Όντως επιτέλουςΑυτά είναι θετικά μπράβο ας το απενοχοποιήσουμε αυτό το ελληνικό φαινόμενο γυμνισμού
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όντως επιτέλουςΑυτά είναι θετικά μπράβο ας το απενοχοποιήσουμε αυτό το ελληνικό φαινόμενο γυμνισμού
Έχεις καταλάβει ότι είσαι σε νήμα και γράφεις σχόλιο σε χώρο συζήτησης που αφορά τους δροσερούς;Μηδέν ζευγάρια,μηδέν γυναικείες παρουσίες σήμερα!!!
Σχοινί το ίδιο….ολα στο μηδέν!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΔΡΟΣΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!
Ρε παιδια που ειναι αυτο το ριμαδι το σχοινι? Βαλτε ενα link με πινεζα. 10 φορες περα δωθε την εθνικη εκανα.2 ζευγάρια καυλωμενα στο σχοινί ακόμα μας χαρίζουν στιγμές απολαυσης….
Καθημερινή και σωστή ημέρα σήμερα….

. Πήρα τον δρόμο για σχοινί λοιπόν όπου έφτασα κατά τις 14:30 με 3-4 εκείνη την ώρα στην παραλία. Γύρω στις 16:00 παρατήρησα ζευγάρι όπως κατεβαίνεις δεξιά να φασωνεται μέσα στην θάλασσα ενώ λίγο μετά άραξαν σ' έναν βράχο και η γκόμενα τον τσιμπουκωνε. Άρχισα να παίζω χαλαρά την πουτσα μου και πλησίασα διακριτικά. Είδα ότι σταματούσαν μόλις με κοιτούσαν,έτσι αποφάσισα να κοιτάζω από απόσταση αλλά και πάλι δεν τους άρεσε Μάλλον ήθελαν να μείνουν εντελώς μόνοι σχοινί δεξιά κάτω από το μικρό Πευκάκι κατσανε η πήγαν στην καβατζα μέσα στο πεύκο ή γυναίκα παχουλήε κοντά η μακριά ξανθά μαλλιά?Ωραία μέρα σήμερα για γυμνισμό μιας και κατά διαστήματα είχε συννεφιά. Πήρα τον δρόμο για σχοινί λοιπόν όπου έφτασα κατά τις 14:30 με 3-4 εκείνη την ώρα στην παραλία. Γύρω στις 16:00 παρατήρησα ζευγάρι όπως κατεβαίνεις δεξιά να φασωνεται μέσα στην θάλασσα ενώ λίγο μετά άραξαν σ' έναν βράχο και η γκόμενα τον τσιμπουκωνε. Άρχισα να παίζω χαλαρά την πουτσα μου και πλησίασα διακριτικά. Είδα ότι σταματούσαν μόλις με κοιτούσαν,έτσι αποφάσισα να κοιτάζω από απόσταση αλλά και πάλι δεν τους άρεσε
. Είδαν έναν τύπο που πέρασε από μπροστά τους να κόψει κίνηση και το ίδιο έκανε και εγώ μιας και είχαν σταματήσει εντελώς και η γκόμενα μιλούσε στο κινητό. Το ζευγάρι λοιπόν ήταν μια μιλφαρα με ωραία 3αρια πεσμένα βυζιά και γυαλισμένη μουναρα, αλλά δυστυχώς ο τύπος ήταν μπάρμπας σάπιο κοιλιάς προφανώς χορηγός. Ξενέρωσα και τους παράτησα και πήγα να συνεχίσω τις βουτιές μου. Μετά από καμια ώρα που ξαναπέρασα ειχαν φύγει.
Αν ψηνόταν στα σοβαρά, θα τον είχε καταπιεί κι ας χιόνιζε!!!Είχα έτοιμη μια τύπισσα για μπούκωμα στη παραλία και μας τα χάλασε ο καιρός ...

ισχυειΑν ψηνόταν στα σοβαρά, θα τον είχε καταπιεί κι ας χιόνιζε!!!
Πρώτον ήσουν Σχοινί η ξενοδοχείο και σε ποιο σημείο.Δευτερον η κοπέλα μαζί σου ή από ζευγάρι ?.Επίσης εθεάθη κοκκινομαλουσα ύπαρξη στο σχοινι μόλις έσκασα έφυγεΕίχα έτοιμη μια τύπισσα για μπούκωμα στη παραλία και μας τα χάλασε ο καιρός ...
εγω δε ψήθηκα με τέτοιο καιρό να κατέβω αλλά μου έδωσες μια ωραία απάντηση για να μη ξαναγράψω τίποτα .Αν ψηνόταν στα σοβαρά, θα τον είχε καταπιεί κι ας χιόνιζε!!!![]()
Στην αρχή ήταν κάτω από το μικρό Πευκάκι, μετά μάλλον πήγαν στην καβατζα για μην φαίνονται. Πλατίνα μαλλί, αδύνατη η γυναίκα.Μάλλον ήθελαν να μείνουν εντελώς μόνοι σχοινί δεξιά κάτω από το μικρό Πευκάκι κατσανε η πήγαν στην καβατζα μέσα στο πεύκο ή γυναίκα παχουλήε κοντά η μακριά ξανθά μαλλιά?