Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 957K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

modelo20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.185
Πόντοι
201
Καλημέρα στην παρέα
Πήγα εχθές Κινέτα για μπάνιο
Πολύ ωραία παραλία με αρκετο κόσμο
Πέτυχα ένα ζευγάρι μια ξανθιά γυναίκα με έναν τύπο, του πήρε πίπα στην αρχή και μετά τις έκανε γλυφομούνι.
Μπράβο στα παιδιά.
Γενικά ωραία εμπειρία
Θέλει και διακριτικότητα και από εμάς, μην πηγαίνουμε με τα μούτρα , ο κόσμος πάει πρώτα να κάνει το μπάνιο του.
Ευχαριστώ πολύ

mixalisanto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
1.107
Πόντοι
201
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
240
Πόντοι
20
Γεια
Έχω εξοχικό σε νησί κοντά στην Αθήνα
Σας φιλοξενώ ΣΚ να γνωριστούμε κ να περάσουμε καλα
Σας έστειλα . Βέβαια δεν καιγόμαστε μόνο αν προκύψει κάτι όμορφο και σοβαρό .

Spicylover

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα
Πήγα εχθές Κινέτα για μπάνιο
Πολύ ωραία παραλία με αρκετο κόσμο
Πέτυχα ένα ζευγάρι μια ξανθιά γυναίκα με έναν τύπο, του πήρε πίπα στην αρχή και μετά τις έκανε γλυφομούνι.
Μπράβο στα παιδιά.
Γενικά ωραία εμπειρία
Θέλει και διακριτικότητα και από εμάς, μην πηγαίνουμε με τα μούτρα , ο κόσμος πάει πρώτα να κάνει το μπάνιο του.
Ευχαριστώ πολύ
Σε ποιο σημείο ήταν η φαση?

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.667
Πόντοι
441
Μηδέν ζευγάρια,μηδέν γυναικείες παρουσίες σήμερα!!!
Σχοινί το ίδιο….ολα στο μηδέν!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΔΡΟΣΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
240
Πόντοι
20
Εντάξει γιαυτο δεν πατάνε τα ζευγάρια . Και εγώ θέλω με την σύζυγο να πάμε αλλά αν έχει όλο ματάκι δες και ανώμαλους είναι ξένερα . Επίσης μπορεί ένα ζευγάρι να θέλει να πάει να κάνει το μπάνιο και να χαλαρώσει δεν χρειάζεται να πρέπει να πηδηχτεί με κάποιον μην πέφτετε με τα μούτρα .

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
661
Πόντοι
86
Εντάξει γιαυτο δεν πατάνε τα ζευγάρια . Και εγώ θέλω με την σύζυγο να πάμε αλλά αν έχει όλο ματάκι δες και ανώμαλους είναι ξένερα . Επίσης μπορεί ένα ζευγάρι να θέλει να πάει να κάνει το μπάνιο και να χαλαρώσει δεν χρειάζεται να πρέπει να πηδηχτεί με κάποιον μην πέφτετε με τα μούτρα .
Μπράβο γράψτε για τι όταν έγραψα για ΚΟΜΠΛΕΞΗΣΜΩ και αρρώστια πετάχτηκε το ΒΟΥΡΛΟ ο γνωστός καθότι πρόεδρος των ματακιδων / παλυνοδηστων να μου πει γιατί παρενβενω.

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
240
Πόντοι
20
Μπράβο γράψτε για τι όταν έγραψα για ΚΟΜΠΛΕΞΗΣΜΩ και αρρώστια πετάχτηκε το ΒΟΥΡΛΟ ο γνωστός καθότι πρόεδρος των ματακιδων / παλυνοδηστων να μου πει γιατί παρενβενω.
Συγνώμη αλλά έχω γράψει ένα μήνυμα το οποίο εκφράζει το 90% του κόσμου εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay έχουμε πολλούς φίλους . Μας πειράζουν οι ανώμαλοι πάσης ενδιαφέροντος αγαπητή

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
661
Πόντοι
86
Συγνώμη αλλά έχω γράψει ένα μήνυμα το οποίο εκφράζει το 90% του κόσμου εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay έχουμε πολλούς φίλους . Μας πειράζουν οι ανώμαλοι πάσης ενδιαφέροντος αγαπητή
Αυτό εννοούσα!Το διάβασες το δικό μου;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.683
Πόντοι
11.915
Τι εννοείς ανώμαλοι τύπε :think::think:

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
240
Πόντοι
20
ανοίγουμε συζήτηση που θα θιχτεί κόσμος και δεν χρειάζεται όποιος το πάρει προσωπικά έχει την μύγα προφανώς . Πάντως δεν το λέω με τόσο κακή έννοια άλλωστε μία ανωμαλία η φύση την δίνει σε όλους .

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.055
Πόντοι
206
ανοίγουμε συζήτηση που θα θιχτεί κόσμος και δεν χρειάζεται όποιος το πάρει προσωπικά έχει την μύγα προφανώς . Πάντως δεν το λέω με τόσο κακή έννοια άλλωστε μία ανωμαλία η φύση την δίνει σε όλους .
Και στα λιμανάκια που πήγα το Σ/Κ παντως είχε πιο πολλά ζευγάρια απ' ότι μοναχικούς

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom