Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οι γυναικες εκτος μπουρδελων ειναι παντελως αχρηστεςΡε φίλε ακόμα και οι γυναίκες κάνουν μεταξύ τους κοπλιμέντα όταν φτιάχνονται. Είναι το ωραίο φύλο. Πώς να το κάνουμε τώρα;

Tύποι μου, υπάρχει και άλλος δρόμος που οδηγει σε κατασταση zen με τα μουνια
Το να την πέφτεις σε πολλές και να ξέρεις ότι θα κάθονται κάποιες
Σημερινο παραδειγμα απο τον αγώνα μου
Αλλαζω τηλ με αγνωστο γκομενάκι προ ημερών
Πάμε για καφε
Το επομενο ραντεβού το ήθελε στου διαόλου την μάνα για φαγητό που θα βρίσκαμε και την παρεα της
Φυσικά εφαγε ακυρο πανηγυρικο
Διοτι ήδη γαμάω και άλλη ενω ξέρω ότι πάλι θα μου κάτσουν κάποιες άλλες, σιγά μην τρεχω στου διαολου την μανα και να φαω στην μαπα την μαλακοπαρέα της![]()
:-Tύποι μου, υπάρχει και άλλος δρόμος που οδηγει σε κατασταση zen με τα μουνια
Το να την πέφτεις σε πολλές και να ξέρεις ότι θα κάθονται κάποιες λαθος
Σημερινο παραδειγμα απο τον αγώνα μου
Αλλαζω τηλ με αγνωστο γκομενάκι προ ημερών λαθος
Πάμε για καφε λαθος
Το επομενο ραντεβού το ήθελε στου διαόλου την μάνα για φαγητό που θα βρίσκαμε και την παρεα της
Φυσικά εφαγε ακυρο πανηγυρικο σωστο
Διοτι ήδη γαμάω και άλλη λαθος ενω ξέρω ότι πάλι θα μου κάτσουν κάποιες άλλες λαθος, σιγά μην τρεχω στου διαολου την μανα και να φαω στην μαπα την μαλακοπαρέα της σωστο![]()
δεν κανουμε ΠΟΤΕ κοπλιμεντα σε γυναικα
στις γυναικες μιλαμε οπως θα μιλουσαμε σε εναν αγνωστο που βλεπουμε στο δρομο και τον ρωταμε τι ωρα ειναι η οπως στο βενζινα που του ζηταμε να μας φουλαρει
δεν τους δειχνουμε την παραμικρη ενδειξη οτι μας αρεσουν και οτι μπορει να τις εχουμε αναγκη
δεν τους δινουμε την πάραμικρη αφορμη να νομισουν οτι μπορει και να τις γουσταρουμε και οτι τους την πεφτουμε
τις αντιμετωπιζουμε οπως μια πετρα η ενα δεματι χορτα
ειμαστε παγωμενοι, χωρις συναισθηματα και ολα μας τα σεξουαλικα ενστικτα τα ικανοποιουμε στις τιμιες και αξιοσεβαστες πουτανες των μπουρδελων