Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 783K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Έχει καλό καιρό σήμερα προς παραλία μερια;
Ωραιο μαύρισμα έχεις κάνει αναρωτιέμαι παντού τόσο μαυρισμένη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σούπερ η Κινέτα σήμερα με πολύ και ωραίο κοσμο

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
5
Like
880
Πόντοι
361
Μετά από τον βράχο πολλές δυάδες και τριαδες αλλά από παιχνίδι ακόμα τίποτα...

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
5
Like
880
Πόντοι
361
Παίζει τίποτα πουθενά να ρίξουμε κάνα βλέφαρο ?

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
415
Πόντοι
21
Δροσεροί άντε και γαμηθειτε πουθενά αλλού γιατί χαλάτε την παραλία….
Καυλωμενα ζευγάρια σήμερα είχατε πολύ όρεξη…..

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.663
Πόντοι
3.506
εγω δε ψήθηκα με τέτοιο καιρό να κατέβω αλλά μου έδωσες μια ωραία απάντηση για να μη ξαναγράψω τίποτα .
Αδερφέ χωρίς να γράφω κάτι προσωπικό εναντίον σου, κάποιες φορές αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας, στο γραπτό λόγο δε βγαίνει!!!
Αν έγραφες ότι "είχα έτοιμη ψημένη μία για φάση στην παραλία αλλά λόγω καιρού δεν πήγα", όλοι θα καταλάβαιναν τι ήθελες να πεις!!!
:hi:

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Και που ήρθες τσάμπα ενημερώσει ηλιοθεραπεία έκανες απλά
Δεν χρειάζεται ηλιοθεραπεία η Κατερίνα περνάει και ραγίζει το πεζοδρόμιο από το μαύρισμα αλλά δεν μου είπε παντού έτσι σοκολάτα είναι μαυρισμένη σε όλα τα σημεία του σώματος γτ την τρώω την σοκολάτα α και φραπέ Κατερίνα μου φραπέ μη. Ξεποδαριαζεστε άδικα

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Τέρμα μόνο καθημερινά μεσιμερι απόγευμα σκ μακριά τα μάτια πολλά ενώ καθημερινά ο νοων νοητω

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
240
Πόντοι
21
Φίλε, να σε ενημερώσω ότι έχεις μπει και γράφεις σε chat των gay.
Αν σε ενοχλούν οι δροσεροί, να φύγεις από το νήμα και να πας στους μη δροσερούς.

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Ρε παιδιά δροσερά αγόρια έχει παντού γύρω μας ο καθένας κοιτάζει την δουλίτσα του και όπως νοων νοητω και εις της άλλης δεν ενοχλώ δεν ενοχλούν η άσχημες συμπεριφορές είναι το λάθος από όλους έτσι

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
5
Like
880
Πόντοι
361
Αδερφέ χωρίς να γράφω κάτι προσωπικό εναντίον σου, κάποιες φορές αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας, στο γραπτό λόγο δε βγαίνει!!!
Αν έγραφες ότι "είχα έτοιμη ψημένη μία για φάση στην παραλία αλλά λόγω καιρού δεν πήγα", όλοι θα καταλάβαιναν τι ήθελες να πεις!!!
:hi:
Δεν φταις εσύ. Δική μου ήταν η μαλακία...καλή συνέχεια

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
357
Πόντοι
21
Σιγά ρε μεγάλε γαμιά ....λιγουρη...που κάνεις ολόκληρο ταξίδι στη Κινέτα απλά για να πάρεις μάτι τα ζευγάρια...

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
415
Πόντοι
21
Εγγρ.
19 Ιουν 2025
Like
22
Πόντοι
0
Ακριβώς αυτό. Πολλές κοπέλες μπορεί να γουστάρουν φάση αρχικά αλλά με αυτούς τους περίεργους ούτε που θέλουν να ακούνε για τέτοια σκηνικά μετά αφού δούνε κάτι τέτοιο. Μπορεί να λέμε ότι οκ ξέρεις που πας κτλ κτλ αλλά όσο ναναι κάπου υπερβαίνουν τα όρια. Προφανώς στην εποχή του ίντερνετ πολλοί απο αυτούς τους ενοχλητικούς είναι εδώ μέσα.
Eπίσης δε μπορώ να καταλάβω το οτι ξεροσταλιάζουν όλη μέρα σε μια παραλία κάτι ναυάγια με την ελπίδα ότι θα δουν ή θα κάνουν κάτι στους 40 βαθμούς. Πραγματικά κακό πράγμα η αγαμία.
Άρρωστοι αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει έχω δει τύπο που βολτάρει σε μια ευθεία όλες τις παραλίες μέχρι να βρει μάτι !αρρωστοι που χρήζουν ψυχίατρο

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Από κάτι τέτοιους σαν και εσένα πολλά ζευγάρια και γυναίκες μονες έχουν σταματήσει να πηγαίνουν για γυμνησμο.Τον έπαιζες καθώς τους πλησιαζες, έλεος!!!Κατσε μακριά και διακριτικά κάνε ότι κανείς αν ενδιαφέρετε το ζευγάρι θα κάνει κίνηση....
Ρε τύπε αν δεν τον παίξω πως θα καταλάβουν ότι ενδιαφέρομαι για φάση και δεν είμαι γκέι :confused::confused:. Πλησίασα λίγο για να βλέπω καλύτερα και να με βλέπουν. Δεν έκατσα δίπλα τους να την παίζω μη με περάσουν και για κανένα ανώμαλο :rockon::rockon:

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
93
Πόντοι
0
Άρρωστοι αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει έχω δει τύπο που βολτάρει σε μια ευθεία όλες τις παραλίες μέχρι να βρει μάτι !αρρωστοι που χρήζουν ψυχίατρο
Μόνο ένας? Στην κιννετα υπάρχουν 2 ακραίοι τύποι ένας με καπελο που αλλάζει θέση συνέχεια για να δει ζευγάρι πουβθα παίζει και ένας παππούς ( βασικά όχι ακριβώς παπουε λεπτός γκριζομαλιε γύρω στα 50 που την στήνει πίσω από θάμνους με πέτρες αυτοί οι 2 είναι χαρακτιριστικοι τύποι στην κιννετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom