Manitzevelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2025
- Like
- 163
- Πόντοι
- 0
Το ακούω τύπε.Σίγουρα άμα ξεκινήσεις το ευγενές μας σπορ θα αντιμετωπίσεις το ίδιο θέμα που έχεις και τώρα, οπότε θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από κάποια ανεξάρτητη με ψιλολογικη τιμή για να πας στο 90λεπτο ή δυωρο και να σου βγει πιο εύκολα. Μετά όταν αποκτήσεις αρκετή αυτοπεποίθηση δοκιμάζεις και κάτι πιο αλμυρό, άμα πάρεις δε και τα πάνω σου μπορείς να δοκιμάσεις στούντιο/μασατζιδικα να κωλοπετσοθεις. Σίγουρα θα δεις διαφορά στο πόσο εύκολα παίρνεις μπρος.
Τώρα αν αυτό θα μεταφραστεί και στις σχέσεις είναι άλλη ιστορία.. εγώ θεωρώ πως όχι, γιατί είναι τελείως διαφορετική η σκέψη σου σε σχέση με τον αγοραίο. Δεν θα σκεφτείς ποτέ στον αγοραίο αν της αρέσεις, αν το ευχαριστήθηκε, ότι θα ξεφτιλιστεις αν δεν σου κάνει κουκου κτλ κτλ.
Αντίστοιχα πολλοί θεωρούν πως είναι κακό για την πρώτη σου φορά να πας σε επαγγελματία. Εγώ δεν το θεωρώ και τόσο κακό. Ανάλογα πάντα της περίπτωσης.
Τώρα 18-19 χρονό παιδάκι το θεωρώ και λίγο μαλακία.
Αλλά έχω γνωστό που είναι 32 κ είναι ακόμα παρθένος. Δεν τον έχει βρέξει ποτέ.
Κλαψομούνης από παλιά. Μιλαει φιλικά χωρίς να χώνεται. Ε αμα δε σπείρεις πως θα θερίσεις?
Αντί λοιπόν να πάει να απομυθοποιήσει το μουνί έστω κ έτσι να του φύγει και το άγχος να φάει μια κρυάδα κάθεται και κλαίει τη μοίρα του.
Αχ ναι μωρέ ο εγωισμούλης του θα σπάσει γιατί πρέπει να τον γουστάρει η άλλη.
Γαμάει την χούφτα του λοιπόν κάθε βράδυ. Μένει με γονείς . Το σπίτι έχει γεμίσει με αγαλματάκια και φιγούρες και φωτόσπαθα.
Αλλά θέλει κ αυτή που θα γνωρίσει να γίνει και γυναίκα του.
Δηλαδή κάπου όπα!