Το ποια θα γαμήσω κάθε φορά το αποφασίζω συνήθως το ίδιο πρωί πριν φύγω από το σπίτι ή ακόμα και στο δρόμο για το Μετάξι. Και προσπαθώ από το δρόμο να τη σκέφτομαι και να καυλώνω με αυτή τη γυναίκα. Αν πάω και δεν τη βρω εκεί πάντα έχω στο μυαλό μου 2-3 εναλλακτικές. Προσπαθώ επίσης να είμαι ήρεμος και ΠΟΤΕ δεν σκέφτομαι κάποια άλλη γυναίκα εκτός από αυτή που γαμάω εκείνη τη στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
καλά στα λέει ο γιατρός με τις ιδεοληψίεςΤο ποια θα γαμήσω κάθε φορά το αποφασίζω συνήθως το ίδιο πρωί πριν φύγω από το σπίτι ή ακόμα και στο δρόμο για το Μετάξι. Και προσπαθώ από το δρόμο να τη σκέφτομαι και να καυλώνω με αυτή τη γυναίκα. Αν πάω και δεν τη βρω εκεί πάντα έχω στο μυαλό μου 2-3 εναλλακτικές. Προσπαθώ επίσης να είμαι ήρεμος και ΠΟΤΕ δεν σκέφτομαι κάποια άλλη γυναίκα εκτός από αυτή που γαμάω εκείνη τη στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.580
- Πόντοι
- 1.796
Το ποια θα γαμήσω κάθε φορά το αποφασίζω συνήθως το ίδιο πρωί πριν φύγω από το σπίτι ή ακόμα και στο δρόμο για το Μετάξι. Και προσπαθώ από το δρόμο να τη σκέφτομαι και να καυλώνω με αυτή τη γυναίκα. Αν πάω και δεν τη βρω εκεί πάντα έχω στο μυαλό μου 2-3 εναλλακτικές. Προσπαθώ επίσης να είμαι ήρεμος και ΠΟΤΕ δεν σκέφτομαι κάποια άλλη γυναίκα εκτός από αυτή που γαμάω εκείνη τη στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα.
εχεις και καποιο αρχειο με αυτες που πας ??
επισης με ποια εχεις παει τις περισσοτερες φορες
παντως χρειαζεσαι καμια δεκαρια για να εναλλασεσαι δεν γινεται να κανεις 4 γαμησια την βδομαδα με την μια
σιγουρα χρειαζεσαι καποιο αρχειο για να γλυτωνεις χρονο
Pussy wagon με τις ελεύθερες σχέσεις δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά ελάχιστες καλές γκόμενες τις αποδέχονται. Οι 9 στις 10 θέλουν αποκλειστικότητα. Η πρώτη μου γκόμενα με χώρισε μετά από 2,5 εβδομάδες γιατί όταν είχε περίοδο δεν ήθελε να πάμε για σεξ κι εγώ αναγκάστηκα να πάω στο Διδύμου 8. Μόλις βγήκα από το μπουρδέλο φυσικά την πήρα τηλέφωνο και της το είπα γιατί δεν είμαι κότα σαν τον Στέκα. Βέβαια μετά την παρακάλαγα για 6 χρόνια να τα ξαναφτιάξουμε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Όταν έχεις γαμήσει μια γκόμενα μπορείς μετά να την παρακαλάς όσο θες.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.580
- Πόντοι
- 1.796
Pussy wagon με τις ελεύθερες σχέσεις δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά ελάχιστες καλές γκόμενες τις αποδέχονται. Οι 9 στις 10 θέλουν αποκλειστικότητα. Η πρώτη μου γκόμενα με χώρισε μετά από 2,5 εβδομάδες γιατί όταν είχε περίοδο δεν ήθελε να πάμε για σεξ κι εγώ αναγκάστηκα να πάω στο Διδύμου 8. Μόλις βγήκα από το μπουρδέλο φυσικά την πήρα τηλέφωνο και της το είπα γιατί δεν είμαι κότα σαν τον Στέκα. Βέβαια μετά την παρακάλαγα για 6 χρόνια να τα ξαναφτιάξουμε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Όταν έχεις γαμήσει μια γκόμενα μπορείς μετά να την παρακαλάς όσο θες.
την παρακαλαγες γιατι την αγαπουσες πικερ
επρεπε να μην ειχες παει στο διδυμου
ισως να εισασταν μαζι
επρεπε να την ψησεις για πιπα πικερ
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.391
- Πόντοι
- 6.256
ετσι γινεσαι ο γνησιος μονοχικος περηφανος μπουρδελιαρης...Pussy wagon με τις ελεύθερες σχέσεις δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά ελάχιστες καλές γκόμενες τις αποδέχονται. Οι 9 στις 10 θέλουν αποκλειστικότητα. Η πρώτη μου γκόμενα με χώρισε μετά από 2,5 εβδομάδες γιατί όταν είχε περίοδο δεν ήθελε να πάμε για σεξ κι εγώ αναγκάστηκα να πάω στο Διδύμου 8. Μόλις βγήκα από το μπουρδέλο φυσικά την πήρα τηλέφωνο και της το είπα γιατί δεν είμαι κότα σαν τον Στέκα. Βέβαια μετά την παρακάλαγα για 6 χρόνια να τα ξαναφτιάξουμε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Όταν έχεις γαμήσει μια γκόμενα μπορείς μετά να την παρακαλάς όσο θες.

Αρχείο με τις πουτάνες δεν κρατάω γιατί τα βαριέμαι αυτά γενικά. Κρατάω μόνο τα ημερολόγια των τελευταίων 5 ετών με σημειωμένες τις ημερομηνίες και τα γαμήσια που έχω κάνει (χωρίς ονόματα). Παρακολουθώ έτσι κάποια στατιστικά.
Σάββα αν μας φέρουν εδώ κανένα "Σουηδικό Μοντέλο" για την πορνεία θα κλάψουν μανούλες. Ας ελπίσουμε ότι είναι αρκετά λογικοί και δεν θα τολμήσουν. Και επειδή αυτό το μοντέλο το υποστηρίζουν κυρίως αριστεροί και σοσιαλιστές δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι - θέλουμε δεν θέλουμε - να ψηφίζουμε ΝΔ.
urban
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Kαμιά πιπούλα δεν σου πήρε;;;
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker

stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.715
- Πόντοι
- 566
Τι μαλακας που είσαι πικερ

Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 177
- Πόντοι
- 16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.345
- Πόντοι
- 24.596
Ενας ειχε γραψει παλιοτερα οτι στη Φωκαιας επειδη του αρεσε πολυ η κοπελα εχυνε στο σαλονακι.Μετραει κι αυτο Πικερ;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.345
- Πόντοι
- 24.596
τυπε δεν γινεται αναποδα;να παντρευτουμε την πιο ακριβη πουτανα που πηδηξαμεΣαν μεσήλικας παντρεμένος θα σας καταθέσω τη μεγάλη αλήθεια της ζωής: η πιό ακριβή πουτάνα που θα πηδήξετε ποτέ στη ζωή σας είναι η γυναίκα που θα παντρευτείτε....
Το είχα ακούσει κάποτε από έναν ηλικιωμένο όταν ήμουν πιτσιρικάς 19 χρονών και σκέφτηκα τότε: τι λέει μωρέ ο μαλάκας....
Δυστυχώς κατάλαβα πόσο δίκιο είχε μετά από 15 χρόνια γάμου...
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.345
- Πόντοι
- 24.596
μπορείς να ζητιανεύεις
και θα χεις διπλό όφελος...θα μαζεύεις λεφτά και θα εφαρμόζεις το σημείο του νόμου που λέει ότι το λέμε σε όλους ότι γαμάμε πουτάνες
στον ηλεκτρικό ας πούμε θα μπαίνεις από βαγόνι σε βαγόνι και όπως τα πρεζάκια λένε πως έμειναν άνεργα και ορφανά, εσύ θα συστήνεσαι φωνάζοντας τον νόμο του πίκερ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.345
- Πόντοι
- 24.596
δεν ξηγηθηκε τσιμπουκι περιοδου πικερ; :S :S :SPussy wagon με τις ελεύθερες σχέσεις δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά ελάχιστες καλές γκόμενες τις αποδέχονται. Οι 9 στις 10 θέλουν αποκλειστικότητα. Η πρώτη μου γκόμενα με χώρισε μετά από 2,5 εβδομάδες γιατί όταν είχε περίοδο δεν ήθελε να πάμε για σεξ κι εγώ αναγκάστηκα να πάω στο Διδύμου 8. Μόλις βγήκα από το μπουρδέλο φυσικά την πήρα τηλέφωνο και της το είπα γιατί δεν είμαι κότα σαν τον Στέκα. Βέβαια μετά την παρακάλαγα για 6 χρόνια να τα ξαναφτιάξουμε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Όταν έχεις γαμήσει μια γκόμενα μπορείς μετά να την παρακαλάς όσο θες.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.116
- Πόντοι
- 20.605
δεν δινουμε την παραμικρή σημασία στις γκομενες αλλά παρακαλάμε 6 χρονια κάποια που μας άνοιξε τα ποδια και μετά μας σουταρε ...
τι να πει κανεις
τι να πει κανεις
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.715
- Πόντοι
- 566
δεν δινουμε την παραμικρή σημασία στις γκομενες αλλά παρακαλάμε 6 χρονια κάποια που μας άνοιξε τα ποδια και μετά μας σουταρε ...
τι να πει κανεις
To επιτρεπει ο νομος του πικερ τυπε.....

Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 177
- Πόντοι
- 16
Τα...παραθυρακια του νομου!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 8