ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 1.337
- Πόντοι
- 206
Δε βοηθάει το εσκορτ με το ψυχολογικο μοτίβο που έχεις. Χειρότερα θα σε κάνει.Ακούστε τώρα τουρλουμπούκι μέσα στο κεφάλι μου.
Αντιμετωπίζω το εξής θέμα.
Δεν είμαι τόσο ψυχρός εκτελεστής όσο χρειάζεται με τις συναγωνίστριες.
Δηλαδή όσο τούμπανο και να είναι η άλλη άμα πρώτα δεν έχουμε ανταλλάξει και 2 κουβέντες σαν άνθρωποι να μου διεγείρει και λίγο το πάνω κεφάλι,
δύσκολα μου σηκώνεται.
Δε μου βγαίνει να τη γαμήσω πως το λένε.
Άμα είναι μόνο όμορφη μπορεί να μου βγει και σαν περιφρόνησή. Σε σημείο που ξενερώνω.
Θα πρέπει να μου τριφτεί πολύ και να πάρει πρωτοβουλία εκείνη για να γίνει εφόσον δεν υπάρχει οικειότητα.
Πράγμα το οποίο αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας η πρέπει η άλλη να είναι τελείως λυσσασμένη και να μη βλέπει μπροστά της.
Και πάμε στο άλλο τώρα. Χρειάζομαι χρόνο για να νιώσω οικειότητα με την όποια τύπισσα για να βγει το κτήνος από μέσα μου.
Δε μου βγαίνει με το καλημέρα σας το πούτσα και ξύλο. Θέλω τον χρόνο μου.
Και δεν ξέρω πως την έχουνε δει οι περισσότερες, θέλουν να τις γαμήσεις απο την 1η 2η η άντε 3η φορά σα να είναι πορνοστάρ ,ακόμα κ αν απλώνονται σαν αστερίες.
Αλλιώς απογοητεύονται.
Έχετε αρνηθεί ποτέ γαμήσι σε γκόμενα για τον οποιοδήποτε λόγο?
Να δείτε πως σκυλιάζουν και το παίρνουν σαν απόρριψη?
Ακόμα και μέσα σε σχέση?
Αυτό δημιουργεί και μια πίεση. Του τύπου καλλίτερα να χωθείς και να στραβογαμήσεις επειδή πήρες πράσινο φως.
Για να έχεις την ευκαιρία να ξαναγαμήσεις.
Παρά να μην γαμήσεις καθόλου.
Προσψπικά έχω δεχτεί και ψυχολογικό μπούλικ. Η κλασική παπαρίτσα. Οτι δε είσαι αρκετά άντρας. Δε με θες κτπ
Νομίζουν οτι πατάμε ένα μαγικό κουμπί και τσακ ο πούτσος είναι έτοιμος. Μας βρίζουν από τη μια που είμαστε κολόζωα.
Αλλά από την άλλη τα θέλει και ο κώλος τους.
Έχω σκοτεινές φαντασιώσεις. Έχω κάνει πραγματάκια . Δεν είμαι αθώο ρομαντικό παιδάκι.
Άρα? Τι σκατά συμβαίνει.
Αν πάω σε εσκορτάκι όπου υπάρχει ξεκάθαρο πλαίσιο θα βοηθήσει?
Να Πληρώσω ξέροντας γιατί πληρώνω. Ξέρω τι να περιμένω. Και ξέρω πως θα γαμήσω. Τέλος
Μέχρι στιγμής δεν είχα καμία επαφή με αγοραίο έρωτα.
Τι λέτε.
Έχετε νιώσε ποτέ κάτι αντίστοιχο?
Να πάω σ ένα υπερτούμπανο η σε μια πιο απλή κοπέλα?
Δεκτός ο χαβαλές και η καζούρα. Δεκτές και οι σοβαρές απαντήσεις.
Πάμε ρε αλάνια....
Εσυ χρειάζεσαι να βρεις κάποια που να φλερταρετε και να το κλιμακώσεις στο σεξουαλικό μεσω της εγκεφαλικης διεγερσης και κοινου χιούμορ. Εχω κατι παρόμοιο με τις όμορφες, σα ξενερα. Με την έσκορτ είναι τεχνητή η κλιμάκωση και το φλερτ.