καλα κοιτα εσυ σημερα που σε αδικησεκαλα βαζελακο σε καταλαβαμε![]()
κατατρεγμενες 
καλα κοιτα εσυ σημερα που σε αδικησεκαλα βαζελακο σε καταλαβαμε![]()
κατατρεγμενες 
Φιλε αν δινονταν τετοια πεναλτυ παντου,τοτε σε καθε ματς οι ομαδες θα εκτελουσαν 4-5...ρε παιδια εδω στο ελλαδα αυτα δινονται πεναλτυ οτι τον βρηκε τον βρηκε απλα ετσι οπως εγινε μπορουσε να μην το δωσει επειδη η μπαλα ειχε φυγει και απο τους δυο!!εγω τα ειπα θα κερδισουν με οποιοδηποτε τροπο οπως εκανε και ο ολυμπιακος που δεν μας εδωσε καθαρο πεναλτυ και μας ακυρωσε κανονικο γκολ.το ιδιο και σημερα στο καραισκακη δεν εδωσε στον ατρομητο καθαρο πεναλτυ.αλλα αυτα τα βλεπουμε χρονια που ειναι το περιεργο;
μαλλον δεν καταλαβες πως το ειπα.αυτα τα πεναλτυ δινονται στην ελλαδα στους ισχυρους ;)Φιλε αν δινονταν τετοια πεναλτυ παντου,τοτε σε καθε ματς οι ομαδες θα εκτελουσαν 4-5...
Συμφωνουμε...μαλλον δεν καταλαβες πως το ειπα.αυτα τα πεναλτυ δινονται στην ελλαδα στους ισχυρους ;)
καλα κοιτα εσυ σημερα που σε αδικησε![]()
![]()
![]()
![]()
κατατρεγμενες
![]()

θα το εχω υπ'οψιν μου αφου το λες εσυ...με οσο πιο πολλα εικονιδιακια βαζεις γινεσαι πιο πολυ μαγκας, μπορεις κι αλλα![]()
![]()

καινα θες αυτο δεν γινεται!!!!!!!αλλα καταβαθος θα ηθελες να του κοψω ποντους!!!!ειδες να γραφω το πουθενα να νικησει ο πανιωνιος? :'(
καλα ρε δεν εισαι μεσα στο γηπεδο;καινα θες αυτο δεν γινεται!!!!!!!αλλα καταβαθος θα ηθελες να του κοψω ποντους!!!!
οχι μονο στους ισχυρουςμαλλον δεν καταλαβες πως το ειπα.αυτα τα πεναλτυ δινονται στην ελλαδα στους ισχυρους ;)
οτι και να εκανες την πουτσα δεν τη γλυτωνει....καινα θες αυτο δεν γινεται!!!!!!!αλλα καταβαθος θα ηθελες να του κοψω ποντους!!!!
ρε γαιμακανο τη να παω να δω σημαδεμενη τραπουλα.ουτε με τον ολυμπιακο πηγα!!!δε βλεπεις ο παρασχος τη εκανε εβαλε μπεθερα και κοντοε να μαρκαρει τον σισεκαλα ρε δεν εισαι μεσα στο γηπεδο;
αποχη κανεις;
και μου λες να παω γηπεδο!οπου θελουν μπερδευονταιοχι μονο στους ισχυρους
μπερδευουν το μπασκετ με το ποδοσφαιρο οι καθηγητες διαιτησιας
...εβαλε μπεθερα και κοντοε...
και ποιον να βαλει?ρε γαιμακανο τη να παω να δω σημαδεμενη τραπουλα.ουτε με τον ολυμπιακο πηγα!!!δε βλεπεις ο παρασχος τη εκανε εβαλε μπεθερα και κοντοε να μαρκαρει τον σισεκαι μου λες να παω γηπεδο!
μαζι με ντιογο θα κανουν μεγαλο ντηλαμφότερους τους θέλει η..Τσέλσι!!!![]()
![]()
![]()
ανδριολα και τσοτσαλιτς στοπερ!!γιαυτο τον πηρε αλλωστε!!!!και ποιον να βαλει?