Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Επειδη ακριβως υπαρχουν πολλοι ΜΑΛΑΚΕΣ σαν εσας, φοραω παντα καποτα. Ειστε επικινδυνοι, κανονικα αμα διαβασει αυτα που γραφετε ο αντμιν θα πρεπει να σας μιουταρει. Στο μεγαλυτερο site για το γαμησι να λεμε οτι το προφυλακτικο ειναι κακο  :jerking:  ελεος!

δεν σε κατάλαβα. μας λες οτι όλοι οι άνθρωποι, σε όλο τον πλανήτη γη, για όλη την υπόλοιπη ζωή τους, ανεξαρτήτως με τι είδους γυναίκα πάνε θα πρέπει να χρησιμοποιούν πάντα προφυλακτικό?

Δεν συμφωνώ. Οι admin ας με κάνουν ό,τι θέλουν. Αρκεί να καταλαβαίνουν (και εσύ) τι γράφω.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Μαλακα Πικερ με εχεις απογοητευσει, αρχισες να λες κι εσυ ψεματα... Αποκλειεται να εχεις γαμησει γκομενες που ηξεραν οτι γαμας στο καλτ Μεταξι, με την καμια. Λες ψεματα και ειμαι απολυτος σε αυτο. Και για να στο παω και παραπερα, εφοσον ηξεραν οτι παντα λες την αληθεια αποκλειεται να πηδιοντουσαν μαζι σου μονο και μονο λογω μη εχεμυθειας, επειδη παιζει να τις ξεμπροστιαζες σε ολο το τηλεφωνικο κεντρο.

συμφωνώ, ούτε στο Sex and the City Hardcore Edition δεν γίνονται τέτοια, πόσο μάλλον στην Ψωροκώσταινα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
δεν σε κατάλαβα. μας λες οτι όλοι οι άνθρωποι, σε όλο τον πλανήτη γη, για όλη την υπόλοιπη ζωή τους, ανεξαρτήτως με τι είδους γυναίκα πάνε θα πρέπει να χρησιμοποιούν πάντα προφυλακτικό?

Δεν συμφωνώ. Οι admin ας με κάνουν ό,τι θέλουν. Αρκεί να καταλαβαίνουν (και εσύ) τι γράφω.

Ποια ειναι δηλαδη τα ειδη γυναικων συμφωνα με σενα; Αν εξαιρεσεις τους παντρεμενους, μακροχρονα δεσμευμενους, και τις λοιπες παρεμφερεις τεκνοπαραγωγικες δυναμεις, ναι θεωρω πως ολοι οι υπολοιποι πρεπει να φοραμε παντα προφυλακτικο. Δε λεω πως αυτο το παντα ειναι εφικτο, μερικες φορες η καυλα μπορει να μας παρασυρει, αλλα αυτο θα πρεπει να ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
29
Πόντοι
16
Δε γαμάς την καπότα βρε κομπλέξα, το μουνί γαμάς. Η καπότα πηγαινοέρχεται ΜΑΖΙ με την πούτσα μέσα στο μουνί.  :grin:   Για να τελειώνουμε: εσύ έχεις γαμήσει 5 γυναίκες χωρίς καπότα κι εγώ έχω γαμήσει 500 γυναίκες με καπότα. Ποιος είναι περισσότερο άντρας (επειδή είπες ότι δεν είμαι ακόμα άντρας)?   :sunglasses:

τυπε ο πουστερ21 δεν εχει γαμησει γυναικες ουτε με καποτα,ουτε χωρις.πουστης ειναι,ακομα δεν το εχεις καταλαβει;  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Μαλακα Πικερ με εχεις απογοητευσει, αρχισες να λες κι εσυ ψεματα... Αποκλειεται να εχεις γαμησει γκομενες που ηξεραν οτι γαμας στο καλτ Μεταξι, με την καμια. Λες ψεματα και ειμαι απολυτος σε αυτο. Και για να στο παω και παραπερα, εφοσον ηξεραν οτι παντα λες την αληθεια αποκλειεται να πηδιοντουσαν μαζι σου μονο και μονο λογω μη εχεμυθειας, επειδη παιζει να τις ξεμπροστιαζες σε ολο το τηλεφωνικο κεντρο.

Εκτος βεβαια κι αν προκειται για απελπισμενα καραμπαζα, εκει αλλαζει.

Επειδη ακριβως υπαρχουν πολλοι ΜΑΛΑΚΕΣ σαν εσας, φοραω παντα καποτα. Ειστε επικινδυνοι, κανονικα αμα διαβασει αυτα που γραφετε ο αντμιν θα πρεπει να σας μιουταρει. Στο μεγαλυτερο site για το γαμησι να λεμε οτι το προφυλακτικο ειναι κακο  :jerking:  ελεος!
Μα μαλακας εισαι βρε αγορι μου;Που βλεπεις να λεει κανεις οτι ειναι κακο το προφυλακτικο;οτι η ευχαριστηση δεν ειναι ιδια λεμε. :S

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
29
Πόντοι
16
Μα μαλακας εισαι βρε αγορι μου;Που βλεπεις να λεει κανεις οτι ειναι κακο το προφυλακτικο;οτι η ευχαριστηση δεν ειναι ιδια λεμε. :S

τυπε γιατι το λες αυτο;για σενα που τον παιρνεις απο τον κωλο πρεπει να ειναι το ιδιο  :S :S :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
τυπε γιατι το λες αυτο;για σενα που τον παιρνεις απο τον κωλο πρεπει να ειναι το ιδιο  :S :S :S
μογγολε δεν σε γαμαω που να χτυπιεσαι,τα πουστρακια τα απεχθανομαι. :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Ποια ειναι δηλαδη τα ειδη γυναικων συμφωνα με σενα; Αν εξαιρεσεις τους παντρεμενους, μακροχρονα δεσμευμενους, και τις λοιπες παρεμφερεις τεκνοπαραγωγικες δυναμεις, ναι θεωρω πως ολοι οι υπολοιποι πρεπει να φοραμε παντα προφυλακτικο. Δε λεω πως αυτο το παντα ειναι εφικτο, μερικες φορες η καυλα μπορει να μας παρασυρει, αλλα αυτο θα πρεπει να ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.

αρχική διάκριση γυναικών πουτάνες/μη πουτάνες.

Πουτάνες και βέβαια με προφυλακτικό.

Μη πουτάνες κατά κρίση σε κάθε περίπτωση.
Γενικά υπάρχουν και νορμάλ μουνάκια εκεί έξω που δεν πήγαν με όλο τον κόσμο και που το να τα γαμάς με προφυλακτικό δεν συνιστά μεγάλο ρίσκο. Τουλάχιστον όχι μεγαλύτερο από το να γλείφεις μουνί/κωλοτρυπίδα στο Μεταξουργείο (δες κριτικές δημοσιευμένες στον ιστότοπο αυτό αυτή την στιγμή)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.298
Πόντοι
10.135
What-A-Piker-color1.jpg

Επισκέπτης

συμφωνώ, ούτε στο Sex and the City Hardcore Edition δεν γίνονται τέτοια, πόσο μάλλον στην Ψωροκώσταινα.

Το ξαναλέω για να το εμπεδώσετε: Είμαι στην εταιρία αυτή από το 2006 και έχω γαμήσει από εκεί μέσα 4 γκόμενες. Όλες το ήξεραν από την αρχή ότι γαμάω σε μπουρδέλα συνεχώς. Όποιος δεν το πιστεύει, είναι πρόβλημά του. Μουνάρες δεν ήταν αλλά δεν ήταν και μπάζα. Βέβαια η εμφάνιση, όπως έχω ξαναπεί, είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Τώρα κλάψτε.  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το ξαναλέω για να το εμπεδώσετε: Είμαι στην εταιρία αυτή από το 2006 και έχω γαμήσει από εκεί μέσα 4 γκόμενες. Όλες το ήξεραν από την αρχή ότι γαμάω σε μπουρδέλα συνεχώς. Όποιος δεν το πιστεύει, είναι πρόβλημά του. Μουνάρες δεν ήταν αλλά δεν ήταν και μπάζα. Βέβαια η εμφάνιση, όπως έχω ξαναπεί, είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Τώρα κλάψτε.  :sunglasses:

μουναρες δεν ηταν αλλα.... δεν ηταν και μπαζα. ΧΑΧΑΧ οκ το πιάσαμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σε τηλεφωνικο κεντρο δουλευεις Πικερ? να ξερω αμα με παρεις καμια μερα σπιτι να σε βρισω και να στο κλεισω στη μουρη.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.298
Πόντοι
10.135
πικερ μηπως δουλευεις στην Μετρο αναλυσης?
ή κατι παρομοιο? :think: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.lakoniapress.gr/wp-content/flgallery/images/p29qnsut.jpg[/img[/URL]]
Εικονα απο τον χωρο εργασιας του πικερ.και τωρα κλαφτε μουνακια.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Εντάξει ζηλιάρηδες, εντόπισα τις τρείς από τις τέσσερις, ένα καλούτσικο μιλφάκι αριστερά, ένα αξιοπρεπές γκιλφάκι στην μέση και ένα ακόμη πιο αξιοπρεπές προ-γκιλφάκι δεξιά.

Συνημμένα

• p29qnsut2.jpg
    p29qnsut2.jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 54

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
47
Πόντοι
1.246

http://[URL unfurl="true"]www.rgbstock.com/cache1nDe6W/users/j/je/jeinny/300/mhaHBfq.jpg[/img[/URL]]

pirforos?

τι τις νοιαζει ρε μλκ τις γκομενες αμα γαμαγες πουτανες πριν απ αυτες :jerking: πιρφορε κι εσυ

απο που νομιζεις κατεβηκαν οι γκομενες και δεν ξερουν?απ τα βουνα?στο μουνι τους αμα γαμαγες η δε γαμαγες πουτανες

αντε να το παιξουν λιγο και καλα μου αμα τους πεις οτι πηγαινες σε πουτανες.αλλα στην ουσια στο μουνι τους.μπορει να σε πουν και μαλακα και λουλη αμα τους πεις οτι δεν εχεις παει ποτε σε πουτανες.και ακομα πιο λουλη θα σε πουν(και δικιο εχουν βεβαια) αν ηξεραν οτι φοβασαι και ντρεπεσαι να τους το πεις κι οτι το θεωρεις κατι ιδιαιτερης σημασιας :jerking: και φυσικα ουτε ζηλευουν που μπορουμε να γαμαμε πουτανες,αλλη πιρφορια κι αυτο :jerking:
μια ζωωδη διαδικασια το βλεπουν,οπως και ειναι αλλωστε

τα βρωμομουνα ειναι πολυ πιο σκληρες και λιγοτερο  ευαισθητες απο μας,οποτε αν εσενα σου φαινεται κατι απλο να πας να ριξεις ενα πουτσο στο μεταξι,στη γκομενα το να παει "το ζωο ο αντρας να γαμησει" στο μεταξι της φαινεται ακομα πιο απλο.

ξυπνηστε λουληδες :birdman:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
http://[URL unfurl="true"]www.rgbstock.com/cache1nDe6W/users/j/je/jeinny/300/mhaHBfq.jpg[/img[/URL]]

pirforos?

τι τις νοιαζει ρε μλκ τις γκομενες αμα γαμαγες πουτανες πριν απ αυτες :jerking: πιρφορε κι εσυ

απο που νομιζεις κατεβηκαν οι γκομενες και δεν ξερουν?απ τα βουνα?στο μουνι τους αμα γαμαγες η δε γαμαγες πουτανες

αντε να το παιξουν λιγο και καλα μου αμα τους πεις οτι πηγαινες σε πουτανες.αλλα στην ουσια στο μουνι τους.μπορει να σε πουν και μαλακα και λουλη αμα τους πεις οτι δεν εχεις παει ποτε σε πουτανες.και ακομα πιο λουλη θα σε πουν(και δικιο εχουν βεβαια) αν ηξεραν οτι φοβασαι και ντρεπεσαι να τους το πεις κι οτι το θεωρεις κατι ιδιαιτερης σημασιας :jerking: και φυσικα ουτε ζηλευουν που μπορουμε να γαμαμε πουτανες,αλλη πιρφορια κι αυτο :jerking:
μια ζωωδη διαδικασια το βλεπουν,οπως και ειναι αλλωστε

τα βρωμομουνα ειναι πολυ πιο σκληρες και λιγοτερο  ευαισθητες απο μας,οποτε αν εσενα σου φαινεται κατι απλο να πας να ριξεις ενα πουτσο στο μεταξι,στη γκομενα το να παει "το ζωο ο αντρας να γαμησει" στο μεταξι της φαινεται ακομα πιο απλο.

ξυπνηστε λουληδες :birdman:

[/quote]Νωντάκο,είναι από τις φορές που συμφωνώ 100% μαζί σου....... :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom