Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε αν κρινω και απο το τραγουδι της ημερας ετσουξε   :sunglasses: σε βλεπω να τη γαμας μεχρι να βρεις αντικαταστατρια της κορινας τυπε   :rockon:

Τύπε η Κορίνα δεν άντεξε το πάθος που είχα γι' αυτήν. Είχαμε φτάσει σε σημείο να της δίνω κλεφτά φιλιά στο στόμα και να μου δίνει σφαλιάρες.  :rockon:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
9
Πόντοι
6
Στην αρχή είχαν πλάκα οι μαλακίες του Πικερ αλλά μετά έγινε ΕΝΤΕΛΩΣ βαρετός και προβλέψιμος  :-

*Όσο για τον βλάκα από πάνω μου:μάθε ρε γίδι να κάνεις πολλαπλή παράθεση.

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε η Κορίνα δεν άντεξε το πάθος που είχα γι' αυτήν. Είχαμε φτάσει σε σημείο να της δίνω κλεφτά φιλιά στο στόμα και να μου δίνει σφαλιάρες:rockon:
Μήπως σου κανε την ζόρικη για να την αρχίσεις και συ στα μπατσίδια; :s&m_1:

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Όχι τύπε, εγώ απλά γέλαγα. Αν και μια φορά είχε πονέσει πολύ.  :-
Προχώρα παρακάτω τύπε.Δεν κάνει για σένα η εν λόγω κυρία.Τάνες και τσατσάδες υπάρχουν πολλές.Λεφτά δεν υπάρχουν

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
Τύπε η Κορίνα δεν άντεξε το πάθος που είχα γι' αυτήν. Είχαμε φτάσει σε σημείο να της δίνω κλεφτά φιλιά στο στόμα και να μου δίνει σφαλιάρες.  :rockon:

Μαλάκα ξεκόλλα,στο είπα και τις προάλλες... Πάρε τα ίσια σου...και πάλι φιλικά στο λέω....  :)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.834
Πόντοι
2.886
Θέλω να ενημερώσω τους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες ότι ο νόμος του Picker θα περάσει προς το παρόν σε φάση αδράνειας, καθώς τα έφτιαξα ξανά με την τσατσά που τα είχα και πέρυσι. Θα πηγαίνω λιγότερο στα μπουρδέλα, φυσικά εν γνώσει της. Εγώ είμαι 36 και η τσατσά 53, είναι όμως αρκετά καλοστεκούμενη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα πω, παρά μόνο ότι έχει δουλέψει Μεταξουργείο και Φυλής και τώρα δουλεύει σε κάποιο στούντιο. Ο νόμος συνεχίζει να ισχύει για όλους τους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες.  :grin:

0.jpg

Τραβάς φωτό από τις συνευρέσεις σας ;

:rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86

μήπως ακούς φωνές μέσα στο κεφάλι σου που σου λένε να κάνεις διάφορα πράγματα?

ας πούμε σου λένε να πας στο τάδε σπίτι, ή οτι η τάδε σε γουστάρει ή όχι.

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
μήπως ακούς φωνές μέσα στο κεφάλι σου που σου λένε να κάνεις διάφορα πράγματα?

ας πούμε σου λένε να πας στο τάδε σπίτι, ή οτι η τάδε σε γουστάρει ή όχι.
Παίζει κατάσταση σχιζοφρένεια; :S

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.834
Πόντοι
2.886
http://[URL unfurl="true"]www.hardporkys.com/tt/230/11500/6_320x240.jpg[/img[/URL]]

Σε περιμένει με ανοιχτά τα πόδια το μωρό σπίτι ;  :headbang3:

Επισκέπτης
Τις γυναίκες τύπε ο Picker δεν τις χτυπάει ποτέ. Μπορεί να έφτανα σε βιασμό από πάθος αλλά και πάλι δεν θα χτυπούσα γυναίκα ποτέ.  :sunglasses:

σωστος  :headbang2: αλλα δεν επρεπε να επιτρεψεις να συμβει αυτο τυπε μου επρεπε να το δεις να ερχετε ξεχνα τη τσατσα και γαμα πουτανες αλλες γνωμη μου :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.834
Πόντοι
2.886

Stories

Νέο!