλες οι καβατζες πιασμένες με γκέι :confused::confused:. Έφαγε π@υτσα ο κωλος σου :birdman::birdman::2funny::2funny:

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
439
Πόντοι
21
Όντως όλες οι καβατζες πιασμένες με γκέι :confused::confused:. Έφαγε π@υτσα ο κωλος σου :birdman::birdman::2funny::2funny:
Διωγμενε με φάπες από όλους σταματά να λες για τους άλλους ότι κάνεις γιατί στο σινεμά που σε έδιωξαν σε είχαν πάρει και οι πόρτες…

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115
Διωγμενε με φάπες από όλους σταματά να λες για τους άλλους ότι κάνεις γιατί στο σινεμά που σε έδιωξαν σε είχαν πάρει και οι πόρτες…
Ήσουν πελάτης στο σινεμά όπως είσαι θαμώνας στο Σχοινί :think::think:, βλαμμένε.

HornyL

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Μέρα για Κινέτα σήμερα...
1000023349.jpg
1000038668.jpg
Καλημέρα σας

HornyL

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Συμφωνω απολύτως.Γιαυτο και εγώ δεν πηγαίνω γιατί δεν θέλω να βλέπω τέτοιες σκατοφατσες.Ειναι όλοι τους ,με λίγες εξαιρέσεις σαν να το έχουν σκάσει από τρελοκομείο.Τρομαρα τους που θέλουν να παραστήσουν και τους όμορφους. Έτσι που είναι εμφανισιακά ,ποια νορμάλ γυναίκα θα πάει να συσχετιστεί μαζί τους; Γι'αυτό τους έχει φάει η μαλακια.
Είναι όλα θέμα παιδείας.
Εγώ φερ ειπείν γυμνισμό κάνω χρόνια και σε νησιά αλλά ποτέ να ποτέ δεν έχω ενοχλήσει είτε με το βλέμμα μου επίμονα είτε πλησιάζοντας κάποιον..ο γυμνισμός είναι κουλτούρα να κάνεις γυμνός μπάνιο πρωτίστως.
Όλα τα υπόλοιπα είναι σημεία των καιρών κ του πορνογραφικού υλικού

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
439
Πόντοι
21
Ήσουν πελάτης στο σινεμά όπως είσαι θαμώνας στο Σχοινί :think::think:, βλαμμένε.
Έφαγες φάπες από μια γυναίκα,ντροπή των αντρών που φοράς παντελόνια…
Σε είχαν ξεσκίσει στο σινεμά και έφυγες με παλούκια στο κωλαρακι!
Κρύβεσαι πίσω από το κινητό και γράφεις μαλακιες σε όλα τα νήματα….
Βάλε φούστα να σε γαμησει η Λύσσα στο σινεμά….

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.224
Πόντοι
441
Είναι όλα θέμα παιδείας.
Εγώ φερ ειπείν γυμνισμό κάνω χρόνια και σε νησιά αλλά ποτέ να ποτέ δεν έχω ενοχλήσει είτε με το βλέμμα μου επίμονα είτε πλησιάζοντας κάποιον..ο γυμνισμός είναι κουλτούρα να κάνεις γυμνός μπάνιο πρωτίστως.
Όλα τα υπόλοιπα είναι σημεία των καιρών κ του πορνογραφικού υλικού
Θα συμφωνήσω μαζί σου.Ορισμενοι επηρεασμένοι κι από αυτά που προανεφερες εύλογα,αλλά κι την από την σεξομανια που τους διακατέχει και την διαστροφή,πιστεύουν ότι πρέπει και καλά να γίνει "παιχνίδι",στην παραλία,είτε μεταξύ του ζευγαριού,είτε να προσκολλησουν κι άλλα άτομα στην παρέα τους.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115
Έφαγες φάπες από μια γυναίκα,ντροπή των αντρών που φοράς παντελόνια…
Σε είχαν ξεσκίσει στο σινεμά και έφυγες με παλούκια στο κωλαρακι!
Κρύβεσαι πίσω από το κινητό και γράφεις μαλακιες σε όλα τα νήματα….
Βάλε φούστα να σε γαμησει η Λύσσα στο σινεμά….
Έμαθες και το σινεμά καθυστερημένε παπάρα. Εγώ πήγαινα κανονικά χωρίς να κρύβομαι μέχρι που μου την έστησαν για να με διώξουν οριστικά. Αλλά στ αρχιδια μου υπάρχουν και άλλα σινεμά. Έχεις χαζεψει χειρότερα και από τους αυνανες της Κινέτας, που την παίζουν όλη μέρα και δεν γαμανε ποτέ. Στο πρώτο αδιέξοδο πατα το γκάζι τέρμα και μη σταματήσεις πουθενά, τρόμπα.

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
446
Πόντοι
21
Θα συμφωνήσω μαζί σου.Ορισμενοι επηρεασμένοι κι από αυτά που προανεφερες εύλογα,αλλά κι την από την σεξομανια που τους διακατέχει και την διαστροφή,πιστεύουν ότι πρέπει και καλά να γίνει "παιχνίδι",στην παραλία,είτε μεταξύ του ζευγαριού,είτε να προσκολλησουν κι άλλα άτομα στην παρέα τους.
Αυτά που "γίνονται" στη Κινέτα, αν πάει κανένας να τα κάνει σε κανονικές παραλίες γυμνιστών, πχ στη Δονούσα, στη Χιλιαδού, στην Αντίπαρο, στη Ρόδο, στη Μύκονο, στις Καβουρότρυπες παλιότερα, θα μάζευε τόσο ξύλο που όχι δεν θα ξανάπαιζε το καυλι του, αλλά θα φορούσε 4 μαγιό όταν θα ξαναπήγαινε για μπάνιο.

Ο γυμνισμός δεν έχει να κάνει με αυνάνες και γαμησια, είτε μεταξύ straight, είτε μεταξύ gays.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.224
Πόντοι
441
Αυτά που "γίνονται" στη Κινέτα, αν πάει κανένας να τα κάνει σε κανονικές παραλίες γυμνιστών, πχ στη Δονούσα, στη Χιλιαδού, στην Αντίπαρο, στη Ρόδο, στη Μύκονο, στις Καβουρότρυπες παλιότερα, θα μάζευε τόσο ξύλο που όχι δεν θα ξανάπαιζε το καυλι του, αλλά θα φορούσε 4 μαγιό όταν θα ξαναπήγαινε για μπάνιο.

Ο γυμνισμός δεν έχει να κάνει με αυνάνες και γαμησια, είτε μεταξύ straight, είτε μεταξύ gays.
Συμφωνώ κι επαυξάνω.Αλλα και στα σημεία που λες εσύ,δεν πηγαίνουν με την προδιάθεση της Κινέτας;

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
446
Πόντοι
21
Συμφωνώ κι επαυξάνω.Αλλα και στα σημεία που λες εσύ,δεν πηγαίνουν με την προδιάθεση της Κινέτας;
Όχι, κανείς. Αν τύχει και πάει κανένας περίεργος, ή θα μαζέψει ξύλο ή θα πέσει κράξιμο και θα τον πάνε καροτσάκι στο αμάξι του.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.224
Πόντοι
441

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
446
Πόντοι
21
Λάθος,διατύπωση.Συγνωμη,ψαγμενο,ήθελα να γραψω
Καμία παρεξήγηση, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγε καλά χεχεχε. Γυμνιστής εκ πεποιθήσεως, από μικρός, μιας και οι γονείς μου το μετέδωσαν. Έχω πάει σε πάμπολες παραλίες γυμνιστών ανά την Ελλάδα και εξωτερικό, κυρίως Ισπανία. Οπότε ότι γράφω είναι από εμπειρία και όχι μου είπαν και άκουσα.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.224
Πόντοι
441
Καμία παρεξήγηση, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγε καλά χεχεχε. Γυμνιστής εκ πεποιθήσεως, από μικρός, μιας και οι γονείς μου το μετέδωσαν. Έχω πάει σε πάμπολες παραλίες γυμνιστών ανά την Ελλάδα και εξωτερικό, κυρίως Ισπανία. Οπότε ότι γράφω είναι από εμπειρία και όχι μου είπαν και άκουσα.
Και σε ένα μέρος στην Γαλλία,έχω ακούσει ότι υπάρχει.Μου διαφεύγει το όνομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom