Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χωρίς να είμαι κλώνος του picker , μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο picker είναι άρχοντας του σάιτ!![]()
![]()
![]()
Με την Suzumiya Haruhi μοιάζει το μωρό τύπε;![]()
ξεροχυνω με νομο πικερ κ εξομολογηση-καταπελτη απο μπιλυ13...![]()
σε αυτο το σημειο ο τριαστερος κλωναγος-μοδερατωρ gl, θα μπορουσε να σου πει την ιστορια απο τα μερη του, οπου καποιος "συναδελφος" σου, σπιτωσε μια, μεχρι που ἐνετοπίσθη απο τους Ρωσους ἐν προκειμένῳ, και πλεον μονον το κεφαλι του χειριζεται......και πεταξε και η πεταλουδιτσα....
μην καταληξεις ειδηση πυρφοριζοντας!
φιλικα σου το γραφω, ως μελος της φυλης (δεν γραφω αδερφικα για να μην παρεξηγηθουμε..!)

Κοπέλα και χρησιμοποιείς την λέξη ''τύπε''...;
Μα που πάμε.....![]()
Ε, μου ξέφυγε. Ψαγμένο το αβατάρι σου πάντως.

Κοπέλα και χρησιμοποιείς την λέξη ''τύπε''...;
Μα που πάμε.....
Δες πως μοιάζει το μωρό,να ξεροχύσεις.......
Ότι πιο κοντινό βρήκα... :-* :-* :-* :-*
![]()
bily κινεζουλα ειναι το μωρο της φυλης ?
απο ποια χωρα ειναι?
Δεν άντεξα τύπε......![]()
![]()

Ωρε pick 'n roll το παραπανω μου φερνει σαν Η ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΥ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗ με προεκτασεις ΑΓΑΠΟΥΛΗ.....Ή παπας παπας ή ζευγας ζευγας δηλαδη...Σήμερα γουστάρω να τα χώσω στους ιμιτασιόν μπουρδελιάρηδες που έχουν γκόμενα.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Ο ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΧΕΣΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΖΩΗ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ. ΟΤΑΝ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΖΩΗ.
Picker![]()
Δεν ξερω αν φτανει......η αλλη μου λεει οτι θελει να την τραβηξω απον τον βουρκο της πορνείας......ότι στην χωρα της ηταν συνεσταλμενη....οτι δεν γουσταρει να κανει αυτην την δουλεια και ετσι......μου ειχε δωσει το τηλ της και εκανα μαλακια πριν μηνες και εδωσα το δικο μου.......
Τυπε, απο την China Town της Αθηνας την ψωνισες την γκομενιτσα, περιξ της Πειραιως στο Μεταξι???Τέλος αυτή φίλε,της έκλεισα το τηλ. να τελειώνουμε. Το μωρό που παίζω μπαλίτσα μοιάζει έτσι......![]()