You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ουγγαρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μακάρι να ξέρει κάποιος πιο συγκεκριμένα να σου πει,αλλά σε γενικές γραμμές είναι σίγουρα πολύ χαμηλός!εγώ δεν μπορώ να πω πολλά για την σημερινή κατάσταση(στα κομμάτια μισθών,ακρίβειας,κτλ κυρίως)αλλά έχω ακούσει διάφορες απόψεις.σίγουρα πάντως είναι ακριβότερα απ'ότι παλιότερα,αλλά(όπως και παλιά)σίγουρα υπάρχουν και μέρη(για όλα:ψώνια,φαγητό,καφέ,ποτό)που είναι "φυσιολογικότατες" τιμές.Ακουσα οτι ο βασικος μισθος στην Ουγγαρια ειναι 300 ευρω αληθευει?
σχετικά με παλιά-διάφορα-posts(τώρα που τα διάβασα όλα μαζί):
1)καταρχήν το μίσος μεταξύ Ρουμάνων-Ούγγρων είναι υπαρκτό και δεδομένο.οπότε οι γνώμες από τον "μισητό εχθρό"(για την κάθε χώρα)είναι λιγάκι "άκυρες".
2)το σχόλιο κάποιου για "χάλια σώματα" είναι λιγάκι...ακυρότατο!η γυμναστική-από πολύ μικρές ηλικίες,από δημοτικό ακόμα-είναι κάτι σαν "αγαπημένη συνήθεια" και ως εκ τούτου καταλαβαίνετε πως τα σώματα είναι πολύ σφιχτά(ακόμα και κάποιες κάπως "στρουμπουλές" έχουν ιδιαίτερα σφιχτό σώμα)Σε ηλικίες βέβαια μετά την εφηβεία το γυμναστήριο είναι απλά must.
3)οκ,αυτό δεν χρειάζεται πολύ "ανάλυση/απάντηση" γιατί έτσι κι αλλιώς το "όλες" πάντα αναφέρεται σε μεγάλο αριθμό και ποτέ σε απόλυτα νούμερα(όλες):υπάρχουν γκόμενες που μπορεί και να σου....ορμήξουν(για πήδημα εννοώ,φυσικά,όχι για...ξύλο)αν σε γουστάρουν,-σε γενικές γραμμές αν σε "βάλει κάτω" Ουγγαρέζα....έλιωσες.θα υπάρχουν και μέρες που θα λες "δεν θέλω άλλο ρε πούστη.σήμερα δεν θέλω να γαμήσω"-αλλά υπάρχουν και(αρκετές,επίσης)γκόμενες που ούτε καν βγαίνουν τα βράδια σε κλαμπάκια,κτλ και αυτές φυσικά δεν τις έχει γνωρίσει το παλικάρι που μας γράφει για την...Colgate.
αν πάρω φόρα θα γράψω πάρα πολλά και δεν το κάνω για να "αρπάξω"...δούλεμα ότι λέω παπαριές.απλά ήμουν ένας από τους τυχερούς που σπούδασα εκεί επί 6 χρόνια και πέρασα φανταστικά!υπήρχαν και κάποιοι άλλοι(Έλληνες)που είτε επειδή είχαν γκόμενα στην Ελλάδα,είτε επειδή είχαν συνηθίσει σε πιο πολύ "κυρίλα" δεν πέρασαν καθόλου καλά(τουλάχιστον έτσι έλεγαν τότε,γιατί τώρα πια έχουν...αλλάξει γνώμη).σίγουρα κάποιοι που είτε είναι ακόμα εκεί είτε έχουν πάει πιο πρόσφατα(από το 2000 που έφυγα εγώ)μπορούν να δώσουν πολύ πιο "πρόσφατες" πληροφορίες(κυρίως "γενικές",γιατί οι γκόμενες δεν αλλάζουν)αν παρόλα αυτά κάποιος θέλει κάποια έξτρα πληροφορία,χαρά μου να την μοιραστώ(μην με ρωτήσετε όμως για κωλάδικα-strip clubs,γιατί αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν εκεί!)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21
- Πόντοι
- 6.775
Ακουσα οτι ο βασικος μισθος στην Ουγγαρια ειναι 300 ευρω αληθευει?
περιπου 250 ειναι
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.536
- Πόντοι
- 3.936
Χθες πανηγύρια εξαλοσύνες μετά την νίκη των δημοκρατικών κατά του Ορμπαν. Σίγουρα ο προηγούμενος πρόεδρος ο' τι κι αν ήταν σταμάτησε τις ορδές των ισλαμο φασιστο Ταλιμπάν στην χώρα τους. Τώρα που ήρθε η φούστα- μπλούζα της δήθεν κανονικοτητας - θα αλωθει και το τελευταίο προπύργιο απέναντι στο λθρ μετανασταριό και θα γίνει ο τόπος τους ένας απέραντος ισλαμο σκουπιδότοπος. Το αστείο είναι ότι μετά θα βλέπουν να παίρνουν κοινωνικά όλα την φθίνουσα αλλά δεν θα μπορούν να κάνουν τιποτα- Ο δούρειος ίππος με το μανδύα του δημοκρατικού τόξου μπήκε εντός των τοιχων- τώρα είναι στην φάση της μέθης του πανηγυριού της νίκης -μεθαύριο όμως θα κλαίνε και θα αυτομουτζωνονται με αυτό που έπραξαν.
Τελευταία τροποποίηση:
Πάντως εν Αθήναις χωρίς να είμαι ρατσιστής το κέντρο της Αθήνας έχει κατακτηθεί μόνο από Πακιστανούς,Μπαγκλαντές ,Ασιάτες κλπ.Χθες πανηγύρια εξαλοσύνες μετά την νίκη του Ορμπάν. Σίγουρα ο προηγούμενος πρόεδρος ο' τι κι αν ήταν σταμάτησε τις ορδές των ισλαμο φασιστο Ταλιμπάν στην χώρα τους. Τώρα που ήρθε η φούστα- μπλούζα της δήθεν κανονικοτητας - θα αλωθει και το τελευταίο προπύργιο απέναντι στο λθρ μετανασταριό και θα γίνει ο τόπος τους ένας απέραντος ισλαμο σκουπιδότοπος. Το αστείο είναι ότι μετά θα βλέπουν να παίρνουν κοινωνικά όλα την φθίνουσα αλλά δεν θα μπορούν να κάνουν τιποτα- Ο δούρειος ίππος με το μανδύα του δημοκρατικού τόξου μπήκε εντός των τοιχων- τώρα είναι στην φάση της μέθης του πανηγυριού της νίκης -μεθαύριο όμως θα κλαίνε και θα αυτομουτζωνονται με αυτό που έπραξαν.
Δηλαδή δεν ανήκει πλέον σε Έλληνες.
Εγώ πλέον το κέντρο το θεωρώ άλλη χώρα.Ισλαμαμπαντ κάτι ας πούμε.
Στο τέλος για να μπει κέντρο Έλληνας θα του κάνουν πρώτα έλεγχο οι ξένοι.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.536
- Πόντοι
- 3.936
Βλέπουμε καθημερινά τα χάλια μας. Μα αφού είναι περήφανο λέει το παιντί (που νομίζει ότι κυβερνά) ότι η χώρα μας γίνεται σιγά σιγά πολυπολιτισμική με τον Αντνάν και τον Χασάν. Όχι με τον Πήτερ και τον Τζακ.Πάντως εν Αθήναις χωρίς να είμαι ρατσιστής το κέντρο της Αθήνας έχει κατακτηθεί μόνο από Πακιστανούς,Μπαγκλαντές ,Ασιάτες κλπ.
Δηλαδή δεν ανήκει πλέον σε Έλληνες.
Εγώ πλέον το κέντρο το θεωρώ άλλη χώρα.Ισλαμαμπαντ κάτι ας πούμε.
Στο τέλος για να μπει κέντρο Έλληνας θα του κάνουν πρώτα έλεγχο οι ξένοι.
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.053
- Πόντοι
- 506
Δεν θα κρατουσε πολυ, οταν παραμελεις τον λαο και δημιουργεις κομματικη ελιτ που πλουτιζει μονο αυτη τοτε ερχεται αργα η γρηγορα το τελοςΧθες πανηγύρια εξαλοσύνες μετά την νίκη των δημοκρατικών κατά του Ορμπαν. Σίγουρα ο προηγούμενος πρόεδρος ο' τι κι αν ήταν σταμάτησε τις ορδές των ισλαμο φασιστο Ταλιμπάν στην χώρα τους. Τώρα που ήρθε η φούστα- μπλούζα της δήθεν κανονικοτητας - θα αλωθει και το τελευταίο προπύργιο απέναντι στο λθρ μετανασταριό και θα γίνει ο τόπος τους ένας απέραντος ισλαμο σκουπιδότοπος. Το αστείο είναι ότι μετά θα βλέπουν να παίρνουν κοινωνικά όλα την φθίνουσα αλλά δεν θα μπορούν να κάνουν τιποτα- Ο δούρειος ίππος με το μανδύα του δημοκρατικού τόξου μπήκε εντός των τοιχων- τώρα είναι στην φάση της μέθης του πανηγυριού της νίκης -μεθαύριο όμως θα κλαίνε και θα αυτομουτζωνονται με αυτό που έπραξαν.
Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.294
- Πόντοι
- 216
δημιουργεις κομματικη ελιτ που πλουτιζει μονο αυτη
Σε ολα τα κράτη αυτο γινεται.
Mε μια λέξη Μητσοτάκης δηλαδή.Δεν θα κρατουσε πολυ, οταν παραμελεις τον λαο και δημιουργεις κομματικη ελιτ που πλουτιζει μονο αυτη τοτε ερχεται αργα η γρηγορα το τελος
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.053
- Πόντοι
- 506
Ναι! Ειχα μια συζητηση με εναν ουγγρο, ειχε ερθει απο Ολλανδια οπου δουλευε σε εργοστασιο αυτοκινητων. Μου περιεγραψε πολυ ασχημα πραγματα και δεν ηταν αριστερος!Mε μια λέξη Μητσοτάκης δηλαδή.
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.053
- Πόντοι
- 506
Οχι, δεν γιναται σε ολα, μονο σε καποια που εχουν τα χαρακτιριστηκα μπανανιαςΣε ολα τα κράτη αυτο γινεται.
Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.294
- Πόντοι
- 216
Οχι, δεν γιναται σε ολα, μονο σε καποια που εχουν τα χαρακτιριστηκα μπανανιας
Εχω μιλησει με ατομα απο σχεδον ολα τα εθνη της Γης. Ολοι το ιδιο μου λενε... Συμπτωση; Και στις ΗΠΑ τι νομιζεις οτι γινεται; Μια οι Δημοκρατικοι και μια οι Ρεπουμπλικανοι, πεφτουν με τα μουτρα στην μαρμιτα και τρωνε οσο μπορουν.... Προφανως εκει η διαφθορα ειναι λιγοτερη, οχι επειδη ειναι οι ανθρωποι καλυτεροι αλλά επειδη εχουν θεσμους που λειτουργουν πολυ καλυτερα απο οτι στο Γιουνανισταν.
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.053
- Πόντοι
- 506
Η ζωη δεν ειναι μαυρο ασπρο, πραγματικα απορω με μερικουςΕχω μιλησει με ατομα απο σχεδον ολα τα εθνη της Γης. Ολοι το ιδιο μου λενε... Συμπτωση; Και στις ΗΠΑ τι νομιζεις οτι γινεται; Μια οι Δημοκρατικοι και μια οι Ρεπουμπλικανοι, πεφτουν με τα μουτρα στην μαρμιτα και τρωνε οσο μπορουν.... Προφανως εκει η διαφθορα ειναι λιγοτερη, οχι επειδη ειναι οι ανθρωποι καλυτεροι αλλά επειδη εχουν θεσμους που λειτουργουν πολυ καλυτερα απο οτι στο Γιουνανισταν.
Εσυ ο ιδιος το γραφεις, δηλ τι θα παιζουμε την παρλαπιπα;
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Σεπτέμβρη του 2015 την Ειδωμένη και τους μετανάστες που περπατούσαν ως την Ευρώπη και ο Ορμπαν έστηνε σίτες να μην περνάν απ την Ουγγαρία ;
Βέβαια 16 και άλλη μια θητεία 20 χρόνια πολύ δύσκολο να βγάλει κανείς …μόνο η Ελλάδα που παρακαλάει να φτάσει ο Μητσοτάκης τα 50 χρόνια διακυβέρνησης
Βέβαια 16 και άλλη μια θητεία 20 χρόνια πολύ δύσκολο να βγάλει κανείς …μόνο η Ελλάδα που παρακαλάει να φτάσει ο Μητσοτάκης τα 50 χρόνια διακυβέρνησης
Δεν νομίζω να δεχτούν ορδές από πακια Μπαγκλαντές κλπ οι Ούγγροι έχουν άλλη νοοτροπία από εμάς , είναι πρώτα για τη χώρα τους και μετά για τους άλλους όπως και οι Πολωνοί,άλλωστε και ο καινούργιος που βγήκε δεν το δέχεται αυτό..Χθες πανηγύρια εξαλοσύνες μετά την νίκη των δημοκρατικών κατά του Ορμπαν. Σίγουρα ο προηγούμενος πρόεδρος ο' τι κι αν ήταν σταμάτησε τις ορδές των ισλαμο φασιστο Ταλιμπάν στην χώρα τους. Τώρα που ήρθε η φούστα- μπλούζα της δήθεν κανονικοτητας - θα αλωθει και το τελευταίο προπύργιο απέναντι στο λθρ μετανασταριό και θα γίνει ο τόπος τους ένας απέραντος ισλαμο σκουπιδότοπος. Το αστείο είναι ότι μετά θα βλέπουν να παίρνουν κοινωνικά όλα την φθίνουσα αλλά δεν θα μπορούν να κάνουν τιποτα- Ο δούρειος ίππος με το μανδύα του δημοκρατικού τόξου μπήκε εντός των τοιχων- τώρα είναι στην φάση της μέθης του πανηγυριού της νίκης -μεθαύριο όμως θα κλαίνε και θα αυτομουτζωνονται με αυτό που έπραξαν.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.536
- Πόντοι
- 3.936
Mακαρι.. μην ταξουν όμως στους κυβερνώντες γη και ύδωρ και εξαγοραστεί με το αζημιωτο η αγάπη για την πατρίδα τους - όπως υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα κι εδώ φυσικά.Δεν νομίζω να δεχτούν ορδές από πακια Μπαγκλαντές κλπ οι Ούγγροι έχουν άλλη νοοτροπία από εμάς , είναι πρώτα για τη χώρα τους και μετά για τους άλλους όπως και οι Πολωνοί,άλλωστε και ο καινούργιος που βγήκε δεν το δέχεται αυτό..
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 13.864
- Πόντοι
- 3.556
Εφαγε και τρελή πίεση η Ουγγαρία.Της έκοψε όλες τις επιδοτήσεις το ιερατείο των Βρυξελλών και φτώχυνε.Επεσε κάτω και από τη Ρουμανία οικονομικά.Οπότε ψήφισε ο κόσμος κατά του Ορμπαν για να μπει παραδάκι και να ανασάνει.
Βέβαια με την Πολωνία είναι κοτούλες οι ΕΕ.Πού να τολμήσουν να κόψουν επιδοτήσεις.Είναι και λάβροι κατά Ρώσων οι Πολωνοί τους χρειάζονται.Ενώ ο Ορμπαν τα έκανε πλακάκια με τον Πούτιν,το έφαγε το κεφάλι του.
Το θέμα είναι οτι θα πούνε στο Μαγκιάρ τόσα θα πάρεις άμα τα σπάσεις με τον Πούτιν και άλλα τόσα άμα δεχτείς λαθρο.Αμα όμως βάλει λαθρο παίζει να ανατραπεί οπότε πρώτα θα τα σπάσει με Πούτιν.
Βέβαια με την Πολωνία είναι κοτούλες οι ΕΕ.Πού να τολμήσουν να κόψουν επιδοτήσεις.Είναι και λάβροι κατά Ρώσων οι Πολωνοί τους χρειάζονται.Ενώ ο Ορμπαν τα έκανε πλακάκια με τον Πούτιν,το έφαγε το κεφάλι του.
Το θέμα είναι οτι θα πούνε στο Μαγκιάρ τόσα θα πάρεις άμα τα σπάσεις με τον Πούτιν και άλλα τόσα άμα δεχτείς λαθρο.Αμα όμως βάλει λαθρο παίζει να ανατραπεί οπότε πρώτα θα τα σπάσει με Πούτιν.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 6K