Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 959K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.032
Πόντοι
456
Εσύ ,τι είσαι,καλέ;
miltos22-1a.jpg

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
443
Πόντοι
21
Όχι μωρέ ποιος Χάρης και Χαρούλα οι καμμενοι ήταν γνωστές φυσιογνωμίες της καυλοπανιδας έχουν κάψει φλάντζα και ρεταρουν συνήθως δεν βρίσκουν και τίποτα όσον αφορά τους δροσερούς που επιδίδονται σε όργια τα έχουμε δει διαρκώς αρκετά χρόνια στις καβατζες της Κινέτας δεν με εκπλήσσει τίποτα πια την Πέμπτη ήταν δύο ζευγάρια εγώ προσωπικά πήρα το μάτι μου με ζευγάρι μπροστά μπροστά νυχτερινή ώρα εύσωμη κυρία με στρινγκ άρα με τον δικό της το άλλο ζευγάρι πήγε πίσω χθες Παρασκευή πάλι σκασανε τρία ζευγάρια διαφορετικές ώρες δεν συναντήθηκαν μεταξύ τους τα δύο γνωστά που δεν παίζουν και εννιαμιση σκάει μετά τον βράχο ένα ζευγάρι που ήθελε να παίξει και ήμουν κοντά ωραία κυρία με δυνατο κορμί και σπαστο μαλλί μέχρι ώμους δεν ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου καθόλου και παίζαμε μπροστά μου σε απόσταση είκοσι μέτρων και όταν έριξε καλά σκοτάδι ανάψανε και ένα μικρό φωτακι να φενονται καλύτερα και έτσι συνεχίστηκε το έργο τα ευχαριστώ πολύ τα παιδιά όλα να μας ξαναέρθουν
Μια πρόταση!

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.415
Πόντοι
206
Ναι δυστυχώς δεν έμαθα γράμματα εργάτης είμαι με ασχολία τα αγροτικά που κληρονόμησα πες μου να σφάξω πεςου να χτίσω να λύσω να δέσω να κόψω να πέσω για κάμψεις ρε αδερφέ με το συντακτικό κτλ δεν δεν συγνώμη παιδιά

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
4.058
Πόντοι
736
Να ρωτήσω .??καθημερινές είναι άνετα??ή έχει κόσμο?

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
443
Πόντοι
21
Ναι δυστυχώς δεν έμαθα γράμματα εργάτης είμαι με ασχολία τα αγροτικά που κληρονόμησα πες μου να σφάξω πεςου να χτίσω να λύσω να δέσω να κόψω να πέσω για κάμψεις ρε αδερφέ με το συντακτικό κτλ δεν δεν συγνώμη παιδια
Η κοινωνικη ταξη δεν εχει σχεση με το συντακτικο. Ολοι στο ιδιο σχολειο πηγαμε. Οπως και να εχει συγνωμη για το σχολιο μου, δεν ηθελα να σε στενοχωρησω.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
4.058
Πόντοι
736
Πολύ μέτρια ή θάλασσα στην Κινέτα.ηρθα να την δω.βουτηξα επειδή έβρασα.δεν είναι νέρα αυτα

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.415
Πόντοι
206
Η κοινωνικη ταξη δεν εχει σχεση με το συντακτικο. Ολοι στο ιδιο σχολειο πηγαμε. Οπως και να εχει συγνωμη για το σχολιο μου, δεν ηθελα να σε στενοχωρησω.
Ευχαριστώ πολύ κορίτσι

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.174
Πόντοι
726

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.415
Πόντοι
206
Πολύ μέτρια ή θάλασσα στην Κινέτα.ηρθα να την δω.βουτηξα επειδή έβρασα.δεν είναι νέρα αυτα
Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να είναι ζεστή γτ καθημερινά το βράδυ από τις φάσεις Βουταμε μην παγώσουμε κιόλας

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
7
Like
1.039
Πόντοι
361
Πολύ ησυχία βλέπω...τι διάολο τόση νεκρά έχει ?

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.671
Πόντοι
441
Κατερινακι δεν προσφέρεις λίγο θέαμα όμως……
Μόνο στην σκηνή μέσα κάθεσαι…..
Σήμερα με πολλά ζευγάρια η παραλία,πολύ πολύ ζέστη και στο σχοινί το ίδιο……

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom