Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Υπάρχει μεγαλύτερη επιβολή απ' το να χύσεις στη μάπα;

Καμία επιβολή δεν είναι αυτό. Αυτές τις μαλακίες τις έχουν περάσει στον κόσμο κάτι πανηλίθιες τσόντες. Επιβολή είναι να γαμάς όλο και πιο έντονα μέχρι να χύσεις!  :rockon:

Επισκέπτης
η πουτσα σου ειναι μεν μεσα σε μουνι,αλλα μεσα σε καποτα.απλα τα πραγματα.η την εχεις στο χερι σου η μεσα σε μια πουτανα,ειναι το ιδιο και το αυτο.δεν καταλαβαινεις τιποτα,οσο λεπτη και να ειναι η καποτα.δεν ερχεται σε επαφη η πουτσα με το μουνι.

Καμία σχέση. Η πούτσα (με την καπότα) είναι και χύνει μέσα στο μουνί. Τέλος.  :sunglasses:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ! ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!  :sunglasses:

Σημείωση: Ο νόμος του Picker απευθύνεται σε όλους τους μοναχικούς, ειλικρινείς και υπερήφανους άντρες. Δεν απευθύνεται σε δεσμευμένους, ψεύτες και μουνόδουλους.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Αφιερωμένο στον chris33 γιατί μου μοιάζει:  :rockon:

Τύπε πρέπει να ακολουθήσεις το νόμο του Picker.  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Καμία σχέση. Η πούτσα (με την καπότα) είναι και χύνει μέσα στο μουνί. Τέλος.  :sunglasses:
η πουτσα ειναι μεσα στην καποτα.η καποτα ειναι μεσα στο μουνι.εσυ στην ουσια,γαμας την καποτα,και χυνεις την καποτα.οχι το μουνι.τελος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.153
Πόντοι
3.656
μα δεν χυνεις μεσα στο μουνι αλλα μεσα στην καποτα..γενικα ειναι σαν  να μην γαμας καθολου.αν δεν νοιωσεις το μουνι ρε πικερ,
τα υγρα του,να νοιωσεις πως λιωνει το μουνι οταν το γαμαει η πουτσα σου...πικερ δεν εχεις γινει αντρας ακομη.τελος.
Συγνώμη που παρεμβαίνω, είναι δυνατόν τη σημερινή εποχή να μιλάμε για sex χωρίς προφυλακτικό? Έχω αρχίσει την ερωτική μου σταδιοδρομία πριν φανεί το aids,αλλά και πάλι χρησιμοποιούσα προφυλακτικό με το κορίτσι μου για να μη την γκαστρώσω. όταν προχώρησα σε αντισύληψη χύνοντας ατην πίσω τρύπα και πάλι φοβόμουνα, όσο κι αν φαίνεται απίθανο, μπορεί να κυλίσει το σπέρμα έξω, τα κολπικά υγρά είναι σαν θάλασσα γι αυτά και να τη γκαστρώσεις. Άσε που υπήρχαν πάντα οι μύκητες (αν δεν τους πάρεις χαμπάρι μπορεί να σε στειρώσουν) και οι τριχομονάδες, τα κορίτσια του κύκλου μου δεν είχαν βλενόροια ή σύφιλη αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Στην καπότα εγώ, αλλά και πολλά εκατομύρια άνθρωποι χρωστούμε την υγεία μας, αλλά ίσως και τη ζωή μας. Δεν είναι δυνατόν σήμερα, με τόσες οροθετικές γύρω μας να μιλάμε για sex χωρίς προφύλαξη. Ακόμα κι αν είσαι σίγουρος για την υγεία σου, δεν ξέρεις τι κουβαλάει μέσα στο μουνί της αυτή που πηδάς, εδώ δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και θα είσαι βέβαιος για κάποια γυναίκα? Δεν κατηγορώ καμμία, αλλά η ζωή μας είναι μια και μοναδική, δεν μπορούμε να διακινδυνεύουμε. Το ότι το καλύτερο απ' όλα είναι να μπορείς να πηδάς χωρίς προφυλακτικό είναι σίγουρο, αλλά αν το κάνεις, τότε γρήγορα δεν θα πηδάς καθόλου, αφού θα είσαι δύο μέτρα κάτω από τη γη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Συγνώμη που παρεμβαίνω, είναι δυνατόν τη σημερινή εποχή να μιλάμε για sex χωρίς προφυλακτικό? Έχω αρχίσει την ερωτική μου σταδιοδρομία πριν φανεί το aids,αλλά και πάλι χρησιμοποιούσα προφυλακτικό με το κορίτσι μου για να μη την γκαστρώσω. όταν προχώρησα σε αντισύληψη χύνοντας ατην πίσω τρύπα και πάλι φοβόμουνα, όσο κι αν φαίνεται απίθανο, μπορεί να κυλίσει το σπέρμα έξω, τα κολπικά υγρά είναι σαν θάλασσα γι αυτά και να τη γκαστρώσεις. Άσε που υπήρχαν πάντα οι μύκητες (αν δεν τους πάρεις χαμπάρι μπορεί να σε στειρώσουν) και οι τριχομονάδες, τα κορίτσια του κύκλου μου δεν είχαν βλενόροια ή σύφιλη αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Στην καπότα εγώ, αλλά και πολλά εκατομύρια άνθρωποι χρωστούμε την υγεία μας, αλλά ίσως και τη ζωή μας. Δεν είναι δυνατόν σήμερα, με τόσες οροθετικές γύρω μας να μιλάμε για sex χωρίς προφύλαξη. Ακόμα κι αν είσαι σίγουρος για την υγεία σου, δεν ξέρεις τι κουβαλάει μέσα στο μουνί της αυτή που πηδάς, εδώ δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και θα είσαι βέβαιος για κάποια γυναίκα? Δεν κατηγορώ καμμία, αλλά η ζωή μας είναι μια και μοναδική, δεν μπορούμε να διακινδυνεύουμε. Το ότι το καλύτερο απ' όλα είναι να μπορείς να πηδάς χωρίς προφυλακτικό είναι σίγουρο, αλλά αν το κάνεις, τότε γρήγορα δεν θα πηδάς καθόλου, αφού θα είσαι δύο μέτρα κάτω από τη γη.
Ανθρωπε μου δεν λεμε να πιασεις να γαμας τις πουτανες χωρις προφυλακτικο.Λεμε οτι δεν ειναι το ιδιο.η αισθηση καμια σχεση δεν εχει.
ειναι σαν να μην γαμας καθολου.καποιος που εχει δοκιμασει και τα δυο καταλαβαινει τι εννοω.Δεν ειπε κανεις να αρχιστε να γαματε τις πορνες
χωρις καποτα,αλλοιμονο.

Επισκέπτης
η πουτσα ειναι μεσα στην καποτα.η καποτα ειναι μεσα στο μουνι.εσυ στην ουσια,γαμας την καποτα,και χυνεις την καποτα.οχι το μουνι.τελος.

Δε γαμάς την καπότα βρε κομπλέξα, το μουνί γαμάς. Η καπότα πηγαινοέρχεται ΜΑΖΙ με την πούτσα μέσα στο μουνί.  :grin:   Για να τελειώνουμε: εσύ έχεις γαμήσει 5 γυναίκες χωρίς καπότα κι εγώ έχω γαμήσει 500 γυναίκες με καπότα. Ποιος είναι περισσότερο άντρας (επειδή είπες ότι δεν είμαι ακόμα άντρας)?   :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Δε γαμάς την καπότα βρε κομπλέξα, το μουνί γαμάς. Η καπότα πηγαινοέρχεται ΜΑΖΙ με την πούτσα μέσα στο μουνί.  :grin:   Για να τελειώνουμε: εσύ έχεις γαμήσει 5 γυναίκες χωρίς καπότα κι εγώ έχω γαμήσει 500 γυναίκες με καπότα. Ποιος είναι περισσότερο άντρας (επειδή είπες ότι δεν είμαι ακόμα άντρας)?   :sunglasses:
Εγω. :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να είσαι με γυναίκα και να τελειώνεις με το χέρι σου. 

Βλέπουνε στις τσόντες που το κάνουν αυτό για καθαρά οπτικούς λόγους (το χύσιμο μέσα στο μουνί δε φαίνεται) και νομίζουν ότι έτσι θα μοιάξουν και αυτοί στους πορνοστάρ.

κι όμως ο Picker  έχει πιάσει ορισμένα πράγματα που οι υπόλοιποι χάνοι αγρόν αγοράζετε.

πράγματι η βιομηχανία της πορνογραφίας μάς έχει κάνει να θέλουμε να τελειώσουμε πάνω στο σώμα της γυναίκας τραβώντας μαλακία στην ουσία. χάριν της ίδιας ηδονοβλεπτικής ανάγκης που ικανοποεί αυτός που την βγάζει με τσόντες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
κι όμως ο Picker  έχει πιάσει ορισμένα πράγματα που οι υπόλοιποι χάνοι αγρόν αγοράζετε.

πράγματι η βιομηχανία της πορνογραφίας μάς έχει κάνει να θέλουμε να τελειώσουμε πάνω στο σώμα της γυναίκας τραβώντας μαλακία στην ουσία. χάριν της ίδιας ηδονοβλεπτικής ανάγκης που ικανοποεί αυτός που την βγάζει με τσόντες.
Ποιος τις γαμει τις τσοντες ρε τυπε εσυ μονος σου δεν ξερεις τι σου αρεσει;Πρεπει να ακολουθεις την τσοντοβιομηχανια;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Αυτη την θεωρια με το "Εχεις γαμησει περισσοτερες γυναικες αρα εισαι περισσοτερο αντρας" και να σε λεει και κομπλεξα μονο ενας Πικερ θα μπορουσε να το κανει. Τις γκομενες τις πηδας επειδη γουσταρεις οχι για να γινεις περισσοτερο ή λιγοτερο αντρας  :S

Οτι να ναι λογικές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Πολλα ειπες. Οποιος πηδαει χωρις καποτα = ΜΑΛΑΚΑΣ. Τελος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και που ξερετε αμα η δικια σας δεν σας εχει φορεσει κέρατο με κανεναν ακαποτα? και αυτος ο κανενας ειναι κανας λιονταρης28? ή κανενας μάρης?

πολυ μεγαλη σιγουρια εχετε για τον εαυτο σας  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Στα αρχιδια μου αμα με κερατωσει. Το θεμα ειναι να μην μου έχει κολλησει και κανα σοβαρο παράσημο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Ποιος τις γαμει τις τσοντες ρε τυπε εσυ μονος σου δεν ξερεις τι σου αρεσει;Πρεπει να ακολουθεις την τσοντοβιομηχανια;

δημιουργεί πρότυπα και ανάγκες, δες τους εθισμένους εδώ μέσα που ξέρουν όλες τις πορνοστάρ απ' έξω και περιμένουν ποιά θα πάρουν city tour πληρώνοντας 300 ευρώ (στην Ελλάδα της 60% ανεργίας στους νέους) για να την παίξουν μπροστά της και να την χύσουν στον αφαλό.

όταν ήμουν 15 (πριν δύο δεκαετίες και κάτι) θέλαμε να γαμήσουμε ή να μας κάνουν τσιμπούκι, δεν θυμάμαι καν αν θέλαμε να χύσουμε στο στόμα της γκόμενας, πόσο μάλλον σε στομάχια βυζιά και άλλα, παίζοντας την. αυτά ήρθαν μέσα από τις εικόνες της τσόντας, είναι γκαραντί έτσι.

το τι θέλω εγώ ή εσύ δεν μετράει, δες τις τάσεις γύρω σου και αυτά που βγαίνουν από κάποιους θαμώνες αυτού του σάιτ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
Γιατί σου κάνει τόση εντύπωση? Είστε τόσο βαθιά χωμένοι στο ψέμα που αδυνατείτε να δεχτείτε ότι κάποιος μπορεί να καταφέρνει πράγματα λέγοντας την αλήθεια. Αυτό πράγματι συμβαίνει σπάνια αλλά όταν συμβαίνει είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ. Ο Picker δεν λέει ποτέ μαλακίες. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το έγραψα! Το ήξεραν και οι 4 από την αρχή! Η μία από αυτές ήταν μεγαλύτερή μου (42) και δεν την πείραζε καθόλου να γαμάω πουτάνες ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με εκείνη. Οι υπόλοιπες δεν το γούσταραν αυτό αλλά ΟΛΕΣ ήξεραν ότι μέχρι που τις γάμησα πήγαινα συνέχεια με πουτάνες. Η μία από αυτές με χώρισε γιατί στην τρίτη εβδομάδα της σχέσης μας πήγα με πουτάνα και της το είπα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Τις άλλες δύο τις χώρισα εγώ γιατί δεν τις γούσταρα στο σεξ.  :sunglasses:

Μαλακα Πικερ με εχεις απογοητευσει, αρχισες να λες κι εσυ ψεματα... Αποκλειεται να εχεις γαμησει γκομενες που ηξεραν οτι γαμας στο καλτ Μεταξι, με την καμια. Λες ψεματα και ειμαι απολυτος σε αυτο. Και για να στο παω και παραπερα, εφοσον ηξεραν οτι παντα λες την αληθεια αποκλειεται να πηδιοντουσαν μαζι σου μονο και μονο λογω μη εχεμυθειας, επειδη παιζει να τις ξεμπροστιαζες σε ολο το τηλεφωνικο κεντρο.

Εκτος βεβαια κι αν προκειται για απελπισμενα καραμπαζα, εκει αλλαζει.

μα δεν χυνεις μεσα στο μουνι αλλα μεσα στην καποτα..γενικα ειναι σαν  να μην γαμας καθολου.αν δεν νοιωσεις το μουνι ρε πικερ,
τα υγρα του,να νοιωσεις πως λιωνει το μουνι οταν το γαμαει η πουτσα σου...πικερ δεν εχεις γινει αντρας ακομη.τελος.

Επαναδιατύπωση.
Πολλα ειπες. Οποιος πηδαει πουτάνα χωρις καποτα = ΜΑΛΑΚΑΣ. Τελος

Επειδη ακριβως υπαρχουν πολλοι ΜΑΛΑΚΕΣ σαν εσας, φοραω παντα καποτα. Ειστε επικινδυνοι, κανονικα αμα διαβασει αυτα που γραφετε ο αντμιν θα πρεπει να σας μιουταρει. Στο μεγαλυτερο site για το γαμησι να λεμε οτι το προφυλακτικο ειναι κακο  :jerking:  ελεος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom