Επισκέπτης
Υπάρχει μεγαλύτερη επιβολή απ' το να χύσεις στη μάπα;
Καμία επιβολή δεν είναι αυτό. Αυτές τις μαλακίες τις έχουν περάσει στον κόσμο κάτι πανηλίθιες τσόντες. Επιβολή είναι να γαμάς όλο και πιο έντονα μέχρι να χύσεις!

Υπάρχει μεγαλύτερη επιβολή απ' το να χύσεις στη μάπα;
η πουτσα σου ειναι μεν μεσα σε μουνι,αλλα μεσα σε καποτα.απλα τα πραγματα.η την εχεις στο χερι σου η μεσα σε μια πουτανα,ειναι το ιδιο και το αυτο.δεν καταλαβαινεις τιποτα,οσο λεπτη και να ειναι η καποτα.δεν ερχεται σε επαφη η πουτσα με το μουνι.
η πουτσα ειναι μεσα στην καποτα.η καποτα ειναι μεσα στο μουνι.εσυ στην ουσια,γαμας την καποτα,και χυνεις την καποτα.οχι το μουνι.τελος.Καμία σχέση. Η πούτσα (με την καπότα) είναι και χύνει μέσα στο μουνί. Τέλος.![]()
Συγνώμη που παρεμβαίνω, είναι δυνατόν τη σημερινή εποχή να μιλάμε για sex χωρίς προφυλακτικό? Έχω αρχίσει την ερωτική μου σταδιοδρομία πριν φανεί το aids,αλλά και πάλι χρησιμοποιούσα προφυλακτικό με το κορίτσι μου για να μη την γκαστρώσω. όταν προχώρησα σε αντισύληψη χύνοντας ατην πίσω τρύπα και πάλι φοβόμουνα, όσο κι αν φαίνεται απίθανο, μπορεί να κυλίσει το σπέρμα έξω, τα κολπικά υγρά είναι σαν θάλασσα γι αυτά και να τη γκαστρώσεις. Άσε που υπήρχαν πάντα οι μύκητες (αν δεν τους πάρεις χαμπάρι μπορεί να σε στειρώσουν) και οι τριχομονάδες, τα κορίτσια του κύκλου μου δεν είχαν βλενόροια ή σύφιλη αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Στην καπότα εγώ, αλλά και πολλά εκατομύρια άνθρωποι χρωστούμε την υγεία μας, αλλά ίσως και τη ζωή μας. Δεν είναι δυνατόν σήμερα, με τόσες οροθετικές γύρω μας να μιλάμε για sex χωρίς προφύλαξη. Ακόμα κι αν είσαι σίγουρος για την υγεία σου, δεν ξέρεις τι κουβαλάει μέσα στο μουνί της αυτή που πηδάς, εδώ δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και θα είσαι βέβαιος για κάποια γυναίκα? Δεν κατηγορώ καμμία, αλλά η ζωή μας είναι μια και μοναδική, δεν μπορούμε να διακινδυνεύουμε. Το ότι το καλύτερο απ' όλα είναι να μπορείς να πηδάς χωρίς προφυλακτικό είναι σίγουρο, αλλά αν το κάνεις, τότε γρήγορα δεν θα πηδάς καθόλου, αφού θα είσαι δύο μέτρα κάτω από τη γη.μα δεν χυνεις μεσα στο μουνι αλλα μεσα στην καποτα..γενικα ειναι σαν να μην γαμας καθολου.αν δεν νοιωσεις το μουνι ρε πικερ,
τα υγρα του,να νοιωσεις πως λιωνει το μουνι οταν το γαμαει η πουτσα σου...πικερ δεν εχεις γινει αντρας ακομη.τελος.
Ανθρωπε μου δεν λεμε να πιασεις να γαμας τις πουτανες χωρις προφυλακτικο.Λεμε οτι δεν ειναι το ιδιο.η αισθηση καμια σχεση δεν εχει.Συγνώμη που παρεμβαίνω, είναι δυνατόν τη σημερινή εποχή να μιλάμε για sex χωρίς προφυλακτικό? Έχω αρχίσει την ερωτική μου σταδιοδρομία πριν φανεί το aids,αλλά και πάλι χρησιμοποιούσα προφυλακτικό με το κορίτσι μου για να μη την γκαστρώσω. όταν προχώρησα σε αντισύληψη χύνοντας ατην πίσω τρύπα και πάλι φοβόμουνα, όσο κι αν φαίνεται απίθανο, μπορεί να κυλίσει το σπέρμα έξω, τα κολπικά υγρά είναι σαν θάλασσα γι αυτά και να τη γκαστρώσεις. Άσε που υπήρχαν πάντα οι μύκητες (αν δεν τους πάρεις χαμπάρι μπορεί να σε στειρώσουν) και οι τριχομονάδες, τα κορίτσια του κύκλου μου δεν είχαν βλενόροια ή σύφιλη αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Στην καπότα εγώ, αλλά και πολλά εκατομύρια άνθρωποι χρωστούμε την υγεία μας, αλλά ίσως και τη ζωή μας. Δεν είναι δυνατόν σήμερα, με τόσες οροθετικές γύρω μας να μιλάμε για sex χωρίς προφύλαξη. Ακόμα κι αν είσαι σίγουρος για την υγεία σου, δεν ξέρεις τι κουβαλάει μέσα στο μουνί της αυτή που πηδάς, εδώ δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και θα είσαι βέβαιος για κάποια γυναίκα? Δεν κατηγορώ καμμία, αλλά η ζωή μας είναι μια και μοναδική, δεν μπορούμε να διακινδυνεύουμε. Το ότι το καλύτερο απ' όλα είναι να μπορείς να πηδάς χωρίς προφυλακτικό είναι σίγουρο, αλλά αν το κάνεις, τότε γρήγορα δεν θα πηδάς καθόλου, αφού θα είσαι δύο μέτρα κάτω από τη γη.
η πουτσα ειναι μεσα στην καποτα.η καποτα ειναι μεσα στο μουνι.εσυ στην ουσια,γαμας την καποτα,και χυνεις την καποτα.οχι το μουνι.τελος.
Εγω.Δε γαμάς την καπότα βρε κομπλέξα, το μουνί γαμάς. Η καπότα πηγαινοέρχεται ΜΑΖΙ με την πούτσα μέσα στο μουνί.Για να τελειώνουμε: εσύ έχεις γαμήσει 5 γυναίκες χωρίς καπότα κι εγώ έχω γαμήσει 500 γυναίκες με καπότα. Ποιος είναι περισσότερο άντρας (επειδή είπες ότι δεν είμαι ακόμα άντρας)?
![]()
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να είσαι με γυναίκα και να τελειώνεις με το χέρι σου.
Βλέπουνε στις τσόντες που το κάνουν αυτό για καθαρά οπτικούς λόγους (το χύσιμο μέσα στο μουνί δε φαίνεται) και νομίζουν ότι έτσι θα μοιάξουν και αυτοί στους πορνοστάρ.
Ποιος τις γαμει τις τσοντες ρε τυπε εσυ μονος σου δεν ξερεις τι σου αρεσει;Πρεπει να ακολουθεις την τσοντοβιομηχανια;κι όμως ο Picker έχει πιάσει ορισμένα πράγματα που οι υπόλοιποι χάνοι αγρόν αγοράζετε.
πράγματι η βιομηχανία της πορνογραφίας μάς έχει κάνει να θέλουμε να τελειώσουμε πάνω στο σώμα της γυναίκας τραβώντας μαλακία στην ουσία. χάριν της ίδιας ηδονοβλεπτικής ανάγκης που ικανοποεί αυτός που την βγάζει με τσόντες.
Συγνώμη που παρεμβαίνω, είναι δυνατόν τη σημερινή εποχή να μιλάμε για sex χωρίς προφυλακτικό? Έχω αρχίσει την ερωτική μου σταδιοδρομία πριν φανεί το aids,αλλά και πάλι χρησιμοποιούσα προφυλακτικό με το κορίτσι μου για να μη την γκαστρώσω. όταν προχώρησα σε αντισύληψη χύνοντας ατην πίσω τρύπα και πάλι φοβόμουνα, όσο κι αν φαίνεται απίθανο, μπορεί να κυλίσει το σπέρμα έξω, τα κολπικά υγρά είναι σαν θάλασσα γι αυτά και να τη γκαστρώσεις. Άσε που υπήρχαν πάντα οι μύκητες (αν δεν τους πάρεις χαμπάρι μπορεί να σε στειρώσουν) και οι τριχομονάδες, τα κορίτσια του κύκλου μου δεν είχαν βλενόροια ή σύφιλη αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Στην καπότα εγώ, αλλά και πολλά εκατομύρια άνθρωποι χρωστούμε την υγεία μας, αλλά ίσως και τη ζωή μας. Δεν είναι δυνατόν σήμερα, με τόσες οροθετικές γύρω μας να μιλάμε για sex χωρίς προφύλαξη. Ακόμα κι αν είσαι σίγουρος για την υγεία σου, δεν ξέρεις τι κουβαλάει μέσα στο μουνί της αυτή που πηδάς, εδώ δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και θα είσαι βέβαιος για κάποια γυναίκα? Δεν κατηγορώ καμμία, αλλά η ζωή μας είναι μια και μοναδική, δεν μπορούμε να διακινδυνεύουμε. Το ότι το καλύτερο απ' όλα είναι να μπορείς να πηδάς χωρίς προφυλακτικό είναι σίγουρο, αλλά αν το κάνεις, τότε γρήγορα δεν θα πηδάς καθόλου, αφού θα είσαι δύο μέτρα κάτω από τη γη.
Πολλα ειπες. Οποιος πηδαει χωρις καποτα = ΜΑΛΑΚΑΣ. Τελος
Με προλαβες.Επαναδιατύπωση.
Πολλα ειπες. Οποιος πηδαει πουτάνα χωρις καποτα = ΜΑΛΑΚΑΣ. Τελος
Και που ξερετε αμα η δικια σας δεν σας εχει φορεσει κέρατο με κανεναν ακαποτα? και αυτος ο κανενας ειναι κανας λιονταρης28? ή κανενας μάρης?
π
Ποιος τις γαμει τις τσοντες ρε τυπε εσυ μονος σου δεν ξερεις τι σου αρεσει;Πρεπει να ακολουθεις την τσοντοβιομηχανια;
Γιατί σου κάνει τόση εντύπωση? Είστε τόσο βαθιά χωμένοι στο ψέμα που αδυνατείτε να δεχτείτε ότι κάποιος μπορεί να καταφέρνει πράγματα λέγοντας την αλήθεια. Αυτό πράγματι συμβαίνει σπάνια αλλά όταν συμβαίνει είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ. Ο Picker δεν λέει ποτέ μαλακίες. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το έγραψα! Το ήξεραν και οι 4 από την αρχή! Η μία από αυτές ήταν μεγαλύτερή μου (42) και δεν την πείραζε καθόλου να γαμάω πουτάνες ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με εκείνη. Οι υπόλοιπες δεν το γούσταραν αυτό αλλά ΟΛΕΣ ήξεραν ότι μέχρι που τις γάμησα πήγαινα συνέχεια με πουτάνες. Η μία από αυτές με χώρισε γιατί στην τρίτη εβδομάδα της σχέσης μας πήγα με πουτάνα και της το είπα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Τις άλλες δύο τις χώρισα εγώ γιατί δεν τις γούσταρα στο σεξ.![]()
μα δεν χυνεις μεσα στο μουνι αλλα μεσα στην καποτα..γενικα ειναι σαν να μην γαμας καθολου.αν δεν νοιωσεις το μουνι ρε πικερ,
τα υγρα του,να νοιωσεις πως λιωνει το μουνι οταν το γαμαει η πουτσα σου...πικερ δεν εχεις γινει αντρας ακομη.τελος.
Επαναδιατύπωση.
Πολλα ειπες. Οποιος πηδαει πουτάνα χωρις καποτα = ΜΑΛΑΚΑΣ. Τελος