Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 237K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
74
Πόντοι
166
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>
τα ταλεντα τεννις

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
74
Πόντοι
166
μποντο οι γαμιαδες

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
74
Πόντοι
166
ζαβέλλας: «Αβαντάζ ο ΠΑΟ»
Online 10:56 16/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

«Αβαντάζ ο ΠΑΟ λόγω Champions League και Νίκου Νιόπλια»! Στο υποθετικό ερώτημα εάν θα προτιμούσε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Τζαβέλλας εμφανίστηκε ναι μεν διπλωμάτης αλλά και... αποκαλυπτικός, σε συνέντευξη που παραχώρ5ησε στο περιοδικό «ΜΑΧΙΜ».

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τζαβέλλας: «Αβαντάζ ο ΠΑΟ»
Γύρισε ο Παυλόπουλος, έφυγε ο Κιντής
Ελπίδες για Γιόνσον
Δοκιμάζει δύο νιγηριανά ταλέντα
Έτοιμοι Κούκετς και Όμο
Χωρίς 7-8 παίκτες στην Καβάλα
Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση
Απάντηση με... υστερόγραφο στην ΑΕΚ!

Ο νεαρός διεθνής άσος του Πανιωνίου μίλησε για όλους και για όλα... Τόνισε ότι αυτή τη στιγμή είναι παίκτης των Νεοσμυρνιωτών και τον πρώτο λόγο έχει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Είπε πως στο μυαλό του βρίσκεται μόνο η ομάδα του αλλά και η Εθνική, ενώ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη στο «ΜΑΧΙΜ»

Για το εάν θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος του στον Πανιώνιο:

«Όχι, βέβαια. Με τον Πανιώνιο έμαθα να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο και να μη φοβάμαι τους θεωρητικά μεγάλους αντιπάλους, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2012 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στη Νέα Σμύρνη, τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον κόσμο, που με αγαπάει».

Για το γεγονός ότι η ρήτρα που απαιτείται για να τον αποκτήσει μια ομάδα από τώρα δεν είναι μεγάλη:

«Ξέρω ότι έχω κάνει μια πολύ καλή χρονιά και είναι φυσιολογικό κάποιες ομάδες να ενδιαφερθούν για μένα. Αλλά, πάνω σ’ αυτό πρέπει να ρωτήσεις τον κύριο Τσακίρη. Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κι εγώ ο ίδιος τι θα ήταν καλύτερο για εμένα. Το μόνο που με απασχολεί είναι το Μουντιάλ και όχι η μεταγραφή μου. Αν είμαι στα πλάνα του Κυρίου Ρεχάγκελ, θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω τη χώρα μου».

Για το εάν πήγαινε στον Ολυμπιακό, θα ήθελε να γίνει δεύτερος Γεωργάτος:

«Δεν θέλω να με συγκρίνουν με κανέναν ποδοσφαιριστή. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τη δική του καριέρα. Σου ξαναλέω ότι όχι μόνο δεν έχω συμφωνήσει, αλλά ούτε και μιλήσει με κανέναν, οπότε όλα αυτά είναι υποθετικά».

Για το εάν θα πήγαινε στον ΠΑΟ αν ήξερε ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην παίζει βασικός:

«Και αυτό υποθετικό είναι. Όταν κάποιος ποδοσφαιριστής πάει καλά στην Ελλάδα, σημαίνει ότι μιλάει με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό ή ΑΕΚ. Είναι δουλειά των εφημερίδων να τα γράφουν αυτά».

Για το κριτήριο με το οποίο θα διάλεγε:

«Δεν είναι μόνο ένα, αλλά πολλά. Είναι το οικονομικό, το αγωνιστικό, το ποιοι παίκτες αγωνίζονται στη θέση μου, σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση αγωνίζεται η ομάδα. Θεωρώ ότι αυτά είναι τα αυτονόητα που θα κοιτάξει κάθε ποδοσφαιριστής».

