Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 788K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Συγνώμη αλλά έχω γράψει ένα μήνυμα το οποίο εκφράζει το 90% του κόσμου εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay έχουμε πολλούς φίλους . Μας πειράζουν οι ανώμαλοι πάσης ενδιαφέροντος αγαπητή
Τι εννοείς ανώμαλοι τύπε :think::think:

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
228
Πόντοι
20
ανοίγουμε συζήτηση που θα θιχτεί κόσμος και δεν χρειάζεται όποιος το πάρει προσωπικά έχει την μύγα προφανώς . Πάντως δεν το λέω με τόσο κακή έννοια άλλωστε μία ανωμαλία η φύση την δίνει σε όλους .

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
1.998
Πόντοι
206
ανοίγουμε συζήτηση που θα θιχτεί κόσμος και δεν χρειάζεται όποιος το πάρει προσωπικά έχει την μύγα προφανώς . Πάντως δεν το λέω με τόσο κακή έννοια άλλωστε μία ανωμαλία η φύση την δίνει σε όλους .
Και στα λιμανάκια που πήγα το Σ/Κ παντως είχε πιο πολλά ζευγάρια απ' ότι μοναχικούς

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
242
Πόντοι
21
Μηδέν ζευγάρια,μηδέν γυναικείες παρουσίες σήμερα!!!
Σχοινί το ίδιο….ολα στο μηδέν!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΔΡΟΣΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!
Έχεις καταλάβει ότι είσαι σε νήμα και γράφεις σχόλιο σε χώρο συζήτησης που αφορά τους δροσερούς;

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
417
Πόντοι
21
2 ζευγάρια καυλωμενα στο σχοινί ακόμα μας χαρίζουν στιγμές απολαυσης….
Καθημερινή και σωστή ημέρα σήμερα….

Aitheras69

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
51
Πόντοι
0
2 ζευγάρια καυλωμενα στο σχοινί ακόμα μας χαρίζουν στιγμές απολαυσης….
Καθημερινή και σωστή ημέρα σήμερα….
Ρε παιδια που ειναι αυτο το ριμαδι το σχοινι? Βαλτε ενα link με πινεζα. 10 φορες περα δωθε την εθνικη εκανα.

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Μπράβο Γιάννη εδώ ξενοδοχείο δύο ένα έξω ένα μέσα μπες Γιάννη μπες

chris75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
1.131
Πόντοι
200
Όταν πάει ένα ζευγάρι για μπάνιο και κάθονται γύρω του ένα σορό μαλακές και τον παίζουν για να τους δεξ η γυναίκα και καλά υι πουτσαραδες είναι. Ε αυτοί λέγονται ανώμαλοι η αλλιώς μαλακές όσο και να πονάει

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
5
Like
887
Πόντοι
361
Ηρεμήστε λιγάκι . Υπάρχει μια παραλία γυμνιστών που εκεί υπάρχουν τα ζευγάρια (gay -str8-bi) που μπορεί και να γουστάρουν τη φάση με το μάτι και για του μεν και για τους δε .όλοι το ξέρουμε ότι συμβαίνουν αυτά στη συγκεκριμένη παραλία και δε νομίζω να πέφτετε απ' τα σύννεφα.
Αυτή η παραλία προσφέρεται και για χαλάρωση και για παιχνίδι . Αν ένα ζευγάρι θέλει να κάνει σεξ γνωρίζει στον περιβάλλοντα χώρο πως υπάρχει κόσμος . Αν δε θέλει ένα ζευγάρι να προκαλέσει δε θα κάνει τίποτα . Κι αν δε κάνει τίποτα δε θα τους ενοχλήσει κανείς .εμας τουλάχιστον ποτέ δε μας συνεβει αυτό.υπάρχουν και τα Λιγουρία ? Προφανώς και υπάρχουν οπως παντού .όταν εγώ πήγαινα με την γυναίκα μου ήξερα που πάω και τι κάνω. Κι αν κάτι με ενοχλούσε σταματούσαμε .αλλά δε θα τα βάλω με αυτόν που τον έπαιζε επειδή γαμουσα τη γυναίκα μου μπροστά του .ήξερα γιατί το έκανα /κάναμε .με αυτό που θέλω να πω είναι ότι μη γινόμαστε επιθετικοί σε αυτούς που τον έπαιζαν όταν οι ίδιοι εμείς ως ζευγάρια προσφέραμε το εκάστοτε θέαμα. Αυτά τα λίγα κι από μένα.

chris75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
1.131
Πόντοι
200
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί πρώτων Δεν γνωρίζουν όλοι τι παίζει το γνωρίζουν όσοι μπαίνουν εδώ μέσα. Αυτοί που δεν μπαίνουν γνωρίζουν ότι υπάρχει μια παραλία γυμνιστών φυσικό να υπάρχουν και οι μόνοι αλλά άλλο το διακριτικό μάτι και άλλο να έρχονται δίπλα σου και να στο παίζουν χωρίς να έχεις προκαλέσει. Αυτό θέλω να πω ότι αυτό πλέον εγώ δεν το θεωρώ φυσιολογικό.Φυσιολογικο είναι να κάνεις το γυμνισμό σου χωρίς να ενοχλης. Με το που κάτσει ένα ζευγάρι τους βλέπεις έρχονται σαν μέλισσες δίπλα και προκαλούν

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Αν δεν υπάρχει πρόκληση η έστω υποψία πρόκλησης σε ενοχλεί κανείς σε δέκα λεπτά φεύγουν όλοι αν πάλι το ζευγάρι ψάχνει να προκαλέσει να δώσει μάτι η έστω να προσκαλέσει άτομα σε ένα όργιο όπως έχει γίνει πολλές φορές με ένα ή και δύο και τρία ζευγάρια παλαιότερα Ε τότε θα μαζευτεί κόσμος γύρω να ακονιζεται αυτό το μαζευόμαστε γύρω από οτιδήποτε μας αρέσει ερωτικά χωρίς αυτό να προκαλέσει οτιδήποτε το έχω δει αλλού σε άλλες παραλίες γυμνιστών ειδικά Αττική ερχόταν ο άλλος και τη. Έπαιζε από χλμ μακριά τώρα με τι την έπαιζε άγνωστο δεν είχε τίποτα να δει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Ωραία μέρα σήμερα για γυμνισμό μιας και κατά διαστήματα είχε συννεφιά :rockon::rockon:. Πήρα τον δρόμο για σχοινί λοιπόν όπου έφτασα κατά τις 14:30 με 3-4 εκείνη την ώρα στην παραλία. Γύρω στις 16:00 παρατήρησα ζευγάρι όπως κατεβαίνεις δεξιά να φασωνεται μέσα στην θάλασσα ενώ λίγο μετά άραξαν σ' έναν βράχο και η γκόμενα τον τσιμπουκωνε. Άρχισα να παίζω χαλαρά την πουτσα μου και πλησίασα διακριτικά. Είδα ότι σταματούσαν μόλις με κοιτούσαν,έτσι αποφάσισα να κοιτάζω από απόσταση αλλά και πάλι δεν τους άρεσε :confused::confused:. Είδαν έναν τύπο που πέρασε από μπροστά τους να κόψει κίνηση και το ίδιο έκανε και εγώ μιας και είχαν σταματήσει εντελώς και η γκόμενα μιλούσε στο κινητό. Το ζευγάρι λοιπόν ήταν μια μιλφαρα με ωραία 3αρια πεσμένα βυζιά και γυαλισμένη μουναρα, αλλά δυστυχώς ο τύπος ήταν μπάρμπας σάπιο κοιλιάς προφανώς χορηγός. Ξενέρωσα και τους παράτησα και πήγα να συνεχίσω τις βουτιές μου. Μετά από καμια ώρα που ξαναπέρασα ειχαν φύγει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom