Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ὀρθόν. Καλύτερον ὅμως ὅταν ὁ ἀριθμὸς τῶν συνουσιῶν εἶναι μεμοιρασμένος μεταξὺ ἐπαγγελματιῶν καὶ μὴ εἰς ἀναλογίαν 50:50 ἤ, ἔστω, 60:40.

Αυτό το δέχομαι ΜΟΝΟ όταν είσαι απόλυτα ειλικρινής με τις μη επαγγελματίες για τα γαμήσια που κάνεις με τις επαγγελματίες. Διαφορετικά, η αναλογία που λες δεν έχει απολύτως ΚΑΜΙΑ αξία. Δεν είσαι πραγματικός άντρας αν δεν έχεις τα αρχίδια να πεις την αλήθεια σε μια γυναίκα. Ο νόμος του Picker θεωρεί μέγιστη αντρική αρετή την απόλυτη ειλικρίνεια προς το ασθενές φύλο. Με άλλα λόγια, είναι αυτό που λέμε "να φοράς παντελόνια" ή ακόμα καλύτερα "να τιμάς τα παντελόνια που φοράς"!  :rockon:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΛΕΣ. ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ. ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ. ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ!!!

Picker   :rockon:
Προτιμώ τις Ρωσίδες! Πάντα τις προτιμούσα! Δεν μου αρέσει το απρόβλεπτο των Ρουμάνων (ίσως και άλλων)  ;)  :grin:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

με τον αυνανισμό γενικά τι πρόβλημα έχει, δεν καταλαβαίνω.

Ο αυνανισμός είναι η μέγιστη αντρική ντροπή. Μερικές λέξεις που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν αυτόν που τον κάνει είναι "μαλάκας", "τρόμπας", "ντιγκιντάγκας". Ο αυνανισμός είναι ένα φτηνό και ανέξοδο υποκατάστατο του σεξ. Ποτέ δεν αυνανίζεσαι όταν αντί γι' αυτό έχεις τη δυνατότητα να γαμήσεις. Ο αυνανισμός καθιστά τον άντρα μαλθακό, υποτακτικό και αδρανή. Ο νόμος του Picker είναι κάθετα αντίθετος στον αυνανισμό και τον θεωρεί ως την "εύκολη λύση". Ο αυνανισμός είναι από μόνος του μια πράξη αυτοτιμωρίας. Ο άντρας είναι προορισμένος από τη φύση του να υποτάσσει το αδύναμο θηλυκό. Όταν αυνανίζεται λοιπόν, παραδέχεται έμμεσα ότι εκείνη τη στιγμή είναι ανίκανος να το υποτάξει. Χίλιες φορές να κάνεις ένα κακό γαμήσι από ένα "καλό" αυνανισμό. Μόνο γαμάμε!!!  :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Αυτό το δέχομαι ΜΟΝΟ όταν είσαι απόλυτα ειλικρινής με τις μη επαγγελματίες για τα γαμήσια που κάνεις με τις επαγγελματίες. Διαφορετικά, η αναλογία που λες δεν έχει απολύτως ΚΑΜΙΑ αξία. Δεν είσαι πραγματικός άντρας αν δεν έχεις τα αρχίδια να πεις την αλήθεια σε μια γυναίκα. Ο νόμος του Picker θεωρεί μέγιστη αντρική αρετή την απόλυτη ειλικρίνεια προς το ασθενές φύλο. Με άλλα λόγια, είναι αυτό που λέμε "να φοράς παντελόνια" ή ακόμα καλύτερα "να τιμάς τα παντελόνια που φοράς"!  :rockon:

σε αυτό έχεις δίκιο. αλλά σαν κοινωνία δεν έχουμε φτάσει στο σημείο ωριμότητας ώστε ακόμη και ένας άνδρας που δεν έχει βρει για κάποιο λόγο γκόμενα (δεν συζητάω για παντρεμένο) να μπορεί να πει την αλήθεια σε κάποια γυναίκα συνάδελφο του ας πούμε για το που ανακουφίζεται. προτιμούμε την διπλή ζωή ή να σιωπούμε σε αυτό, είνα ταμπού. ζούμε διπλές ζωές.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
σε αυτό έχεις δίκιο. αλλά σαν κοινωνία δεν έχουμε φτάσει στο σημείο ωριμότητας ώστε ακόμη και ένας άνδρας που δεν έχει βρει για κάποιο λόγο γκόμενα (δεν συζητάω για παντρεμένο) να μπορεί να πει την αλήθεια σε κάποια γυναίκα συνάδελφο του ας πούμε για το που ανακουφίζεται. προτιμούμε την διπλή ζωή ή να σιωπούμε σε αυτό, είνα ταμπού. ζούμε διπλές ζωές.
Σε εχει ρωτησει εσενα συναδελφος σου γυναικα,που πας και γαμας; :think:

Επισκέπτης

Εμένα η δουλειά μου γυναικοκρατείται και το ξέρουν όλες ότι γαμάω πουτάνες. Μάλιστα είμαστε 3 μπουρδελιάρηδες εκεί μέσα και έχω περάσει και σε αυτούς την ιδεολογία μου με αποτέλεσμα εμείς όλη την ώρα να μιλάμε για μπουρδέλα και πουτάνες και οι γκόμενες να ακούνε και να κοκκινίζουν και πολλές φορές να μας ρωτάνε λεπτομέρειες. Να σε πληροφορήσω επίσης ότι έχω γαμήσει συνολικά 4 γκόμενες από τη δουλειά μου. Όλες ήξεραν από την πρώτη στιγμή ότι πάω με πουτάνες.  :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Σε εχει ρωτησει εσενα συναδελφος σου γυναικα,που πας και γαμας; :think:

ας απαντήσω στην απλοϊκή ερώτηση.

στην δουλειά μου έχω αρκετά στενή σχέση με δύο συναδέλφους (μία παντρεμένη, μία χήρα με παιδί) με τις οποίες μοιράζομαι το γραφείο. μιλάμε για τις ζωές μας, εκμυστηρευόμαστε αρκετά πράγματα ο ένας στον άλλον. και ξέρουν οτι είμαι ένας ζωντόχηρος που θέλει να ξαναφτιάξει την ζωή του. δεν με ρώτησαν έτσι ξερά που γαμάω βέβαια ούτε και θα το κάνουν ποτέ. βέβαια οτι πήγα σε FKK όταν ήμουν Γερμανία τους το έχω πει.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
Εμένα η δουλειά μου γυναικοκρατείται και το ξέρουν όλες ότι γαμάω πουτάνες. Μάλιστα είμαστε 3 μπουρδελιάρηδες εκεί μέσα και έχω περάσει και σε αυτούς την ιδεολογία μου με αποτέλεσμα εμείς όλη την ώρα να μιλάμε για μπουρδέλα και πουτάνες και οι γκόμενες να ακούνε και να κοκκινίζουν και πολλές φορές να μας ρωτάνε λεπτομέρειες. Να σε πληροφορήσω επίσης ότι έχω γαμήσει συνολικά 4 γκόμενες από τη δουλειά μου. Όλες ήξεραν από την πρώτη στιγμή ότι πάω με πουτάνες:sunglasses:

Δεν υπαρχει περιπτωση, ουτε 1 στις εκατονταδες των εκατομυριων. Εκτος κι αν προκειται για κακογαμημενες, στραβοχυμενες, 50+ ζωντοχηρες.

ας απαντήσω στην απλοϊκή ερώτηση.

στην δουλειά μου έχω αρκετά στενή σχέση με δύο συναδέλφους (μία παντρεμένη, μία χήρα με παιδί) με τις οποίες μοιράζομαι το γραφείο. μιλάμε για τις ζωές μας, εκμυστηρευόμαστε αρκετά πράγματα ο ένας στον άλλον. και ξέρουν οτι είμαι ένας ζωντόχηρος που θέλει να ξαναφτιάξει την ζωή του. δεν με ρώτησαν έτσι ξερά που γαμάω βέβαια ούτε και θα το κάνουν ποτέ. βέβαια οτι πήγα σε FKK όταν ήμουν Γερμανία τους το έχω πει.

Δημοσιο τυπε;

Επισκέπτης
ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΛΕΣ. ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ. ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ. ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ!!!

Picker   :rockon:

România, ţară frumoasă

Ζήτω ἡ δευτέρα ὡραιωτέρα χώρα τοῦ κόσμου!

Flag_of_Romania.svg

Επισκέπτης
Δεν υπαρχει περιπτωση, ουτε 1 στις εκατονταδες των εκατομυριων. Εκτος κι αν προκειται για κακογαμημενες, στραβοχυμενες, 50+ ζωντοχηρες.

Γιατί σου κάνει τόση εντύπωση? Είστε τόσο βαθιά χωμένοι στο ψέμα που αδυνατείτε να δεχτείτε ότι κάποιος μπορεί να καταφέρνει πράγματα λέγοντας την αλήθεια. Αυτό πράγματι συμβαίνει σπάνια αλλά όταν συμβαίνει είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ. Ο Picker δεν λέει ποτέ μαλακίες. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το έγραψα! Το ήξεραν και οι 4 από την αρχή! Η μία από αυτές ήταν μεγαλύτερή μου (42) και δεν την πείραζε καθόλου να γαμάω πουτάνες ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με εκείνη. Οι υπόλοιπες δεν το γούσταραν αυτό αλλά ΟΛΕΣ ήξεραν ότι μέχρι που τις γάμησα πήγαινα συνέχεια με πουτάνες. Η μία από αυτές με χώρισε γιατί στην τρίτη εβδομάδα της σχέσης μας πήγα με πουτάνα και της το είπα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Τις άλλες δύο τις χώρισα εγώ γιατί δεν τις γούσταρα στο σεξ.  :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86

επειδή αντιλαμβάνομαι το υπονοούμενο θα σου πω οτι αν κάτσει σε μία από τις εκατοντάδες επιχειρήσεις τις οποίες βοηθάω λόγω της θέσης μου μια δουλειά στο εξωτερικό, έχω βγάλει τον μισθό μου για όλη τη ζωή μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Γιατί σου κάνει τόση εντύπωση? Είστε τόσο βαθιά χωμένοι στο ψέμα που αδυνατείτε να δεχτείτε ότι κάποιος μπορεί να καταφέρνει πράγματα λέγοντας την αλήθεια. Αυτό πράγματι συμβαίνει σπάνια αλλά όταν συμβαίνει είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ. Ο Picker δεν λέει ποτέ μαλακίες. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το έγραψα! Το ήξεραν και οι 4 από την αρχή! Η μία από αυτές ήταν μεγαλύτερή μου (42) και δεν την πείραζε καθόλου να γαμάω πουτάνες ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με εκείνη. Οι υπόλοιπες δεν το γούσταραν αυτό αλλά ΟΛΕΣ ήξεραν ότι μέχρι που τις γάμησα πήγαινα συνέχεια με πουτάνες. Η μία από αυτές με χώρισε γιατί στην τρίτη εβδομάδα της σχέσης μας πήγα με πουτάνα και της το είπα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Τις άλλες δύο τις χώρισα εγώ γιατί δεν τις γούσταρα στο σεξ.  :sunglasses:
Ρε πικερ εσυ δεν ησουν που ειπες οτι κατουραγες με εναν φιλο σου στο μοναστηρακι και σας ειδε μια τουριστρια και σας ζητησε να την γαμησετε;
Η αλλος ηταν;

Επισκέπτης
Ρε πικερ εσυ δεν ησουν που ειπες οτι κατουραγες με εναν φιλο σου στο μοναστηρακι και σας ειδε μια τουριστρια και σας ζητησε να την γαμησετε;
Η αλλος ηταν;

Ναι, εγώ ήμουν.  :grin:  Δεν έγινε ακριβώς έτσι. Μας ζήτησε να της πάρουμε μπύρα αλλά εμείς καταλάβαμε ότι γούσταρε σεξ. Και τελικά τη γάμησα μόνο εγώ ενώ ο φίλος μου κοιτούσε.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.829
Πόντοι
2.606
Αν και δεν συμφωνω σε παρα πολλα απο αυτα που πιστευει ο Picker ωστοσο συμφωνω με την αποψη του σχετικα με μαλακια και γκομενες. Καμια γκομενα δεν γουσταρει εναν αντρα που την παιζει, χιλιες φορες να ξερει οτι πηδατε (ακομη και πουτανες) παρα οτι την παιζετε.

Οταν ημουνα φοιτητης Θεσσαλονικη στο διπλανο διαμερισμα (πορτες απεναντι) ηταν μια φοιτήτρια η οποια ψιλογουσταρε φαση αλλα μου έψηνε τα ψαρι στα χειλη..Λοιπον μια μερα που ηξερα οτι θα ηταν σπιτι τηε 1000% καλεσα CG στο διαμερισμα μου και φροντισα η ολη κατασταση να ακουγεται διπλα , δεν ηταν και πολυ δυσκολο βεβαια η πολυκατοικια ηταν παλια και η ηχομονωση της πλακας.Μολις τελειωσα με το CG και την ωρα που της ανοιξα την πορτα για να φυγει (φορουσα μονο μια πετσετα μπανιου γυρω απο την μεση μου) τσουπ ενετελως τυχαια ανοιξε η γειτονισσα την πορτα(για να παει να πεταξει τα σκουπιδια και καλα) και ηρθε φατσα με το CG, κριμα που δεν ειχα φωτογραφικη να αποθανατίσω την φατσα της εκεινη την στιγμη, εννοειται εγω κινεζος για το θεμα, μετα απο 1 εβδομαδα η γειτονισα μου ανοιξε τα ποδια.

Αν θελετε να ριξετε γκομενα σε καμια περιπτωση μην της δειξετε οτι σας λειπει το sex, αλλιως το εχετε χαμενο το παιχνιδι, καμια γκομενα δεν θα σας κανει ψυχικο και δεν θα σας πρσφερει την τρυπα της για να ανακουφησετε την χουφτα σας, αλλα ολες θα σας προσφερουνε την τρυπα της αν ειναι να προτιμησετε την δικια τους τρυπουλα αντι μιας αλλης τσουλας.
Απλα σκεφτειτε ποιοι ριχνουνε πιο ευκολα γκομενες??
Οι πλουσιοι
Οι παντρεμενοι
Αυτοι που εχουνε ηδη γκομενα...
Τι κοινο εχουνε ολοι αυτοι??

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ SEX

Οι πλουσιου μπορουνε να γαμανε καθε μερα διαφορετικο call girl
Οι παντρεμενοι το εχουνε αφθονο οποτε θελουνε
Το ιδιο και αυτοι που εχουνε σχεση

Κατα καιρους ακουμε στις ειδησεις διαφορα σεξουαλικα σκανδαλα οτι πιασανε πχ τον ταδε αστερα του Hollywood να πηδαει στριπερ μεσα στο αυτοκινητο, τον ταδε ποδοσφαιριστη με πουτανες σε σουιτα ξενοδοχειο, ακουσατε ποτε καμια γκομενα να λεει τι μαλακας αυτος με τοσα λεφτα και παει με πουτανες?

Επισκέπτης
Αν και δεν συμφωνω σε παρα πολλα απο αυτα που πιστευει ο Picker ωστοσο συμφωνω με την αποψη του σχετικα με μαλακια και γκομενες. Καμια γκομενα δεν γουσταρει εναν αντρα που την παιζει, χιλιες φορες να ξερει οτι πηδατε (ακομη και πουτανες) παρα οτι την παιζετε.

Οταν ημουνα φοιτητης Θεσσαλονικη στο διπλανο διαμερισμα (πορτες απεναντι) ηταν μια φοιτήτρια η οποια ψιλογουσταρε φαση αλλα μου έψηνε τα ψαρι στα χειλη..Λοιπον μια μερα που ηξερα οτι θα ηταν σπιτι τηε 1000% καλεσα CG στο διαμερισμα μου και φροντισα η ολη κατασταση να ακουγεται διπλα , δεν ηταν και πολυ δυσκολο βεβαια η πολυκατοικια ηταν παλια και η ηχομονωση της πλακας.Μολις τελειωσα με το CG και την ωρα που της ανοιξα την πορτα για να φυγει (φορουσα μονο μια πετσετα μπανιου γυρω απο την μεση μου) τσουπ ενετελως τυχαια ανοιξε η γειτονισσα την πορτα(για να παει να πεταξει τα σκουπιδια και καλα) και ηρθε φατσα με το CG, κριμα που δεν ειχα φωτογραφικη να αποθανατίσω την φατσα της εκεινη την στιγμη, εννοειται εγω κινεζος για το θεμα, μετα απο 1 εβδομαδα η γειτονισα μου ανοιξε τα ποδια.

Αν θελετε να ριξετε γκομενα σε καμια περιπτωση μην της δειξετε οτι σας λειπει το sex, αλλιως το εχετε χαμενο το παιχνιδι, καμια γκομενα δεν θα σας κανει ψυχικο και δεν θα σας πρσφερει την τρυπα της για να ανακουφησετε την χουφτα σας, αλλα ολες θα σας προσφερουνε την τρυπα της αν ειναι να προτιμησετε την δικια τους τρυπουλα αντι μιας αλλης τσουλας.
Απλα σκεφτειτε ποιοι ριχνουνε πιο ευκολα γκομενες??
Οι πλουσιοι
Οι παντρεμενοι
Αυτοι που εχουνε ηδη γκομενα...
Τι κοινο εχουνε ολοι αυτοι??

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ SEX

Οι πλουσιου μπορουνε να γαμανε καθε μερα διαφορετικο call girl
Οι παντρεμενοι το εχουνε αφθονο οποτε θελουνε
Το ιδιο και αυτοι που εχουνε σχεση

Συμφωνώ με όσα λες. Μπορεί να δείχνουν ότι τις πειράζει που πας με πουτάνες αλλά μέσα τους καυλώνουν. Ήμουνα για χρόνια αγάμητος και μπακούρι μέχρι που κάποτε αποφάσισα να γαμάω συστηματικά πουτάνες. Αμέσως μετά μου έκατσαν και οι γκόμενες, όλες γνωρίζοντας ότι πάω με πουτάνες.

Το κόλπο είναι να συναναστρέφεσαι καθημερινά με γυναίκες που ξέρουν ότι πας με πουτάνες και είσαι καλυμένος από σεξ. Σκυλιάζουν πραγματικά οι καριόλες!  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom