matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 446
τι εγινε για πεςχτες το απογευμα την ξανθια ποσοι την πηραν καβλωμενη μαλλον ηταν,αυτη που καθοταν κατω απο το σπιτι
τι εγινε για πεςχτες το απογευμα την ξανθια ποσοι την πηραν καβλωμενη μαλλον ηταν,αυτη που καθοταν κατω απο το σπιτι
Σιγά την σάπια την πατσαβούρα…..Και για όσους αυνανες σας βαρεσε η ζέστη το Σάββατο 12/07 η λύσσα θα κάνει παρτουζα σε παραλία με 80€. Δεν ξέρω αν θα ναι στην Κινέτα αλλά σίγουρα είστε αρκετοί οι μαλακές εδώ μέσα που θα τα δώσετε για να πάτε
.
Μάλλον ες αύριον τά σπουδαία πού θά έχει φουλ πανσέληνο..Έχουμε κάνα νέο από Κινέτα
Τύπε λες να ισχύουν οι φήμες οτι βρωμάει ιδρωτιλα και παίζει αξυρισια στο μουνιΣιγά την σάπια την πατσαβούρα…..
Κινέτα κλπ κυκλοφορούν μουναρες ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ…..χωρίς να τις έχει χύσει ο κάθε τελειωμένος στο σινεμά……
Κόκκινη λύσσα με τρίχες
Πήγαινε να τα δεις μόνος σου…..Κάνα νεο
Πήξαμε στη πουτσα σήμερα κανένα μουνι δεν εθεάθηΚάνα νεο
Το τραβελακι καλό ; Έφαγε κάνα πουτσο ;Σας έχω πει εσάς τους ΔΡΟΣΕΡΟΥΣ να μην πηγαίνετε δίπλα στα ζευγάρια γιατί τα ξενερώνετε και φεύγουν…..
Πριν το σχοινί κάτω από το δέντρο καυλωμενο ζευγάρι με μιλφαρα μελαχρινή πολύ δυνατή σήμερα το πρωί γύρω στις 12 έτοιμο να προσφέρει θέαμα και πολύ δεκτικό στην ομιλία αλλά ξενερωσαν και έφυγαν…..
Μετά στην παραλία της Κινέτας λίγος κόσμος,ζευγάρια από δροσερά αγοράκια κοίταζαν όποιον περνούσε,πέρα πέρα επίσης μια τριάδα από ένα τρανς κορίτσι με ταττοο,βυζαρες και από κάτω παλαμάρι πολύ μεγάλο,είχαν μαζευτεί δροσερά αγόρια για μάτι…..
Ζευγάρια στην Κινέτα μηδέν σήμερα έως τις 4 το μεσημέρι…
Δεν έκανε τίποτα απολύτως φίλε.Το τραβελακι καλό ; Έφαγε κάνα πουτσο ;
δεν εχει λεφτα για τα ιδρυματα η λυσσα και το εριξε στην βιζιταΚαι για όσους αυνανες σας βαρεσε η ζέστη το Σάββατο 12/07 η λύσσα θα κάνει παρτουζα σε παραλία με 80€. Δεν ξέρω αν θα ναι στην Κινέτα αλλά σίγουρα είστε αρκετοί οι μαλακές εδώ μέσα που θα τα δώσετε για να πάτε
.
θα βγουν και οι λυκανθρωποι?Μάλλον ες αύριον τά σπουδαία πού θά έχει φουλ πανσέληνο..
Μπρονξ της πρέπει να ενθαρρύνουμε τέτοιες συμπεριφορές!!!Τρια καυλωμενα ζευγάρια στο δευτερο μισό της παραλίας,η κυρία με το κοντό ξανθό μαλλί,milf-gilf παίζει ατελείωτα πολύ και προσφέρει θεαμα ανοιχτά σε όλους….
Σωστή η σημερινή επιλογή και η ημέρα…
Στο πρώτο μισό της παραλίας επίσης 2 ζευγάρια ήσυχα και πολλά δροσερά αγοράκια…
Πριν την Κινέτα τύπε,αμα γουστάρεις παγωμένα νερά τράβα. Εγώ πλέον σε κάθε βουτιά ρίχνω κι ένα κατούρημα μέσα στην θάλασσα και μάλιστα την τελευταία φορά που πήγα μ έπιασε ένα τρομερό κλανιδι μέσα στο νερό το οποίο εξελίχθηκε σε ρομαντικό χέσιμορε παιδιά αυτό το σχοινί που είναι;