lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1.246
φλερτάρω με διψήφιο πλέον![]()
![]()
Αδυνάτισες βρε ;
Πως θα πάμε στην Οντέσσα το καλοκαίρι που θα λήξει
ο πόλεμος !![]()
![]()
Αδυνάτισες βρε ;
Πως θα πάμε στην Οντέσσα το καλοκαίρι που θα λήξει
ο πόλεμος !![]()
Τώρα πια... και να 'θελα, δε γίνεται. Άσ' το. :'(
Mπορει η πουτανα να διωξει πελατη ρε παιδια; :SΠοτε μη λες ποτε,και εγω εχω πει ότι δε θα ξαναπαω σε κορασιδα άλλες με εχουν διωξει και μου εχουν πει μην ξαναρθεις σε εμενα αλλα μετα από 2-3 μηνες τα ξαναβρίσκαμε. Δε μπορουν χωρις εμας και δε μπορούμε χωρις αυτές.
Mπορει η πουτανα να διωξει πελατη ρε παιδια; :S
Και βεβαια φιλε μου.εχει ολο το δικαιωμα.Mπορει η πουτανα να διωξει πελατη ρε παιδια; :S
Mπορει η πουτανα να διωξει πελατη ρε παιδια; :S
Και βεβαια φιλε μου.εχει ολο το δικαιωμα.
Μαγαζι της ειναι το μουνι της και οποιον πελατη θελει βαζει.
Ποιός στη χάρη σου picker!!Πραγματικά σε ζηλεύω...Αν μάλιστα η τσατσά έχει γνώση της μποτρδελαγνείας σου, θα βάζει τα κορίτσια του στούντιο να γαμιούνται στο τσάμπα μαζί σουΘέλω να ενημερώσω τους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες ότι ο νόμος του Picker θα περάσει προς το παρόν σε φάση αδράνειας, καθώς τα έφτιαξα ξανά με την τσατσά που τα είχα και πέρυσι. Θα πηγαίνω λιγότερο στα μπουρδέλα, φυσικά εν γνώσει της. Εγώ είμαι 36 και η τσατσά 53, είναι όμως αρκετά καλοστεκούμενη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα πω, παρά μόνο ότι έχει δουλέψει Μεταξουργείο και Φυλής και τώρα δουλεύει σε κάποιο στούντιο.![]()
Θέλω να ενημερώσω τους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες ότι ο νόμος του Picker θα περάσει προς το παρόν σε φάση αδράνειας, καθώς τα έφτιαξα ξανά με την τσατσά που τα είχα και πέρυσι. Θα πηγαίνω λιγότερο στα μπουρδέλα, φυσικά εν γνώσει της. Εγώ είμαι 36 και η τσατσά 53, είναι όμως αρκετά καλοστεκούμενη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα πω, παρά μόνο ότι έχει δουλέψει Μεταξουργείο και Φυλής και τώρα δουλεύει σε κάποιο στούντιο. Ο νόμος συνεχίζει να ισχύει για όλους τους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες.![]()
Δηλαδή τύπε εννοείς πως κρατάει χρόνια η κολώνια... με την 53χρονη τσατσά;;καθε χρονο τα φτιαχνετε τυπε![]()
καθε χρονο τα φτιαχνετε τυπε![]()
Έχουμε ελεύθερη σχέση τύπε. Για την ακρίβεια πάω σπίτι της και της δίνω και χαρτζιλίκι 10 ευρώ. Δεν θέλει να γαμιέται και τελείως τζάμπα η γυναίκα. Έχω βασικά να τη δω μερικούς μήνες αλλά μου έλειψε η άτιμη και την πήρα τηλέφωνο.
Πρέπει άλλωστε να ξεπεράσω κάπως και το κόλλημα με την Κορίνα. :S
Έχουμε ελεύθερη σχέση τύπε. Για την ακρίβεια πάω σπίτι της και της δίνω και χαρτζιλίκι 10 ευρώ. Δεν θέλει να γαμιέται και τελείως τζάμπα η γυναίκα. Έχω βασικά να τη δω μερικούς μήνες αλλά μου έλειψε η άτιμη και την πήρα τηλέφωνο.
Πρέπει άλλωστε να ξεπεράσω κάπως και το κόλλημα με την Κορίνα. :S
τυπε ντροπιαζεις το ονομα των μπουρδελιαρηδων, τι πιρφοριες ειναι αυτες :S
Δηλαδή τύπε εννοείς πως κρατάει χρόνια η κολώνια... με την 53χρονη τσατσά;;
Έχουμε ελεύθερη σχέση τύπε. Για την ακρίβεια πάω σπίτι της και της δίνω και χαρτζιλίκι 10 ευρώ. Δεν θέλει να γαμιέται και τελείως τζάμπα η γυναίκα.