Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 494
- Πόντοι
- 186
Υπομνημα νομου: Μπορουμε να παρακαλαμε τις γκομενς μεχρι να μας φερουν την αστυνομια
Pussy wagon με τις ελεύθερες σχέσεις δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά ελάχιστες καλές γκόμενες τις αποδέχονται. Οι 9 στις 10 θέλουν αποκλειστικότητα. Η πρώτη μου γκόμενα με χώρισε μετά από 2,5 εβδομάδες γιατί όταν είχε περίοδο δεν ήθελε να πάμε για σεξ κι εγώ αναγκάστηκα να πάω στο Διδύμου 8. Μόλις βγήκα από το μπουρδέλο φυσικά την πήρα τηλέφωνο και της το είπα γιατί δεν είμαι κότα σαν τον Στέκα. Βέβαια μετά την παρακάλαγα για 6 χρόνια να τα ξαναφτιάξουμε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Όταν έχεις γαμήσει μια γκόμενα μπορείς μετά να την παρακαλάς όσο θες.
ειναι ξεκαθαρος ο νομοθετης εδω..δεν δινουμε την παραμικρή σημασία στις γκομενες αλλά παρακαλάμε 6 χρονια κάποια που μας άνοιξε τα ποδια και μετά μας σουταρε ...
τι να πει κανεις
οσο θες η μεχρι να σου κανουν μηνυσηΌταν έχεις γαμήσει μια γκόμενα μπορείς μετά να την παρακαλάς όσο θες.
το ότι μπορεις να παρακαλάς όσο θες κάποια εφόσον σου ανοιξει τα πόδια είναι συμβατό με το ότι δηλώνεις "δεν δίνουμε καμία σημασία στις γκομενες " ?

Ποια γάμησες;...
... Η πρώτη μου γκόμενα με χώρισε μετά από 2,5 εβδομάδες γιατί όταν είχε περίοδο δεν ήθελε να πάμε για σεξ κι εγώ αναγκάστηκα να πάω στο Διδύμου 8. ...
...
Ο νόμος του Picker είναι μια ενεργή και ανοιχτή διαδικασία που δεν εφησυχάζει ποτέ. Κάθε μέρα ο νομοθέτης περπατά πολλά χιλιόμετρα στο κέντρο της Αθήνας και σκέφτεται τι είναι καλύτερο για το νόμο.

τυπε αυτες οι αλλαγες στην συχνοτητα κουρασαν :S :S :S

ειναι μαρξιστικης εμπνευσης νομος