Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 783K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.811
Πόντοι
206
1000016409.jpg

Τρίμπαζο

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
274
Πόντοι
20
Όχι μωρέ ποιος Χάρης και Χαρούλα οι καμμενοι ήταν γνωστές φυσιογνωμίες της καυλοπανιδας έχουν κάψει φλάντζα και ρεταρουν συνήθως δεν βρίσκουν και τίποτα όσον αφορά τους δροσερούς που επιδίδονται σε όργια τα έχουμε δει διαρκώς αρκετά χρόνια στις καβατζες της Κινέτας δεν με εκπλήσσει τίποτα πια την Πέμπτη ήταν δύο ζευγάρια εγώ προσωπικά πήρα το μάτι μου με ζευγάρι μπροστά μπροστά νυχτερινή ώρα εύσωμη κυρία με στρινγκ άρα με τον δικό της το άλλο ζευγάρι πήγε πίσω χθες Παρασκευή πάλι σκασανε τρία ζευγάρια διαφορετικές ώρες δεν συναντήθηκαν μεταξύ τους τα δύο γνωστά που δεν παίζουν και εννιαμιση σκάει μετά τον βράχο ένα ζευγάρι που ήθελε να παίξει και ήμουν κοντά ωραία κυρία με δυνατο κορμί και σπαστο μαλλί μέχρι ώμους δεν ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου καθόλου και παίζαμε μπροστά μου σε απόσταση είκοσι μέτρων και όταν έριξε καλά σκοτάδι ανάψανε και ένα μικρό φωτακι να φενονται καλύτερα και έτσι συνεχίστηκε το έργο τα ευχαριστώ πολύ τα παιδιά όλα να μας ξαναέρθουν
Μια πρόταση!

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Ναι δυστυχώς δεν έμαθα γράμματα εργάτης είμαι με ασχολία τα αγροτικά που κληρονόμησα πες μου να σφάξω πεςου να χτίσω να λύσω να δέσω να κόψω να πέσω για κάμψεις ρε αδερφέ με το συντακτικό κτλ δεν δεν συγνώμη παιδιά

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.774
Πόντοι
736
Να ρωτήσω .??καθημερινές είναι άνετα??ή έχει κόσμο?

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
274
Πόντοι
20
Ναι δυστυχώς δεν έμαθα γράμματα εργάτης είμαι με ασχολία τα αγροτικά που κληρονόμησα πες μου να σφάξω πεςου να χτίσω να λύσω να δέσω να κόψω να πέσω για κάμψεις ρε αδερφέ με το συντακτικό κτλ δεν δεν συγνώμη παιδια
Η κοινωνικη ταξη δεν εχει σχεση με το συντακτικο. Ολοι στο ιδιο σχολειο πηγαμε. Οπως και να εχει συγνωμη για το σχολιο μου, δεν ηθελα να σε στενοχωρησω.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.774
Πόντοι
736
Πολύ μέτρια ή θάλασσα στην Κινέτα.ηρθα να την δω.βουτηξα επειδή έβρασα.δεν είναι νέρα αυτα

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Η κοινωνικη ταξη δεν εχει σχεση με το συντακτικο. Ολοι στο ιδιο σχολειο πηγαμε. Οπως και να εχει συγνωμη για το σχολιο μου, δεν ηθελα να σε στενοχωρησω.
Ευχαριστώ πολύ κορίτσι

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.811
Πόντοι
206

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Πολύ μέτρια ή θάλασσα στην Κινέτα.ηρθα να την δω.βουτηξα επειδή έβρασα.δεν είναι νέρα αυτα
Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να είναι ζεστή γτ καθημερινά το βράδυ από τις φάσεις Βουταμε μην παγώσουμε κιόλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom