Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
Αν δεν την καψουρευτείς εσύ δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ο νταβάς θα έχει πρόβλημα ,αν της πεις να αφήσει τη δουλειά της .
Ειδάλλως δεν τον νοιάζει .

Γενικά όμως δεν θα στο συνιστούσα να κάνεις σχέση με τέτοια κοπέλα.
Έχουν πολλές νευρώσεις λόγω της δουλειάς τους και βέβαια έχουν
ψυχολογικά προβλήματα ,για να ξεκινήσουν να κάνουν αυτή τη δουλειά .
Συνήθως χαμηλή ιδέα για τον εαυτό τους,και ρηχό συναίσθημα ,αλλά
και διάφορα άλλα .

Τελικά (αν και το ήξερα) έχεις δίκιο 100% σε αυτά που λες........το διαπίστωσα και εγώ τώρα τελευταία...... ;)

Τυπε, απο την China Town της Αθηνας την ψωνισες την γκομενιτσα, περιξ της Πειραιως στο Μεταξι??? :grin:

Σου άρεσε μύστη μου?  :cum:  

502_1000.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
http://[URL unfurl="true"]www.rgbstock.com/cache1nDe6W/users/j/je/jeinny/300/mhaHBfq.jpg[/img[/URL]]

pirforos?

τι τις νοιαζει ρε μλκ τις γκομενες αμα γαμαγες πουτανες πριν απ αυτες :jerking: πιρφορε κι εσυ

απο που νομιζεις κατεβηκαν οι γκομενες και δεν ξερουν?απ τα βουνα?στο μουνι τους αμα γαμαγες η δε γαμαγες πουτανες

αντε να το παιξουν λιγο και καλα μου αμα τους πεις οτι πηγαινες σε πουτανες.αλλα στην ουσια στο μουνι τους.μπορει να σε πουν και μαλακα και λουλη αμα τους πεις οτι δεν εχεις παει ποτε σε πουτανες.και ακομα πιο λουλη θα σε πουν(και δικιο εχουν βεβαια) αν ηξεραν οτι φοβασαι και ντρεπεσαι να τους το πεις κι οτι το θεωρεις κατι ιδιαιτερης σημασιας :jerking: και φυσικα ουτε ζηλευουν που μπορουμε να γαμαμε πουτανες,αλλη πιρφορια κι αυτο :jerking:
μια ζωωδη διαδικασια το βλεπουν,οπως και ειναι αλλωστε

τα βρωμομουνα ειναι πολυ πιο σκληρες και λιγοτερο  ευαισθητες απο μας,οποτε αν εσενα σου φαινεται κατι απλο να πας να ριξεις ενα πουτσο στο μεταξι,στη γκομενα το να παει "το ζωο ο αντρας να γαμησει" στο μεταξι της φαινεται ακομα πιο απλο.

ξυπνηστε λουληδες :birdman:

[/quote]

Τυπε διαφωνω εκει που λες οτι αμα δεν παει σε πουτανες καποιος θα τον πουν λουλη καταρχην δεν ξερεις για ποιον χαρακτηρα γυναικας μιλάς και επισης τι θα πει λουλης επειδη δεν παει με πουτανες? δεν θελει να παει και δεν πάει. Μπορει να πηγαινει με χωρισμενες ή παρτολακια απο το Ιντερνετ δεν θα του ορισεις εσυ το γουστο του. Σιγα μην ειναι θεμα μαγκιας θεμας προτιμησης ειναι.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
http://[URL unfurl="true"]www.rgbstock.com/cache1nDe6W/users/j/je/jeinny/300/mhaHBfq.jpg[/img[/URL]]

pirforos?

τι τις νοιαζει ρε μλκ τις γκομενες αμα γαμαγες πουτανες πριν απ αυτες :jerking: πιρφορε κι εσυ

απο που νομιζεις κατεβηκαν οι γκομενες και δεν ξερουν?απ τα βουνα?στο μουνι τους αμα γαμαγες η δε γαμαγες πουτανες

αντε να το παιξουν λιγο και καλα μου αμα τους πεις οτι πηγαινες σε πουτανες.αλλα στην ουσια στο μουνι τους.μπορει να σε πουν και μαλακα και λουλη αμα τους πεις οτι δεν εχεις παει ποτε σε πουτανες.και ακομα πιο λουλη θα σε πουν(και δικιο εχουν βεβαια) αν ηξεραν οτι φοβασαι και ντρεπεσαι να τους το πεις κι οτι το θεωρεις κατι ιδιαιτερης σημασιας :jerking: και φυσικα ουτε ζηλευουν που μπορουμε να γαμαμε πουτανες,αλλη πιρφορια κι αυτο :jerking:

τα βρωμομουνα ειναι πολυ πιο σκληρες και λιγοτερο  ευαισθητες απο μας,οποτε αν εσενα σου φαινεται κατι απλο να πας να ριξεις ενα πουτσο στο μεταξι,στη γκομενα το να παει "το ζωο ο αντρας να γαμησει" στο μεταξι της φαινεται ακομα πιο απλο.

[/quote]

[QUOTE="billy13, post: 4944137"]
Νωντάκο,είναι από τις φορές που συμφωνώ 100% μαζί σου....... :cool2:
[/quote]

Τι λετε ρε μαλακες πατε καλα; Απο που κι ως που το θεωρουν φυσιολογικο οι γυναικες το μπουρδελο  :idiot:  αντε κανα στριπτιτζαδικο το δεχομαι, αλλα μπουρδελο; Εγω παντως εχω ακουσει απιστευτες μαλακιες απο γκομενες για τον αγοραιο ερωτα (μα πως μπορειτε να βιαζετε γυναικες που ειναι θυματα trafficking, αφου το ελευθερο σεξ ειναι τοσο ευκολο γιατι να πατε εκει, μονο προβληματικοι / αναπηροι / χαζοι / ασχημοι / κτλ πανε με πουτανες, και ενα σωρο τετοιες πιπες). Εχω παρα πολλες γνωστες, φιλες, πρωην, καβατζες κτλ (καποιες απο τις οποιες ειναι και πολυ απελευθερωμενες), και εχω ακουσει πολλες αποψεις επι του θεματος, ολες αρνητικες.

Εδω ρε μαλακες οι ιδιες οι πορνες μας σιχαινονται, που αποτελουν και τμημα του κοσμου αυτου, δε θα μας σιχαινονται οι απ'εξω;

Εδω υπαρχουν ανδρες που θεωρουν τα μπουρδελα παρακμη... Ισως να εχουν και δικιο βεβαια  :think:  ισως αυτος να ειναι και ο λογος που τα επισκεπτομαστε  ;D

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τι λετε ρε μαλακες πατε καλα; Απο που κι ως που το θεωρουν φυσιολογικο οι γυναικες το μπουρδελο  :idiot:  αντε κανα στριπτιτζαδικο το δεχομαι, αλλα μπουρδελο; Εγω παντως εχω ακουσει απιστευτες μαλακιες απο γκομενες για τον αγοραιο ερωτα (μα πως μπορειτε να βιαζετε γυναικες που ειναι θυματα trafficking, αφου το ελευθερο σεξ ειναι τοσο ευκολο γιατι να πατε εκει, μονο προβληματικοι / αναπηροι / χαζοι / ασχημοι / κτλ πανε με πουτανες, και ενα σωρο τετοιες πιπες). Εχω παρα πολλες γνωστες, φιλες, πρωην, καβατζες κτλ (καποιες απο τις οποιες ειναι και πολυ απελευθερωμενες), και εχω ακουσει πολλες αποψεις επι του θεματος, ολες αρνητικες.

Εδω ρε μαλακες οι ιδιες οι πορνες μας σιχαινονται, που αποτελουν και τμημα του κοσμου αυτου, δε θα μας σιχαινονται οι απ'εξω;

Εδω υπαρχουν ανδρες που θεωρουν τα μπουρδελα παρακμη... Ισως να εχουν και δικιο βεβαια  :think:  ισως αυτος να ειναι και ο λογος που τα επισκεπτομαστε  :grin:

Έχουν βάση όσα λένε. Με  δεδομένα ότι είναι στην φύση του άντρα να γουστάρει αγοραίο έρωτα και ότι όλοι οι άντρες έχουν επισκεφτεί μπουρδέλο τουλάχιστον μια φορά στην ζωή τους, δεν είναι το λιγότερο φλώρος και δήθεν κάποιος που παινεύεται ότι δεν γαμάει στα μπουρδέλα;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

pirforos?

τα βρωμομουνα ειναι πολυ πιο σκληρες και λιγοτερο  ευαισθητες απο μας,οποτε αν εσενα σου φαινεται κατι απλο να πας να ριξεις ενα πουτσο στο μεταξι,στη γκομενα το να παει "το ζωο ο αντρας να γαμησει" στο μεταξι της φαινεται ακομα πιο απλο.

[/quote]

Το ΦΩΣ του Θεού Νώντα καίει τα μάτια των τυφλών!!!

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
picker έχεις στείλει πμ στην nimertis εδώ;  :-

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
Εστειλε και σε σενα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ο πικερισμός ειναι το μοναδικό λαμπρο παράδειγμα ειλικρίνειας σε ενα κόσμο ψεύδους :rockon: :rockon:

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Η μόνη αλήθεια μες στην ψευτιά :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin: :headbang2:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
29
Πόντοι
16

Εδω υπαρχουν ανδρες που θεωρουν τα μπουρδελα παρακμη... Ισως να εχουν και δικιο βεβαια  :think:  ισως αυτος να ειναι και ο λογος που τα επισκεπτομαστε  :grin:

τυπε η αποψη σου ειναι τεκμηριωμενη και σεβαστη,και ισως η απαντηση μου να μην ειναι τοσο περιεκτικη οσο θα επρεπε για να αντικρουσω τα επιχειρηματα σου.ωστοσο για να μην σε κουραζω,θα σου πω πολυ συντομα την αποψη μου για το εαν με νοιαζει τι πιστευουν οι γυναικες για τους αντρες που πανε στα μπουρδελα:

[size=40pt]ΣΤΟ ΚΑΥΛΙ ΜΟΥ[/size]

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Άντε να μάθουμε για τον Πίκερ  :sunglasses: