Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.217
- Πόντοι
- 441
Εσύ ,τι είσαι,καλέ;πορνοσταρ εισαι?
Εσύ ,τι είσαι,καλέ;πορνοσταρ εισαι?
Δεν είναι σχοινί πάντωςΘα είσαι εκεί σήμερα να χύσουμε για πάρτυ σου;;;;
Σε ευχαριστώ .Αναμένουμε και δικιά σου.Τρίμπαζο
Ευχαριστώ για την υποστήριξη,μύστη μου.Τριμαλακας![]()
Εσύ ,τι είσαι,καλέ;
ΕσύΤριμαλακας![]()
Μια πρόταση!Όχι μωρέ ποιος Χάρης και Χαρούλα οι καμμενοι ήταν γνωστές φυσιογνωμίες της καυλοπανιδας έχουν κάψει φλάντζα και ρεταρουν συνήθως δεν βρίσκουν και τίποτα όσον αφορά τους δροσερούς που επιδίδονται σε όργια τα έχουμε δει διαρκώς αρκετά χρόνια στις καβατζες της Κινέτας δεν με εκπλήσσει τίποτα πια την Πέμπτη ήταν δύο ζευγάρια εγώ προσωπικά πήρα το μάτι μου με ζευγάρι μπροστά μπροστά νυχτερινή ώρα εύσωμη κυρία με στρινγκ άρα με τον δικό της το άλλο ζευγάρι πήγε πίσω χθες Παρασκευή πάλι σκασανε τρία ζευγάρια διαφορετικές ώρες δεν συναντήθηκαν μεταξύ τους τα δύο γνωστά που δεν παίζουν και εννιαμιση σκάει μετά τον βράχο ένα ζευγάρι που ήθελε να παίξει και ήμουν κοντά ωραία κυρία με δυνατο κορμί και σπαστο μαλλί μέχρι ώμους δεν ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου καθόλου και παίζαμε μπροστά μου σε απόσταση είκοσι μέτρων και όταν έριξε καλά σκοτάδι ανάψανε και ένα μικρό φωτακι να φενονται καλύτερα και έτσι συνεχίστηκε το έργο τα ευχαριστώ πολύ τα παιδιά όλα να μας ξαναέρθουν
Δεν έχω συγκεκριμένες ώρες και μέρες.Οπως βγει.Θα είσαι εκεί σήμερα να χύσουμε για πάρτυ σου;;;;
Τον ξέρεις και του μιλάς έτσι; Λίγο σεβασμός ,ενήλικα άτομα είμαστε.Δεν πρέπει.
Ναι δυστυχώς δεν έμαθα γράμματα εργάτης είμαι με ασχολία τα αγροτικά που κληρονόμησα πες μου να σφάξω πεςου να χτίσω να λύσω να δέσω να κόψω να πέσω για κάμψεις ρε αδερφέ με το συντακτικό κτλ δεν δεν συγνώμη παιδιάΜια πρόταση!
Κοίτα είναι πιο άνετα.δεν είσαι τελείως μόνος σου αλλά ναι θα χεις ανεσηΝα ρωτήσω .??καθημερινές είναι άνετα??ή έχει κόσμο?
Η κοινωνικη ταξη δεν εχει σχεση με το συντακτικο. Ολοι στο ιδιο σχολειο πηγαμε. Οπως και να εχει συγνωμη για το σχολιο μου, δεν ηθελα να σε στενοχωρησω.Ναι δυστυχώς δεν έμαθα γράμματα εργάτης είμαι με ασχολία τα αγροτικά που κληρονόμησα πες μου να σφάξω πεςου να χτίσω να λύσω να δέσω να κόψω να πέσω για κάμψεις ρε αδερφέ με το συντακτικό κτλ δεν δεν συγνώμη παιδια
Ευχαριστώ πολύ κορίτσιΗ κοινωνικη ταξη δεν εχει σχεση με το συντακτικο. Ολοι στο ιδιο σχολειο πηγαμε. Οπως και να εχει συγνωμη για το σχολιο μου, δεν ηθελα να σε στενοχωρησω.
Τον ξέρεις και του μιλάς έτσι; Λίγο σεβασμός ,ενήλικα άτομα είμαστε.Δεν πρέπει.
Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να είναι ζεστή γτ καθημερινά το βράδυ από τις φάσεις Βουταμε μην παγώσουμε κιόλαςΠολύ μέτρια ή θάλασσα στην Κινέτα.ηρθα να την δω.βουτηξα επειδή έβρασα.δεν είναι νέρα αυτα