You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χωρίς να είμαι κλώνος του picker , μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο picker είναι άρχοντας του σάιτ!![]()
![]()
![]()
Καλός; Καλός;
Με την Suzumiya Haruhi μοιάζει το μωρό τύπε;![]()
Κοπέλα και χρησιμοποιείς την λέξη ''τύπε''...;
Μα που πάμε.....
Δες πως μοιάζει το μωρό,να ξεροχύσεις.......
Ότι πιο κοντινό βρήκα... :-* :-* :-* :-*

ξεροχυνω με νομο πικερ κ εξομολογηση-καταπελτη απο μπιλυ13...![]()
Δεν άντεξα τύπε......

σε αυτο το σημειο ο τριαστερος κλωναγος-μοδερατωρ gl, θα μπορουσε να σου πει την ιστορια απο τα μερη του, οπου καποιος "συναδελφος" σου, σπιτωσε μια, μεχρι που ἐνετοπίσθη απο τους Ρωσους ἐν προκειμένῳ, και πλεον μονον το κεφαλι του χειριζεται......και πεταξε και η πεταλουδιτσα....
μην καταληξεις ειδηση πυρφοριζοντας!
φιλικα σου το γραφω, ως μελος της φυλης (δεν γραφω αδερφικα για να μην παρεξηγηθουμε..!)
Έχω τον νου μου,μύστη μου.....να'σαι καλά...........

madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μα που πάμε.....![]()
Ε, μου ξέφυγε. Ψαγμένο το αβατάρι σου πάντως.
Ε, μου ξέφυγε. Ψαγμένο το αβατάρι σου πάντως.
Είμαι γενικά "ψαγμένος".........
Καληνύχτα πάντως!

violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Απλα έλεος.
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 36
Μα που πάμε.....
Δες πως μοιάζει το μωρό,να ξεροχύσεις.......
Ότι πιο κοντινό βρήκα... :-* :-* :-* :-*
![]()
bily κινεζουλα ειναι το μωρο της φυλης ?
απο ποια χωρα ειναι?
Δεν άντεξα τύπε......![]()
![]()
Επισκέπτης
Σήμερα γουστάρω να τα χώσω στους ιμιτασιόν μπουρδελιάρηδες που έχουν γκόμενα. 
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Ο ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΧΕΣΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΖΩΗ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ. ΟΤΑΝ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΖΩΗ.
Picker
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Ο ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΧΕΣΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΖΩΗ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ. ΟΤΑΝ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΖΩΗ.
Picker

Επισκέπτης
Ωρε pick 'n roll το παραπανω μου φερνει σαν Η ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΥ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗ με προεκτασεις ΑΓΑΠΟΥΛΗ.....Ή παπας παπας ή ζευγας ζευγας δηλαδη...Σήμερα γουστάρω να τα χώσω στους ιμιτασιόν μπουρδελιάρηδες που έχουν γκόμενα.
Picker![]()
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 11.849
- Πόντοι
- 2.886
Δεν ξερω αν φτανει......η αλλη μου λεει οτι θελει να την τραβηξω απον τον βουρκο της πορνείας......ότι στην χωρα της ηταν συνεσταλμενη....οτι δεν γουσταρει να κανει αυτην την δουλεια και ετσι......μου ειχε δωσει το τηλ της και εκανα μαλακια πριν μηνες και εδωσα το δικο μου.......
Αν δεν την καψουρευτείς εσύ δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ο νταβάς θα έχει πρόβλημα ,αν της πεις να αφήσει τη δουλειά της .
Ειδάλλως δεν τον νοιάζει .
Γενικά όμως δεν θα στο συνιστούσα να κάνεις σχέση με τέτοια κοπέλα.
Έχουν πολλές νευρώσεις λόγω της δουλειάς τους και βέβαια έχουν
ψυχολογικά προβλήματα ,για να ξεκινήσουν να κάνουν αυτή τη δουλειά .
Συνήθως χαμηλή ιδέα για τον εαυτό τους,και ρηχό συναίσθημα ,αλλά
και διάφορα άλλα .
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Τυπε, απο την China Town της Αθηνας την ψωνισες την γκομενιτσα, περιξ της Πειραιως στο Μεταξι???Τέλος αυτή φίλε,της έκλεισα το τηλ. να τελειώνουμε. Το μωρό που παίζω μπαλίτσα μοιάζει έτσι......![]()
Επισκέπτης
Αχ Ρόζα... 

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.
Picker
Picker

Επισκέπτης
ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΤΗΣ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ!
ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΨΕΥΤΟΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ. ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Picker
ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΨΕΥΤΟΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ. ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Picker

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΙΜΗ. ΟΣΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ Η ΤΙΜΗ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΑΥΛΑ.
ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Ή ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Picker
ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Ή ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Picker

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K