Διαγραμμένο μέλος 218501
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2022
- Like
- 228
- Πόντοι
- 20
Αυτό μας ενδιαφέρει. Πήγαινα παλαιότερα μόνος λιμανάκια αλλά μαζεύει κακό κόσμο .
Καλά κι εκεί δε μαζεύει κόσμο της εκκλησίας ...η φάση θα σε πάει όπως την καθοδηγήσεις εσύ...Αυτό μας ενδιαφέρει. Πήγαινα παλαιότερα μόνος λιμανάκια αλλά μαζεύει κακό κόσμο .
Διάβασε τι έγραψες .Τι εννοείς;
Σε πρώτη φάση μας λες πως είναι η Κατερίνα στην παραλία με άντρα.Αδελφέ εδώ είναι.
Αλλά μαζί με Με άντρα
Δεν ξέρω αν παίζει τίποτα αν είναι Μόνη της
Σόρρυ που σε μπέρδεψα,Σε πρώτη φάση μας λες πως είναι η Κατερίνα στην παραλία με άντρα.
Μετά δεν ξέρεις αν είναι μόνη της η με άντρα .
κι ενώ δε την είδες μας είπες πως είναι και στην παραλία . Η μήπως το διαβάζω λάθος το κείμενο σου ?
ΓειαΔεν έχουμε ξανακάνει αττική μόνο σε νησιά . Θα δούμε πως θα πάει .
Αν θέλεις στειλε μνμ να κανονίσουμε ζευγάρια για παιχνίδιΗ δικιά μου αύριο όποιος θέλει ζευγάρι το απόγευμα μου λέει για παιχνίδι
Σας έστειλα . Βέβαια δεν καιγόμαστε μόνο αν προκύψει κάτι όμορφο και σοβαρό .Γεια
Έχω εξοχικό σε νησί κοντά στην Αθήνα
Σας φιλοξενώ ΣΚ να γνωριστούμε κ να περάσουμε καλα
Ξεροχυσαμε τύπισσα, δώσε κι άλλες φωτό το μαύρο σου κορμίΜην μπερδεύεστε,το Σάββατο πήγα όχι την Κυριακή!
Σε ποιο σημείο ήταν η φαση?Καλημέρα στην παρέα
Πήγα εχθές Κινέτα για μπάνιο
Πολύ ωραία παραλία με αρκετο κόσμο
Πέτυχα ένα ζευγάρι μια ξανθιά γυναίκα με έναν τύπο, του πήρε πίπα στην αρχή και μετά τις έκανε γλυφομούνι.
Μπράβο στα παιδιά.
Γενικά ωραία εμπειρία
Θέλει και διακριτικότητα και από εμάς, μην πηγαίνουμε με τα μούτρα , ο κόσμος πάει πρώτα να κάνει το μπάνιο του.
Ευχαριστώ πολύ
Περίπου στην μέσηΣε ποιο σημείο ήταν η φαση?
Μπράβο γράψτε για τι όταν έγραψα για ΚΟΜΠΛΕΞΗΣΜΩ και αρρώστια πετάχτηκε το ΒΟΥΡΛΟ ο γνωστός καθότι πρόεδρος των ματακιδων / παλυνοδηστων να μου πει γιατί παρενβενω.Εντάξει γιαυτο δεν πατάνε τα ζευγάρια . Και εγώ θέλω με την σύζυγο να πάμε αλλά αν έχει όλο ματάκι δες και ανώμαλους είναι ξένερα . Επίσης μπορεί ένα ζευγάρι να θέλει να πάει να κάνει το μπάνιο και να χαλαρώσει δεν χρειάζεται να πρέπει να πηδηχτεί με κάποιον μην πέφτετε με τα μούτρα .
Συγνώμη αλλά έχω γράψει ένα μήνυμα το οποίο εκφράζει το 90% του κόσμου εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay έχουμε πολλούς φίλους . Μας πειράζουν οι ανώμαλοι πάσης ενδιαφέροντος αγαπητήΜπράβο γράψτε για τι όταν έγραψα για ΚΟΜΠΛΕΞΗΣΜΩ και αρρώστια πετάχτηκε το ΒΟΥΡΛΟ ο γνωστός καθότι πρόεδρος των ματακιδων / παλυνοδηστων να μου πει γιατί παρενβενω.
Αυτό εννοούσα!Το διάβασες το δικό μου;Συγνώμη αλλά έχω γράψει ένα μήνυμα το οποίο εκφράζει το 90% του κόσμου εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay έχουμε πολλούς φίλους . Μας πειράζουν οι ανώμαλοι πάσης ενδιαφέροντος αγαπητή