Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιος πανιωνιος βρε τρομπα δεν υπαρχει πια.μονο νεος πανιωνιος υπαρχει.
πονανε χανουμακια και σκουληκακιαΨιτ... μαλακάκο... Ο γαμιάς σου φέτος λέγεται ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Του χρόνου δεν θα μπορέσουμε. Να απευθυνθείς στον ΑΟ Κουκουβάουνες
Ο Σμογιε εβγαλε ολη την προπονηση και ειναι ετοιμος και ο Μπελιτς μαλλον θα καθεται στους αναπληρωματικους.
Με την Καβαλα ειναι 2-0.
Ειμαστε μεχρι τωρα μπροστα 6 βαθμους στο προγραμμα και απο οτι φαινεται μαζευουμε 55-58 β. στο τελος του πρωταθληματος.
Αυτο δινει 4η θεση.
Ολα τα λεφτα ειναι το ματσακι με τον Παοκ αλλα εκει για να μην πικραθειτε θα μας σφαξει η διαιτησια οπως παντα μην τυχον και η Θεσσαλονικη χασει την 3η θεση.
Εκει μεσα ο διαιτητης μετραει για αλλους 2 παικτες,μονο με τυχη και μονο αν ειναι απαρεδεκτος ο Παοκ μπορεις να φυγεις με το Χ.Δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν πεναλτυ η να φαει παικτης του Παοκ κοκκινη καρτα.
Αυτο ειναι το Ελληνισταν που λεει και ο Τσακιρης.
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με Ρεκομπα και δεν μιλαει κανενας.
Απο οτι υποπτευομαι επειδη η ομαδα ρολαρει και δεν μπορει ενας Ρεκομπα να κατσει παγκο το παιζει τραυματισμενος σε συννενοηση με προπονητη και διοικηση.
Κανει αργο τον Πανιωνιο παιζοντας επειδη δεν μαρκαρει και δεν θελουν να αλλαξουν κατι ειδικα απο θεμα προπονητικης αφου δειχνει σαν ομαδα οτι ο Πανιωνιος ειναι η πιο κινητικη ομαδα στο πρωταθλημα.
Μαλλον μπορει να πηγαινει για διαζυγιο η ειναι στο ψυγειο για τον Β'Γυρο.
Δεν δικαιολογει ο τραυματισμος του τοση απουσια απο αγωνες και προπονησεις.
εμενα στ'αρχιδια ειτε παιζει ειτε δεν παιζει, εγω βλεπω οτι η ομαδα ακομα και με το γουνδουλακη και το σκουφαλη παιζει το ιδιο καλα οπως οταν εχει εστογιανοφ η ρεκομπα η μπαλαμπαν.... αυτο μετραει για εμενα, οσο για τα 800.000 δεν με απασχολει καθολου, εγω βλεπω την ομαδα που παει μια χαρα και ειμαι η ομαδα που εκανε τη μεγαλυτερη μεταγγραφη στο ελληνικο ποδοσφαιρο
Για αυτά τα στοιχεία μιλάω που του έλειπαν σε αγώνες όπως με Εργοτέλη και Αστέρα.Ποτε ηταν παλτο ο Μπαλαμπαν;
Εναν επιθετικο δεν τον βλεπεις αν πεταει 3 γκολ σε καθε ματς αλλα τι παιχνιδι κανει,τις πασες του και τα ξεμαρκαρισματα του.
Ελα τώρα.... μην το γαμάς.Στο τελος θα μου πεις να παει ο Ριερα στην αμυνα και να ερθει ο Ομο στην επιθεση.
αφηστε τωρα τις μαλακιες και τους τσακωμους και πειτε τιποτα για καμια μετεγραφη.
τερμα τι παιζει;;;
το στοπερ απο κροατια το πηραμε;;δε θυμαμαι ακριβως χωρα...