Για το εάν ο Παναθηναϊκός, που έχει εξασφαλισμένη την είσοδό του στους ομίλους του Champions League, αποτελεί μεγαλύτερο δέλεαρ:

«Είναι ένα αβαντάζ που θα έχει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τον Ολυμπιακό, όπως έχει και άλλο ένα: έχει έναν πολύ καλό προπονητή, που με ξέρει πολύ καλά από την εθνική Νέων και ξέρω κι εγώ ακριβώς τι ζητάει από μένα. Αυτά τα δεδομένα τα βάζεις κάτω εκείνη τη στιγμή και αποφασίζεις».

Για τις προτιμήσεις του, όσον αφορά ομάδες του εξωτερικού:

«Δεν έχω προτίμηση. Όσα παιδιά έχουν αγωνιστεί έξω, δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω. Αυτό κάτι δείχνει. Αν ερχόταν πρόταση από το εξωτερικό, θα ήταν καλό και για τον Πανιώνιο να ανοίξει τις σχέσεις του μ’ αυτήν την ομάδα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, το να φύγω έξω θα ήταν η πρώτη μου επιλογή».

Για το εάν ο Τσακίρης αρνηθεί να συναινέσει στη μεταγραφή του, τι θα κάνει:

«Τίποτα. Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιό μου που λήγει σε δύο χρόνια. Επειδή είμαστε άντρες και φοράμε παντελόνια, αν δεν προκύψει κάτι άλλο, θα είμαι επαγγελματίας παίκτης του Πανιωνίου για τα επόμενα δύο χρόνια».

Για το εάν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα:

«Κάθε ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα το κατακτά δίκαια. Δεν μπορώ να μπω στη λογική κάποιων, που ασχολούνται συνέχεια με διαιτησίες και παραφιλολογίες. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αντίθετα ο Ολυμπιακός πέρασε φέτος από πολλά κύματα, και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά».

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
74
Πόντοι
166
ζαβέλλας: «Αβαντάζ ο ΠΑΟ»
Online 10:56 16/4

«Αβαντάζ ο ΠΑΟ λόγω Champions League και Νίκου Νιόπλια»! Στο υποθετικό ερώτημα εάν θα προτιμούσε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Τζαβέλλας εμφανίστηκε ναι μεν διπλωμάτης αλλά και... αποκαλυπτικός, σε συνέντευξη που παραχώρ5ησε στο περιοδικό «ΜΑΧΙΜ».

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελπίδες για Γιόνσον
Έτοιμοι Κούκετς και Όμο
Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση
Απάντηση με... υστερόγραφο στην ΑΕΚ!

Ο νεαρός διεθνής άσος του Πανιωνίου μίλησε για όλους και για όλα... Τόνισε ότι αυτή τη στιγμή είναι παίκτης των Νεοσμυρνιωτών και τον πρώτο λόγο έχει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Είπε πως στο μυαλό του βρίσκεται μόνο η ομάδα του αλλά και η Εθνική, ενώ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη στο «ΜΑΧΙΜ»

Για το εάν θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος του στον Πανιώνιο:

«Όχι, βέβαια. Με τον Πανιώνιο έμαθα να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο και να μη φοβάμαι τους θεωρητικά μεγάλους αντιπάλους, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2012 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στη Νέα Σμύρνη, τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον κόσμο, που με αγαπάει».

Για το γεγονός ότι η ρήτρα που απαιτείται για να τον αποκτήσει μια ομάδα από τώρα δεν είναι μεγάλη:

«Ξέρω ότι έχω κάνει μια πολύ καλή χρονιά και είναι φυσιολογικό κάποιες ομάδες να ενδιαφερθούν για μένα. Αλλά, πάνω σ’ αυτό πρέπει να ρωτήσεις τον κύριο Τσακίρη. Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κι εγώ ο ίδιος τι θα ήταν καλύτερο για εμένα. Το μόνο που με απασχολεί είναι το Μουντιάλ και όχι η μεταγραφή μου. Αν είμαι στα πλάνα του Κυρίου Ρεχάγκελ, θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω τη χώρα μου».

Για το εάν πήγαινε στον Ολυμπιακό, θα ήθελε να γίνει δεύτερος Γεωργάτος:

«Δεν θέλω να με συγκρίνουν με κανέναν ποδοσφαιριστή. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τη δική του καριέρα. Σου ξαναλέω ότι όχι μόνο δεν έχω συμφωνήσει, αλλά ούτε και μιλήσει με κανέναν, οπότε όλα αυτά είναι υποθετικά».

Για το εάν θα πήγαινε στον ΠΑΟ αν ήξερε ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην παίζει βασικός:

«Και αυτό υποθετικό είναι. Όταν κάποιος ποδοσφαιριστής πάει καλά στην Ελλάδα, σημαίνει ότι μιλάει με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό ή ΑΕΚ. Είναι δουλειά των εφημερίδων να τα γράφουν αυτά».

Για το κριτήριο με το οποίο θα διάλεγε:

«Δεν είναι μόνο ένα, αλλά πολλά. Είναι το οικονομικό, το αγωνιστικό, το ποιοι παίκτες αγωνίζονται στη θέση μου, σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση αγωνίζεται η ομάδα. Θεωρώ ότι αυτά είναι τα αυτονόητα που θα κοιτάξει κάθε ποδοσφαιριστής».

Για το εάν ο Παναθηναϊκός, που έχει εξασφαλισμένη την είσοδό του στους ομίλους του Champions League, αποτελεί μεγαλύτερο δέλεαρ:

«Είναι ένα αβαντάζ που θα έχει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τον Ολυμπιακό, όπως έχει και άλλο ένα: έχει έναν πολύ καλό προπονητή, που με ξέρει πολύ καλά από την εθνική Νέων και ξέρω κι εγώ ακριβώς τι ζητάει από μένα. Αυτά τα δεδομένα τα βάζεις κάτω εκείνη τη στιγμή και αποφασίζεις».

Για τις προτιμήσεις του, όσον αφορά ομάδες του εξωτερικού:

«Δεν έχω προτίμηση. Όσα παιδιά έχουν αγωνιστεί έξω, δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω. Αυτό κάτι δείχνει. Αν ερχόταν πρόταση από το εξωτερικό, θα ήταν καλό και για τον Πανιώνιο να ανοίξει τις σχέσεις του μ’ αυτήν την ομάδα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, το να φύγω έξω θα ήταν η πρώτη μου επιλογή».

Για το εάν ο Τσακίρης αρνηθεί να συναινέσει στη μεταγραφή του, τι θα κάνει:

«Τίποτα. Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιό μου που λήγει σε δύο χρόνια. Επειδή είμαστε άντρες και φοράμε παντελόνια, αν δεν προκύψει κάτι άλλο, θα είμαι επαγγελματίας παίκτης του Πανιωνίου για τα επόμενα δύο χρόνια».

Για το εάν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα:

«Κάθε ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα το κατακτά δίκαια. Δεν μπορώ να μπω στη λογική κάποιων, που ασχολούνται συνέχεια με διαιτησίες και παραφιλολογίες. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αντίθετα ο Ολυμπιακός πέρασε φέτος από πολλά κύματα, και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά».

αντε το μπουλο να παρουμε κανενα φραγκο

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
16
Ελα τα ξερουμε αυτα.
Θελουμε κατι να καιει,αυτα τα διαβαζουμε και στο ιντερνετ.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
16
Ο Αδαμιδης τους εχει τρελλανει στα φουμαρα.
Αφου εχει σκοπο να πουλησει κοσμο,να παιζει με τους Ελληνες και οτι γινει,πουλαει κουτοχορτο οτι θελει να κρατησει τον Σκοκο με περισσοτερα.
Ρε,θα μας τρελλανει αυτος.
Α,ρε που μπλεξανε!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
16
Εναν παικτη που θελει να φυγει απο τον Δεκεμβριο και παιζει για ενα λογο.
Οτι του δωσανε τον λογο τους οτι θα τον αφησουνε το καλοκαιρι!
Οσο εχουν γηπεδο τα καημενα,τοσο εχουν και προεδρο.
Που τον βρηκαν αυτον;
Που αλλου θα φορτωνανε την ΠΑΕ;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
16
Τα ΠΑΟΚια ζητανε λεφτα παλι απο τον κοσμο.
Μια ημερα ξυπνησε ο Βρυζας με τον Ζαγορ και αποφασισανε να σωσουν τον Παοκ,απο τοτε πληρωνονται κανονικα εις υγειαν των κοροιδων.
Οι μοναδικοι προεδροι που τα παιρνουν και δεν δινουν,καινουριο φρουτο ειναι αυτο.
Βλεπε προηγουμενο παραδειγμα τον Ντεμη που ετρωγε με χρυσα κουταλια και ακομα οι ωραιοι πληρωνουν τον Φερερ.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
16
Αυτο ειναι κακοδιαχειρηση και οχι αυτο που κανει τωρα ο Τσακιρης τωρα και ξερουμε τι μας γινεται!
Γι αυτο μην βριζετε τον Τσακιρη,μια χαρα προεδρος ειναι.
Βαζει λεφτα,κανιε προπονητικο κεντρο και εχει ιδεες.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
16
Ο αλλος ο πρωην κανονιζει κελι στον Κορυδαλλο με θεα στον δρομο!
Αλλα θα την σκαπουλαρει και αυτος,θα δηλωσει οτι ειναι χοντρος για να μην μπει φυλακη.
Να μας εδινε και τον Καπανταη απο τον Ολυμπιακο Βολου να τους διναμε τον Μανολο καλα θα ηταν.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
16
Για τον Τζαβελα περιμενει προσφορα απο εξωτερικο γυρω στα 2.000.000 και προσπαθει να μην τον δωσει στην Ελλαδα με 1.300.000.
Αλλιως μαλλον θα τον δωσει του χρονου,δεν θελει να τον χαρισει κιολας.
Καιγονται οι μεγαλοι για αριστερο με τετοια ηληκια που εχει 10 χρονια μπροστα του ποδοσφαιρο.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
16
Αντε με τσαντισανε παλι με το ΠΟΚ!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οσο για αρειανους το κυπελλο ξεχαστε το και τη προκριση στους ομιλους
χτυπα την κωλαρα σου στο δεντρο να πεσουν οι καποτες...
θα ριξω μια κουραδα στο στομα σου

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
16
χτυπα την κωλαρα σου στο δεντρο να πεσουν οι καποτες...
θα ριξω μια κουραδα στο στομα σου
Στο 1000οστο μου μυνημα εσενα επρεπε να βρισω.
Παντως κυππελο δεν παιρνετε,σας φαγανε τα κυκλωματα.
Τωρα δινει τα πακετακια ο Πατερας σε διαιτητη και εποπτες!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
16
Τωρα εγινα μαλαματενιος,μεγαλο επιτευγμα!
Ειμαι συγκινημενος,σημερα δεν θα πηδηξω την αδερφουλα του Γαμαικανακου.
Θα μου παρει μονο πιπα!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
74
Πόντοι
166

Γιόνσον: «Καλύτεροι του χρόνου»
Online 14:07 16/4

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη χώρα μας και το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς και για τις προοπτικές του Πανιωνίου μίλησε ο Μάρκους Γιόνσον στην ιστοσελίδα της χορηγού των «κυανέρυθρων» «wind».

Ο Σουηδός αμυντικός, που εντάχθηκε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης τον περασμένο Ιανουάριο, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την ως τώρα διαμονή του στην Ελλάδα, την οποία είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν για διακοπές.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Αρσεναλ θέλει τον Κουμορτζί!
Ελπίδες για Γιόνσον
Έτοιμοι Κούκετς και Όμο

Αναλυτικά:

Κύριε Γιόνσον, κατ΄αρχήν, ποιες οι πρώτες εντυπώσεις σας από το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τη χώρα μας γενικότερα;

«Την Ελλάδα την έχω γνωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια καθώς έχουμε έρθει με την γυναίκα μου μερικές φορές για διακοπές. Μας αρέσει πάρα πολύ και έχω γενικά πολύ καλές εντυπώσεις. Ο καιρός είναι καλός, οι άνθρωποι αρκετά ευχάριστοι και φιλόξενοι.

Τώρα, εδώ και λίγο χρονικό διάστημα ζω αυτή τη χώρα σε επαγγελματικό επίπεδο και οφείλω να ομολογήσω πως είναι περισσότερο καλά απ’ όσο περίμενα να ζήσω με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή. Είμαι σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες. Η ποιότητα είναι εξαιρετική σε έναν μεγάλο βαθμό και υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν για το ποδόσφαιρο.

Οι φίλαθλοι είναι «ζεστοί» και πολλές φορές εκδηλώνουν με ενθουσιασμό τα συναισθήματά τους. Επίσης βρήκα και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές ενώ και το επίπεδο στο σύλλογο που αγωνίζομαι είναι εξαιρετικό έστω και εάν βιώσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές μέσα στη σεζόν οι οποίες εκτιμώ πως δεν μας άφησαν να πετύχουμε αυτά που πραγματικά θα μπορούσαμε με βάση την ικανότητα και την ποιότητα αυτής της ομάδας. Μου αρέσει εδώ, και έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι αναζητώντας μια επιτυχημένη παρουσία για εμένα και κυρίως για την ομάδα που αγωνίζομαι, τον Πανιώνιο.»

Τι είναι αυτό, κατά την άποψή σας, που θα πρέπει να προσέξει ο Πανιώνιος έτσι ώστε να πετύχει περισσότερα πράγματα στην ερχόμενη περίοδο;

«Είναι μερικά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Ίσως και να αλλάξουν. Πιστεύω πως υπάρχουν οι άνθρωποι και προπάντων υπάρχει η θέληση σε αυτή την ομάδα να βελτιωθούμε όλοι μας.

Έγιναν βέβαια πολλά πράγματα που μας έφεραν πίσω σε επίπεδο αγωνιστικό, στην ψυχολογία και κατ’ επέκταση στο βαθμολογικό πίνακα και τους στόχους μας. Η τακτική για κάθε ομάδα παίζει έναν σημαντικό ρόλο κι αναφέρομαι στην ουσιαστική παρουσία της τακτικής.

Φέτος υστερήσαμε ως ένα σημείο σε αυτό το επίπεδο κυρίως σε ότι αφορά την διάρκεια και το συγκεκριμένο πλάνο που κληθήκαμε να ακολουθήσουμε. Να γίνουμε πιο προσεκτικοί και πιο συγκεντρωμένοι στην συμπεριφορά μας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Από κει και πέρα μπορούμε να γίνουμε ακόμη πιο ελκυστική ως ομάδα για να μας εμπιστευθούν ακόμα περισσότερο οι φίλαθλοί μας.

Όταν φανερώναμε σημάδια αστάθειας και νευρικότητας στο γήπεδο, είναι φυσικό και ο κόσμος στην εξέδρα να νιώθει άβολα. Όλο το κλίμα γίνονταν πιο βαρύ. Υπήρξαν διαστήματα όπου η ομάδα μπορούσε να δείξει τις ικανότητές της αλλά υπήρξαν και στιγμές όπου χάναμε την ηρεμία και τη αυτοσυγκέντρωσή μας.

Ελπίζω πως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε έτσι ώστε να περιορίσουμε αυτά τα λάθη. Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θέλω την επόμενη σεζόν να πρωταγωνιστήσει κάνοντας τα απαραίτητα βήματα για την πρόοδό του. Να ανέβει ακόμη πιο ψηλά φθάνοντας τουλάχιστον στα Play-Offs του ερχόμενου πρωταθλήματος. Μπορεί να τα καταφέρει..»

Με δεδομένο πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα σου που αγωνίζεσαι στη χώρα μας, ποια πράγματα σου προξένησαν θετική και ποια ίσως μια αρνητική έκπληξη;

«Δεν μπορώ ότι απογοητεύτηκα κιόλας. Σας είπα πως σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές σε αυτό τον τομέα. Όμως μου έκαναν αρνητική εντύπωση ορισμένα γήπεδα όπου κληθήκαμε να παίξουμε αγώνες ενός επαγγελματικού πρωταθλήματος!

Δεν τα έχω ξαναδεί πουθενά αλλού αυτά τα πράγματα καθώς δώσαμε κρίσιμους και αποφασιστικούς αγώνες σε τερέν όπου στην πατρίδα μου τη Σουηδία δεν χρησιμοποιούμε ούτε για τις προπονήσεις, ούτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Για παράδειγμα, έχω να πως ότι θα μου μείνουν αξέχαστοι οι αγώνες που δώσαμε στην Καβάλα και στα Γιάννινα όπου πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και η μπάλα δεν κυλούσε καν!

Εκεί που περιμέναμε κάποια στιγμή ο διαιτητής να διακόψει τα ματς, μας άφηναν να ταλαιπωρούμαστε για αρκετή ώρα και γίνονταν όπως γίνονταν αυτά τα παιχνίδια σε συνθήκες δραματικές και αρκετά επικίνδυνες! Γενικά τα γήπεδα εδώ θέλουν μια μεγάλη βελτίωση λαμβάνοντας υπόψη ότι πλέον στη χώρα σας γίνονται προσπάθειες να ανέβει το ποιοτικό επίπεδο και βρίσκονται εδώ αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές.

Ευχάριστη εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός πως υπάρχει μια σωστή άποψη για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα από αρκετούς ανθρώπους στις περισσότερες ομάδες. Είναι αλήθεια πως η εντύπωση πολλών ανθρώπων στην Ευρώπη δεν είναι και η καλύτερη για τη χώρα σας σε αυτόν τον τομέα ή τουλάχιστον υπάρχει μια μεγάλη αμφιβολία αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούν.

Ευχάριστα συναισθήματα μου δημιουργήθηκαν από την αρχή στον Πανιώνιο αν και ήρθα σε μια δύσκολη στιγμή αλλά είδα έντονα σημάδια θέλησης και οργάνωσης για να πάει μπροστά η ομάδα σε όλα τα επίπεδα.»

Οι φίλαθλοι της ομάδας, ποια εντύπωση σου δημιουργούν;

«Με εντυπωσιάζουν κάθε φορά! Αγαπάνε την ομάδα και το εκδηλώνουν αυτό με τον τρόπο τους. προηγούμενη ομάδα μου στη Σουηδία ήταν η ΑΙΚ Στοκχόλμης. Εκεί έπαιζα μπροστά σε ένα «θερμό» κοινό, για τα δεδομένα της Σκανδιναβίας, 15 -17 χιλιάδων θεατών.

Εδώ, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ο κόσμος είναι αρκετά λιγότερος αλλά η παρουσία του τις περισσότερες φορές είναι καταπληκτική και πιο αισθητή σε εμάς τους παίκτες. Φωνάζουν όλοι οι φίλαθλοι! Έχουν έναν ασταμάτητο ενθουσιασμό και ο μοναδικός ήχος από τις εξέδρες δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο με αποτέλεσμα να μας έχουν όλους εμάς τους παίκτες της ομάδας σε εγρήγορση.

Τους αντιλαμβάνομαι δίχως να γνωρίζω καλά το τι λένε πως θέλουν το καλό της ομάδας και είναι υπερήφανοι γι’ αυτή. Προσδοκούν πάντα το καλύτερο κι αυτή η νοοτροπία τους θα πρέπει να μας γεμίσει ακόμα περισσότερη ευθύνη διότι αξίζει πολλά αυτός ο κόσμος!»

Τα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου θα τα παρακολουθήσεις; Τι ακριβώς περιμένεις να δεις το ερχόμενο καλοκαίρι από τη συγκεκριμένη διοργάνωση και πως περιμένεις την εθνική Ελλάδος;

«Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει εκεί, ούτε το πώς θα διεκδικήσουν το τρόπαιο οι παραδοσιακές δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ελπίζω να δούμε καλό ποδόσφαιρο. Τώρα, για την εθνική Ελλάδος η άποψή μου είναι καλή με τις επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια και όχι μόνον.

Θυμάμαι πως πάντα οι αγώνες της εθνικής Σουηδίας με την εθνική Ελλάδος ήταν συναρπαστικοί και πολύ δύσκολοι για την εθνική ομάδα της χώρας μου. Τώρα βέβαια σε μια τέτοια διοργάνωση παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες.

Εγώ προσωπικά περιμένω να πάει πολύ καλά και φέτος η εθνική Ισπανίας. Είναι μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες και σε μια σταθερή πορεία. Τώρα για το αν θα γίνει κάποια έκπληξη, δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε από τόσο νωρίς. Πάντως γνωρίζω ότι οι συνθήκες ίσως ευνοήσουν πολύ τις Αφρικανικές χώρες καθώς αυτές έχουν κάνει βήματα προόδου εδώ και αρκετά χρόνια.

Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν δουλέψει με Σουηδούς προπονητές κι αυτό δείχνει μια μεγάλη διάθεση να πάρουν και να αφομοιώσουν πράγματα από διάφορες σχολές ποδοσφαίρου».

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
74
Πόντοι
166
Online 15:16 16/4

Τον Μπενάρντ Κουμορτζί έχει στο στόχαστρό της η Αρσεναλ! Κι όσο κι αν φαίνεται... χιλιόμετρα μακριά από την πραγματικότητα, το δημοσίευμα αναφέρεται σε έντονο ενδιαφέρον των «κανονιέρηδων», ενώ φιλοξενεί δηλώσεις του αρχισκάουτερ των Λονδρέζων, Στιβ Ρόουλι που αποθεώνει τον άσο του Πανιωνίου.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελπίδες για Γιόνσον
Έτοιμοι Κούκετς και Όμο

«Ο Κουμορτζί διαθέτει εκπληκτικές ικανότητες, τις οποίες η Αρσεναλ μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί. Εχει εκπληκτικό ύψος, όπως συνήθως οι περισσότεροι παίκτες που προέρχονται από την Αφρική και όπως επίσης οι περισσότεροι, διαθέτει την δυνατότητα να σπάει τις αμυντικές γραμμές των αντιπάλων», τόνισε αρχικά ο Ρόουλι.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Παρότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό όσο το αγγλικό, ο Κουμορτζί διαθέτει πνεύμα και ικανότητες που αξίζουν την προσοχή».

Ο Στιβ Ρόουλι έχει παρακολουθήσει στενά, όπως όλα δείχνουν, τον Γκανέζο παίκτη του Πανιωνίου, προκειμένου να είναι σε θέση να ισχυρίζεται πως «... με τις παρούσες δυνατότητες που παρουσιάζει στο σκοράρισμα, είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα και μπορεί άνετα να σημειώνει 12-15 γκολ την σεζόν ως μέσος. Αν έχεις γύρω σου αξιόλογους ποδοσφαιριστές και διαθέτεις το ταλέντο, είναι εύκολο το σκοράρισμα».

Σύμφωνα, ωστόσο, με το ρεπορτάζ για την απόκτηση του Μπενάρντ Κουμορτζί ενδιαφέρονται και οι τρεις κορυφαίες ελληνικές ομάδες: ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, κάτι που παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Τζερόμ Αντερσον: «Εχω ενημερωθεί για το ενδιαφέρον τόσο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, όσο και του φετινού πρωταθλητή Παναθηναϊκού. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές», είπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom