Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
559
Like
90.248
Πόντοι
48.067
Τώρα πια... και να 'θελα, δε γίνεται. Άσ' το.  :'(

Ποτε μη λες ποτε,και εγω εχω πει ότι δε θα ξαναπαω σε κορασιδα άλλες με εχουν διωξει και μου εχουν πει μην ξαναρθεις σε εμενα αλλα μετα από 2-3 μηνες τα ξαναβρίσκαμε. Δε μπορουν χωρις εμας και δε μπορούμε χωρις αυτές.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Ποτε μη λες ποτε,και εγω εχω πει ότι δε θα ξαναπαω σε κορασιδα άλλες με εχουν διωξει και μου εχουν πει μην ξαναρθεις σε εμενα αλλα μετα από 2-3 μηνες τα ξαναβρίσκαμε. Δε μπορουν χωρις εμας και δε μπορούμε χωρις αυτές.
Mπορει η πουτανα να διωξει πελατη ρε παιδια;  :S

Επισκέπτης

Επισκέπτης
Και βεβαια φιλε μου.εχει ολο το δικαιωμα.
Μαγαζι της ειναι το μουνι της και οποιον πελατη θελει βαζει.

Δεν είναι μόνο αυτό. Η σχέση μας με τις πουτάνες είναι κανονική ερωτική σχέση. Η μόνη διαφορά της από τις υπόλοιπες σχέσεις είναι ότι οι όροι είναι πολύ πιο ξεκάθαροι. Οι πουτάνες είναι κανονικές γυναίκες όπως όλες οι γκόμενες. Η μόνη διαφορά τους από τις υπόλοιπες γυναίκες είναι ότι δίνουν το μουνί τους πολύ πιο εύκολα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το δίνουν πάντα. Πολλές φορές και για διάφορους λόγους μπορεί να μη θέλουν να το δώσουν.

Επισκέπτης
Θέλω να ενημερώσω τους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες ότι ο νόμος του Picker θα περάσει προς το παρόν σε φάση αδράνειας, καθώς τα έφτιαξα ξανά με την τσατσά που τα είχα και πέρυσι. Θα πηγαίνω λιγότερο στα μπουρδέλα, φυσικά εν γνώσει της. Εγώ είμαι 36 και η τσατσά 53, είναι όμως αρκετά καλοστεκούμενη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα πω, παρά μόνο ότι έχει δουλέψει Μεταξουργείο και Φυλής και τώρα δουλεύει σε κάποιο στούντιο. Ο νόμος συνεχίζει να ισχύει για όλους τους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες.  :grin:

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Θέλω να ενημερώσω τους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες ότι ο νόμος του Picker θα περάσει προς το παρόν σε φάση αδράνειας, καθώς τα έφτιαξα ξανά με την τσατσά που τα είχα και πέρυσι. Θα πηγαίνω λιγότερο στα μπουρδέλα, φυσικά εν γνώσει της. Εγώ είμαι 36 και η τσατσά 53, είναι όμως αρκετά καλοστεκούμενη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα πω, παρά μόνο ότι έχει δουλέψει Μεταξουργείο και Φυλής και τώρα δουλεύει σε κάποιο στούντιο.  :grin:
Ποιός στη χάρη σου picker!!Πραγματικά σε ζηλεύω...Αν μάλιστα η τσατσά έχει γνώση της μποτρδελαγνείας σου, θα βάζει τα κορίτσια του στούντιο να γαμιούνται στο τσάμπα μαζί σου :zfuck:.Τύπε το μωρό το έψηνες καιρό ή έπεσε αμέσως;;

Επισκέπτης
Θέλω να ενημερώσω τους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες ότι ο νόμος του Picker θα περάσει προς το παρόν σε φάση αδράνειας, καθώς τα έφτιαξα ξανά με την τσατσά που τα είχα και πέρυσι. Θα πηγαίνω λιγότερο στα μπουρδέλα, φυσικά εν γνώσει της. Εγώ είμαι 36 και η τσατσά 53, είναι όμως αρκετά καλοστεκούμενη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα πω, παρά μόνο ότι έχει δουλέψει Μεταξουργείο και Φυλής και τώρα δουλεύει σε κάποιο στούντιο. Ο νόμος συνεχίζει να ισχύει για όλους τους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες.  :grin:

καθε χρονο τα φτιαχνετε τυπε :grin:

Επισκέπτης
καθε χρονο τα φτιαχνετε τυπε :grin:

Έχουμε ελεύθερη σχέση τύπε. Για την ακρίβεια πάω σπίτι της και της δίνω και χαρτζιλίκι 10 ευρώ. Δεν θέλει να γαμιέται και τελείως τζάμπα η γυναίκα. Έχω βασικά να τη δω μερικούς μήνες αλλά μου έλειψε η άτιμη και την πήρα τηλέφωνο.

Πρέπει άλλωστε να ξεπεράσω κάπως και το κόλλημα με την Κορίνα.  :S

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
Έχουμε ελεύθερη σχέση τύπε. Για την ακρίβεια πάω σπίτι της και της δίνω και χαρτζιλίκι 10 ευρώ. Δεν θέλει να γαμιέται και τελείως τζάμπα η γυναίκα. Έχω βασικά να τη δω μερικούς μήνες αλλά μου έλειψε η άτιμη και την πήρα τηλέφωνο.

τυπε ντροπιαζεις το ονομα των μπουρδελιαρηδων, τι πιρφοριες ειναι αυτες  :S

Επισκέπτης

τυπε αν κρινω και απο το τραγουδι της ημερας ετσουξε  :sunglasses: σε βλεπω να τη γαμας μεχρι να βρεις αντικαταστατρια της κορινας τυπε  :rockon:

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Έχουμε ελεύθερη σχέση τύπε. Για την ακρίβεια πάω σπίτι της και της δίνω και χαρτζιλίκι 10 ευρώ. Δεν θέλει να γαμιέται και τελείως τζάμπα η γυναίκα.

Έξης δευτέρα φύσις τύπε.Αλλά και συ καλά ξηγιέσαι στο κορίτσι χώνοντας το δεκαρικάκι.Μην σε περάσει και για τζαμπατζή!!Πάντως με τις τσατσάδες έχει κόλλημα κι ο Tacman.Έχει ανεβάσει πάμπολες κριτικές :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom