Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (0 μέλη και 97 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Το ποια θα γαμήσω κάθε φορά το αποφασίζω συνήθως το ίδιο πρωί πριν φύγω από το σπίτι ή ακόμα και στο δρόμο για το Μετάξι. Και προσπαθώ από το δρόμο να τη σκέφτομαι και να καυλώνω με αυτή τη γυναίκα. Αν πάω και δεν τη βρω εκεί πάντα έχω στο μυαλό μου 2-3 εναλλακτικές. Προσπαθώ επίσης να είμαι ήρεμος και ΠΟΤΕ δεν σκέφτομαι κάποια άλλη γυναίκα εκτός από αυτή που γαμάω εκείνη τη στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα.

Επισκέπτης
Το ποια θα γαμήσω κάθε φορά το αποφασίζω συνήθως το ίδιο πρωί πριν φύγω από το σπίτι ή ακόμα και στο δρόμο για το Μετάξι. Και προσπαθώ από το δρόμο να τη σκέφτομαι και να καυλώνω με αυτή τη γυναίκα. Αν πάω και δεν τη βρω εκεί πάντα έχω στο μυαλό μου 2-3 εναλλακτικές. Προσπαθώ επίσης να είμαι ήρεμος και ΠΟΤΕ δεν σκέφτομαι κάποια άλλη γυναίκα εκτός από αυτή που γαμάω εκείνη τη στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα.
καλά στα λέει ο γιατρός με τις ιδεοληψίες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.578
Πόντοι
1.796

εχεις και καποιο αρχειο με αυτες που πας ??

επισης με ποια εχεις παει τις περισσοτερες φορες

παντως χρειαζεσαι καμια δεκαρια για να εναλλασεσαι δεν γινεται να κανεις 4 γαμησια την βδομαδα με την μια

σιγουρα χρειαζεσαι καποιο αρχειο για να γλυτωνεις χρονο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Pussy wagon με τις ελεύθερες σχέσεις δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά ελάχιστες καλές γκόμενες τις αποδέχονται. Οι 9 στις 10 θέλουν αποκλειστικότητα. Η πρώτη μου γκόμενα με χώρισε μετά από 2,5 εβδομάδες γιατί όταν είχε περίοδο δεν ήθελε να πάμε για σεξ κι εγώ αναγκάστηκα να πάω στο Διδύμου 8. Μόλις βγήκα από το μπουρδέλο φυσικά την πήρα τηλέφωνο και της το είπα γιατί δεν είμαι κότα σαν τον Στέκα. Βέβαια μετά την παρακάλαγα για 6 χρόνια να τα ξαναφτιάξουμε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Όταν έχεις γαμήσει μια γκόμενα μπορείς μετά να την παρακαλάς όσο θες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.578
Πόντοι
1.796
Pussy wagon με τις ελεύθερες σχέσεις δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά ελάχιστες καλές γκόμενες τις αποδέχονται. Οι 9 στις 10 θέλουν αποκλειστικότητα. Η πρώτη μου γκόμενα με χώρισε μετά από 2,5 εβδομάδες γιατί όταν είχε περίοδο δεν ήθελε να πάμε για σεξ κι εγώ αναγκάστηκα να πάω στο Διδύμου 8. Μόλις βγήκα από το μπουρδέλο φυσικά την πήρα τηλέφωνο και της το είπα γιατί δεν είμαι κότα σαν τον Στέκα. Βέβαια μετά την παρακάλαγα για 6 χρόνια να τα ξαναφτιάξουμε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Όταν έχεις γαμήσει μια γκόμενα μπορείς μετά να την παρακαλάς όσο θες.

την παρακαλαγες γιατι την αγαπουσες πικερ
επρεπε να μην ειχες παει στο διδυμου

ισως να εισασταν μαζι
επρεπε να την ψησεις για πιπα πικερ

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.391
Πόντοι
6.256
ετσι γινεσαι ο γνησιος μονοχικος περηφανος μπουρδελιαρης...
:wanker:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Αρχείο με τις πουτάνες δεν κρατάω γιατί τα βαριέμαι αυτά γενικά. Κρατάω μόνο τα ημερολόγια των τελευταίων 5 ετών με σημειωμένες τις ημερομηνίες και τα γαμήσια που έχω κάνει (χωρίς ονόματα). Παρακολουθώ έτσι κάποια στατιστικά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Σάββα αν μας φέρουν εδώ κανένα "Σουηδικό Μοντέλο" για την πορνεία θα κλάψουν μανούλες. Ας ελπίσουμε ότι είναι αρκετά λογικοί και δεν θα τολμήσουν. Και επειδή αυτό το μοντέλο το υποστηρίζουν κυρίως αριστεροί και σοσιαλιστές δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι - θέλουμε δεν θέλουμε - να ψηφίζουμε ΝΔ.

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1

Kαμιά πιπούλα δεν σου πήρε;;;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Όχι μωρέ, αφού ήταν ξενέρωτη ελεεινίδα.  :P

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.715
Πόντοι
566

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τι μαλακας που είσαι πικερ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
177
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

:heavymetalbig:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.343
Πόντοι
24.596
Σαν μεσήλικας παντρεμένος θα σας καταθέσω τη μεγάλη αλήθεια της ζωής: η πιό ακριβή πουτάνα που θα πηδήξετε ποτέ στη ζωή σας είναι η γυναίκα που θα παντρευτείτε....
Το είχα ακούσει κάποτε από έναν ηλικιωμένο όταν ήμουν πιτσιρικάς 19 χρονών και σκέφτηκα τότε: τι λέει μωρέ ο μαλάκας....
Δυστυχώς κατάλαβα πόσο δίκιο είχε μετά από 15 χρόνια γάμου...
τυπε δεν γινεται αναποδα;να παντρευτουμε την πιο ακριβη πουτανα που πηδηξαμε :think: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.343
Πόντοι
24.596
μπορείς να ζητιανεύεις

και θα χεις διπλό όφελος...θα μαζεύεις λεφτά και θα εφαρμόζεις το σημείο του νόμου που λέει ότι το λέμε σε όλους ότι γαμάμε πουτάνες

στον ηλεκτρικό ας πούμε θα μπαίνεις από βαγόνι σε βαγόνι και όπως τα πρεζάκια λένε πως έμειναν άνεργα και ορφανά, εσύ θα συστήνεσαι φωνάζοντας τον νόμο του πίκερ
:2funny: :2funny: :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.343
Πόντοι
24.596
δεν ξηγηθηκε τσιμπουκι περιοδου πικερ; :S :S :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.116
Πόντοι
20.605
δεν δινουμε την παραμικρή σημασία στις γκομενες αλλά παρακαλάμε 6 χρονια κάποια που μας άνοιξε τα ποδια και μετά μας σουταρε ...

τι να πει κανεις

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.715
Πόντοι
566
δεν δινουμε την παραμικρή σημασία στις γκομενες αλλά παρακαλάμε 6 χρονια κάποια που μας άνοιξε τα ποδια και μετά μας σουταρε ...

τι να πει κανεις

To επιτρεπει ο νομος του πικερ τυπε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom