Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 962K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.423
Πόντοι
206
Στην αρχή ήταν κάτω από το μικρό Πευκάκι, μετά μάλλον πήγαν στην καβατζα για μην φαίνονται. Πλατίνα μαλλί, αδύνατη η γυναίκα.
μαλιστα θα ήθελαν υσηχια βγια αυτό καβατζωθηκαν

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.973
Πόντοι
441
Ωραία μέρα σήμερα για γυμνισμό μιας και κατά διαστήματα είχε συννεφιά :rockon::rockon:. Πήρα τον δρόμο για σχοινί λοιπόν όπου έφτασα κατά τις 14:30 με 3-4 εκείνη την ώρα στην παραλία. Γύρω στις 16:00 παρατήρησα ζευγάρι όπως κατεβαίνεις δεξιά να φασωνεται μέσα στην θάλασσα ενώ λίγο μετά άραξαν σ' έναν βράχο και η γκόμενα τον τσιμπουκωνε. Άρχισα να παίζω χαλαρά την πουτσα μου και πλησίασα διακριτικά. Είδα ότι σταματούσαν μόλις με κοιτούσαν,έτσι αποφάσισα να κοιτάζω από απόσταση αλλά και πάλι δεν τους άρεσε :confused::confused:. Είδαν έναν τύπο που πέρασε από μπροστά τους να κόψει κίνηση και το ίδιο έκανε και εγώ μιας και είχαν σταματήσει εντελώς και η γκόμενα μιλούσε στο κινητό. Το ζευγάρι λοιπόν ήταν μια μιλφαρα με ωραία 3αρια πεσμένα βυζιά και γυαλισμένη μουναρα, αλλά δυστυχώς ο τύπος ήταν μπάρμπας σάπιο κοιλιάς προφανώς χορηγός. Ξενέρωσα και τους παράτησα και πήγα να συνεχίσω τις βουτιές μου. Μετά από καμια ώρα που ξαναπέρασα ειχαν φύγει.
Από κάτι τέτοιους σαν και εσένα πολλά ζευγάρια και γυναίκες μονες έχουν σταματήσει να πηγαίνουν για γυμνησμο.Τον έπαιζες καθώς τους πλησιαζες, έλεος!!!Κατσε μακριά και διακριτικά κάνε ότι κανείς αν ενδιαφέρετε το ζευγάρι θα κάνει κίνηση....

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.056
Πόντοι
456
Από κάτι τέτοιους σαν και εσένα πολλά ζευγάρια και γυναίκες μονες έχουν σταματήσει να πηγαίνουν για γυμνησμο.Τον έπαιζες καθώς τους πλησιαζες, έλεος!!!Κατσε μακριά και διακριτικά κάνε ότι κανείς αν ενδιαφέρετε το ζευγάρι θα κάνει κίνηση....
αφου δεν τους εκλασε στην μαπα παλι κανα να λενε

chris75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
1.501
Πόντοι
200
Μετά προσβάλλεται κιόλας που τους λες ανώμαλους

chris75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
1.501
Πόντοι
200
Δυστυχώς και εγώ πήγαινα με την δικιά μου και γουστάραμε να φασοθουμε διακριτικά αλλά με το που πηγαίναμε ερχόντουσαν ακριβώς δίπλα σαν μύγες λες και βλέπανε εξωγήινο. Τώρα ούτε να ακούει δεν θέλει για εκεί έχουμε βρει μια καβατζουλα και είμαστε μόνοι και περνάμε υπέροχα και βγάζουμε τα γούστα χωρίς αυτούς. Κριμας όμως γιατί έτσι δεν πάνε ζευγάρια μόνο μαλακές και gay θα γεμίζει

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
119.610
Πόντοι
46.423
Driving Ace Ventura GIF

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
619
Πόντοι
86
Δυστυχώς και εγώ πήγαινα με την δικιά μου και γουστάραμε να φασοθουμε διακριτικά αλλά με το που πηγαίναμε ερχόντουσαν ακριβώς δίπλα σαν μύγες λες και βλέπανε εξωγήινο. Τώρα ούτε να ακούει δεν θέλει για εκεί έχουμε βρει μια καβατζουλα και είμαστε μόνοι και περνάμε υπέροχα και βγάζουμε τα γούστα χωρίς αυτούς. Κριμας όμως γιατί έτσι δεν πάνε ζευγάρια μόνο μαλακές και gay θα γεμίζει
Ακριβώς αυτό. Πολλές κοπέλες μπορεί να γουστάρουν φάση αρχικά αλλά με αυτούς τους περίεργους ούτε που θέλουν να ακούνε για τέτοια σκηνικά μετά αφού δούνε κάτι τέτοιο. Μπορεί να λέμε ότι οκ ξέρεις που πας κτλ κτλ αλλά όσο ναναι κάπου υπερβαίνουν τα όρια. Προφανώς στην εποχή του ίντερνετ πολλοί απο αυτούς τους ενοχλητικούς είναι εδώ μέσα.
Eπίσης δε μπορώ να καταλάβω το οτι ξεροσταλιάζουν όλη μέρα σε μια παραλία κάτι ναυάγια με την ελπίδα ότι θα δουν ή θα κάνουν κάτι στους 40 βαθμούς. Πραγματικά κακό πράγμα η αγαμία.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
2.461
Πόντοι
446
Πολύ ωραίος καιρός ελαφρύ δροσιστικό αεράκι καί τουλάχιστον 12 ζευγάρια στο κομμάτι μετά το sun μέχρι πριν τόν βράχο

Kostas21_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
Επειδή είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να πάω σήμερα, μπορείτε να με κατατοπισετε λίγο που ακριβώς είναι η παραλία;

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.423
Πόντοι
206
Έχει καλό καιρό σήμερα προς παραλία μερια;
Ωραιο μαύρισμα έχεις κάνει αναρωτιέμαι παντού τόσο μαυρισμένη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σούπερ η Κινέτα σήμερα με πολύ και ωραίο κοσμο

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
7
Like
1.041
Πόντοι
361
Μετά από τον βράχο πολλές δυάδες και τριαδες αλλά από παιχνίδι ακόμα τίποτα...

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.701
Πόντοι
441
Δροσεροί άντε και γαμηθειτε πουθενά αλλού γιατί χαλάτε την παραλία….
Καυλωμενα ζευγάρια σήμερα είχατε πολύ όρεξη…..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom