Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΛΕΣ. ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ. ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ. ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ!!!

Picker   :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΛΕΣ. ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ. ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ. ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ!!!

Picker  :rockon:
Η θεωρία της σχετικότητας μοιάζει με μαθηματικά πρώτης δημοτικού μπροστά στο μεγαλείο της δική σου!Τι συμπέρασμα τρελό είναι αυτό!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
295.152
Πόντοι
47.170

χα χα χα μην σε διαβάσει μόνο ο Βελουχιώτης  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ! ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!  :sunglasses:

Σημείωση: Ο νόμος του Picker απευθύνεται σε όλους τους μοναχικούς, ειλικρινείς και υπερήφανους άντρες. Δεν απευθύνεται σε δεσμευμένους, ψεύτες και μουνόδουλους.

Picker  :rockon:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300

Άμα κάνετε ταμείο μάγκες...έτσι πρέπει να βγαίνει και σε ΄σας....Ο Picker πέφτει μέσα με ποσοστά πολύ υψηλά..Απλά νομίζω ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις Τσέχες... :smitten: :smitten: :smitten: Σχεδόν πάντα πολύ καλές και στην ΅δουλειά¨ και στην συμπεριφορά...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ! ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!  :sunglasses:

Σημείωση: Ο νόμος του Picker απευθύνεται σε όλους τους μοναχικούς, ειλικρινείς και υπερήφανους άντρες. Δεν απευθύνεται σε δεσμευμένους, ψεύτες και μουνόδουλους.

Picker  :rockon:

Νομίζω ότι είναι εκτός απο νόμος, θεώρημα και εξελίσσεται και σε δόγμα  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.298
Πόντοι
10.135
εξελίσσεται και σε δόγμα  :grin:
σαν το δογμα Α_ _ _ _ _ _ _ _ _ .
οποια γκομενα περνουσε απο μπροστα του (κουτση,στραβη,γρια κτλ) εκφωνουσε:ωρε μανα μου...
εμεις του λεγαμε:τι σου αρεσει η γκομενα αυτη?
κ αυτος απαντουσε:γιατι αμα σου στηνοτανε δεν την  :zfuck:?
δογμα Α.....
τελευταια χρονια το αλλαξε στο:οτι κινειται,εκτελειται.... :tooth:

Επισκέπτης
Νομίζω ότι είναι εκτός απο νόμος, θεώρημα και εξελίσσεται και σε δόγμα  :grin:

Ο νόμος του Picker είναι ένας οδηγός επιβίωσης για όλους τους άντρες που περιέγραψα πιο πάνω. Αν όλοι οι μοναχικοί, ειλικρινείς και υπερήφανοι άντρες ακολουθούσαν πιστά το νόμο του Picker, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αυτό θα τους έσωζε τη ζωή.

Είναι ένας κανόνας συμπεριφοράς και ένας τρόπος ζωής που μέχρι να τον τελειοποιήσω πέρασαν χρόνια. Τώρα κάνω σε όλους τους ομοίους μου την τιμή και τους τον προσφέρω έτοιμο για να τους βοηθήσω. Όποιος θέλει ας έρθει πίσω μου για να σωθεί.

Picker  :sunglasses:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.861
Πόντοι
2.886

Φιλαράκο Πίκερ ,είχα γαμήσει πριν 1-2 μήνες την ΑΝΚΑ στο Φωκ25 .
Η ΑΝΚΑ από Πολωνία είναι μακράν η ωραιότερη γκόμενα στα μπου.

Της έδωσα φακελάκι στην αρχή και μου έκανε πολυ καλο πήδημα .

Πήγα στο Μετάξι και δεν βρήκα καμία που να την προσεγγίζει έστω στο 30%
σε ποιότητα .

Ενώ πριν χρόνια ( το 1998 ! )είχα πηδήξει στο Μετάξι ,στην Ιάσωνος 19 ,κάτω
την ωραιότερη γυναίκα που έχω δει στη ζωή μου .
Ρωσίδα μελαχροινή ,ύψος 1.78-180 ,τέλειο σώμα ,πρόσωπο σαν Ιταλίδα σταρ !

Της είχα δώσει πουρμπουάρ και μου έδωσε υπέροχα γλωσσόφιλα .
Δούλεψε 10 μέρες και μετα την πήγαν σε στριπ κλαμπ .
Όποιος πρόλαβε...

Επισκέπτης
Φιλαράκο Πίκερ ,είχα γαμήσει πριν 1-2 μήνες την ΑΝΚΑ στο Φωκ25 .
Η ΑΝΚΑ από Πολωνία είναι μακράν η ωραιότερη γκόμενα στα μπου.

Της έδωσα φακελάκι στην αρχή και μου έκανε πολυ καλο πήδημα .

Πήγα στο Μετάξι και δεν βρήκα καμία που να την προσεγγίζει έστω στο 30%
σε ποιότητα .

Για το νόμο του Picker δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο η ομορφιά και η ποιότητα στο σεξ. Ο νόμος δίνει προτεραιότητα στην ποσότητα (μέρα παρά μέρα = 182-183 φορές το χρόνο) και στην αποφυγή του αυνανισμού. Αν κάποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να γαμάει μέρα παρά μέρα στη Φυλής, ας το κάνει εκεί. Αν κάποιος δεν την έχει, ευτυχώς υπάρχει και το Μεταξουργείο και δεν μας νοιάζει αν οι κοπέλες εκεί είναι κατώτερης εμφάνισης και με φτωχότερες υπηρεσίες. Το θέμα είναι να γαμάς και να χύνεις μέρα παρά μέρα και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Η ποιότητα για το νόμο του Picker αποτελεί πολυτέλεια. Η ψυχική πληρότητα έρχεται όταν στο τέλος κάθε χρόνου σκέφτεσαι ότι γάμησες 182-183 φορές και δεν μαλακίστηκες ποτέ. Τότε είναι που νιώθεις ένας αγέρωχος και υπερήφανος άντρας!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.568
Πόντοι
786
Δεν είμαι σίγουρος .Ίσως .
Από τρεις χιλιάδες δραχμές ,9 ευρώ δλδ ,μετά θα έπαιρνε 300 ευρώ !

Δυτικά καί τίποτα Χαλκίδα, Λουτράκι, Κόρινθο τίς πλασάρανε τίς ωραίες τάνες μεταπώληση νύχτα τότε. Υπήρχε ή Βιολέτα, καί ή ξανθιά μοντέλο μέτριου ύψους μέ τήν μικρή κοπελίτσα τατουάζ στό πάνω πάτωμα, αυτή πού λές σάν Ιταλίδα στάρ μέ ποιό όνομα έβγαινε; Πρέπει νά τήν είχα προλάβει.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
47
Πόντοι
1.246
Για το νόμο του Picker δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο η ομορφιά και η ποιότητα στο σεξ. Ο νόμος δίνει προτεραιότητα στην ποσότητα (μέρα παρά μέρα = 182-183 φορές το χρόνο) και στην αποφυγή του αυνανισμού. Αν κάποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να γαμάει μέρα παρά μέρα στη Φυλής, ας το κάνει εκεί. Αν κάποιος δεν την έχει, ευτυχώς υπάρχει και το Μεταξουργείο και δεν μας νοιάζει αν οι κοπέλες εκεί είναι κατώτερης εμφάνισης και με φτωχότερες υπηρεσίες. Το θέμα είναι να γαμάς και να χύνεις μέρα παρά μέρα και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Η ποιότητα για το νόμο του Picker αποτελεί πολυτέλεια. Η ψυχική πληρότητα έρχεται όταν στο τέλος κάθε χρόνου σκέφτεσαι ότι γάμησες 182-183 φορές και δεν μαλακίστηκες ποτέ. Τότε είναι που νιώθεις ένας αγέρωχος και υπερήφανος άντρας!

ο νομος του πικερ δηλαδη απευθυνεται μονο στους αθηναιους?

Επισκέπτης

Picker  :sunglasses:

Ὀρθόν. Καλύτερον ὅμως ὅταν ὁ ἀριθμὸς τῶν συνουσιῶν εἶναι μεμοιρασμένος μεταξὺ ἐπαγγελματιῶν καὶ μὴ εἰς ἀναλογίαν 50:50 ἤ, ἔστω, 60:40.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.493
Πόντοι
366
ο νομος του πικερ δηλαδη απευθυνεται μονο στους αθηναιους?
ως φιλελευθερος ειναι υπερ της αστικοποιησης και των μεγαλων μητροπολεων
οι εκτος Αθηνων ας κοψουν τα μορια τους, κοινως τις (μ)πουτζες τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom