Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
ΦΤΙΑΞΕ ΣΕΝΑΡΙΟ καψουρας κορασιδας στην νυν γκομενα ;)

Δεν ξερω αν φτανει......η αλλη μου λεει οτι θελει να την τραβηξω απον τον βουρκο της πορνείας......ότι στην χωρα της ηταν συνεσταλμενη....οτι δεν γουσταρει να κανει αυτην την δουλεια και ετσι......μου ειχε δωσει το τηλ της και εκανα μαλακια πριν μηνες και εδωσα το δικο μου.......

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Δεν ξερω αν φτανει......η αλλη μου λεει οτι θελει να την τραβηξω απον τον βουρκο της πορνείας......ότι στην χωρα της ηταν συνεσταλμενη....οτι δεν γουσταρει να κανει αυτην την δουλεια και ετσι......μου ειχε δωσει το τηλ της και εκανα μαλακια πριν μηνες και εδωσα το δικο μου.......
αν ειναι ετσι μακρια. :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Για να ακολουθήσεις το νόμο του Picker πρέπει πρώτα να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι μπορεί να γαμάς αποκλειστικά στα μπουρδέλα για μια ζωή. Είσαι έτοιμος να το κάνεις αυτό? Εγώ σου δείχνω το δρόμο να ζεις υπερήφανα με την απόλυτη αλήθεια, χωρίς να χρειάζεται να υποκρίνεσαι ή να παρακαλάς κανέναν. Πρέπει όμως να αποβάλλεις από το μυαλό σου την πιθανότητα σχέσης. Μπορείς να το κάνεις αυτό?   :sunglasses:

δλδ ούτε λίγο χαμούρεμα δεν επιτρέπεται με κοπέλα εκτός δουλειάς ?  

και θες να την ξεφορτωθείς ?  :huh:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
δλδ ούτε λίγο χαμούρεμα δεν επιτρέπεται με κοπέλα εκτός δουλειάς ?  

και θες να την ξεφορτωθείς ?  :huh:

Θέλω και την γκομενα και την κορασιδα,εχω μπερδευτεί............ :-* :2on1:

περνας καλα και αν ζητησει αγαπες και ερωτες πουλο :grin:
:zfuck: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
...ο νόμος τι λεει σε αυτες τις περιπτωσεις? :o

Ο νόμος του Picker λέει να πεις στη γκόμενα την αλήθεια και να τα φτιάξεις με την πουτάνα. Επειδή, πολύ απλά, η πουτάνα ξέρει όλη την αλήθεια και δεν χρειάζεται να της πεις το παραμικρό ψέμα. Ο νόμος του Picker στηρίζει τις σχέσεις με πουτάνες.  :sunglasses:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
μιας και ειμαστε σχεδον ιδια ηλικια μπιλυ πρεπει να προσεχουμε τα τυλιγματα πλεον :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
Ο νόμος του Picker λέει να πεις στη γκόμενα την αλήθεια και να τα φτιάξεις με την πουτάνα. Επειδή, πολύ απλά, η πουτάνα ξέρει όλη την αλήθεια και δεν χρειάζεται να της πεις το παραμικρό ψέμα. Ο νόμος του Picker στηρίζει τις σχέσεις με πουτάνες.  :sunglasses:

Δύσκολο.....είναι μικρή η γκόμενα μου.....(22...εγώ 37)......και δεν λέει....με γουστάρει λέει επειδή είμαι έμπειρος και κάτι χαζά....... :rockon:

την κανονική κράτα την για τα κυριλέ και την πουτάνα  για παρεούλα..  :dancing:

Αυτό κάνω ρε,πάω και αράζω στο διαμέρισμα της...όταν δεν εργάζεται Φυλής...... :knockinb:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
μιας και ειμαστε σχεδον ιδια ηλικια μπιλυ πρεπει να προσεχουμε τα τυλιγματα πλεον :grin:

Πόσο να προσέχουμε πια....έχουν λυσσάξει για πούτσο και παντρειά όλες......... :uglystupid: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
:2funny: θα περασεις καλα με το πιπινι ρε.Τετοιες ηλικιες ψαχνω  :grin:

Η μόνη μαλακία είναι που με πλακωνει στα γλωσσοφιλα ρε φιλε οταν ειμαστε εξω......ετσι μας ειδε ο redmaftw......
Ασε που ειδες τις δαγκωνιες της νταιανας και δεν ηξερα τι να πω....
Της ειπα οτι παιζαμε μποξ στο γυμναστηριο.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δύσκολο.....είναι μικρή η γκόμενα μου.....(22...εγώ 37)......και δεν λέει....με γουστάρει λέει επειδή είμαι έμπειρος και κάτι χαζά....... :rockon:

Αυτό κάνω ρε,πάω και αράζω στο διαμέρισμα της...όταν δεν εργάζεται Φυλής...... :knockinb:
Τυπε, εισαι 37 και σε τριγυριζουν κοριτσοπουλα?
Εισαι απλα αρχηγος...
Βεβαια αυτα οπου λες για την κορασιδα στη φυλης(αν δε μας δουλευεις) μου φαινονται λιγο επικινδυνα, καθοτι για να κανει αυτα που κανει, λογικα θα εχει νταβατζη...
Απο ο,τι εχω καταλαβει απο τανες(μου το εχουν και καθαρα καποιες), η καψουρα που μπορει να νοιωσουν για εναν αντρα ισως και να ειναι μεγαλυτερη απο αυτη μιας γυναικας απ' "εξω", οποτε εχετο υποψιν σου,ακομα και να την ταπεινωνεις μεχρι και να τη βαρεσεις, το κολλημα της θα παραμεινει το ιδιο...
Παρεπιπτοντως η κορασιδα που την εχω δει(μονο) 2-3 φορες, ειναι και γαμω τα κομματια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom