Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
Καλά στα @@ μου εμένα.....γ@μ@ω και το μωρό που είδες τις προάλλες που έπινα καφέ......και γ@μ@ω και σε μπουρδέλα............ :zfuck:
τρελό κομμάτι πάντως το μωράκι,με συγχωρεις κιολας που το λέω  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
τρελό κομμάτι πάντως το μωράκι,με συγχωρεις κιολας που το λέω  :grin:

Όχι ρε,δεν τρέχει κάτι..δεν σε παρεξηγώ..απλά θέλω να της πω ότι πάω συνεχώς στα μπουρδέλα....λες να στραβώσει? :S

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Βασικά δεν ήθελα να ξέρει κανένας ότι έχω γκόμενα,αλλά με είδε ο redmanftw.......και έπαθε πλάκα με την μικρή..... :boobies:
Να μην το πω λες? :lheel:
εγγυημενα σου λεω οχι.Θα πεσει τρελο στραβωμα.Εκτος αν εισαι ο τυχερος και επεσες στην περιπτωση και δεν το πιστευω.Ελα ρε σιγα γιατι να το κρατησεις κρυφο που εχεις γκομενα;

Επισκέπτης
Διευκρινίζεται ότι ο νόμος του Picker δεν είναι ηθικά δυνατό να εφαρμοστεί από όλους. Ο Picker αναγνωρίζει ότι ο νόμος του μπορεί να έχει απήχηση μόνο σε ορισμένα άτομα με πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Ο Picker δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε συνέπεια μπορεί να έχει η εφαρμογή του νόμου του στην προσωπική σας ζωή.   :sunglasses:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Διευκρινίζεται ότι ο νόμος του Picker δεν είναι ηθικά δυνατό να εφαρμοστεί από όλους. Ο Picker αναγνωρίζει ότι ο νόμος του μπορεί να έχει απήχηση μόνο σε ορισμένα άτομα με πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Ο Picker δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε συνέπεια μπορεί να έχει η εφαρμοφή του νόμου του στην προσωπική σας ζωή.   :sunglasses:

τύπε πίκερ πρέπει να γράψεις τους νόμους σου σε βιβλίο ώστε να μπορούμε εμείς που θέλουμε να τους ακολουθούμε χωρίς λάθη  :s&m_2:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
εγγυημενα σου λεω οχι.Θα πεσει τρελο στραβωμα.Εκτος αν εισαι ο τυχερος και επεσες στην περιπτωση και δεν το πιστευω.Ελα ρε σιγα γιατι να το κρατησεις κρυφο που εχεις γκομενα;
Δεν ήθελα να καταρρεύσει ο μύθος του billy13,του μπουρδελογαμιά.........αλλά στον πούτσο μου κιόλας.... :cum:
Έχεις δίκιο,δεν της λέω τίποτα......μαλακία είναι....αλλά κρυφά θα γ@μ@ω το μωρό μου την Νταιάνα... :tits2: :zfuck:
Μου έστειλε μήνυμα πιο πριν........ :-*

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Δεν ήθελα να καταρρεύσει ο μύθος του billy13,του μπουρδελογαμιά.........αλλά στον πούτσο μου κιόλας.... :cum:
Έχεις δίκιο,δεν της λέω τίποτα......μαλακία είναι....αλλά κρυφά θα γ@μ@ω το μωρό μου την Νταιάνα... :tits2: :zfuck:
Μου έστειλε μήνυμα πιο πριν........ :-*
ετσι.Παντα κρυφα :thumbsup:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Λεει ο νομος του πικερ,πως ξεφορτωνομαστε κοπέλες απο Φυλης που μας εχουν ερωτευτει και μας ζαλιζουν τα @@ με μην...στο κινητο συνεχως? :tits2:
νομιζω θα εγκρινει ο νομος του πικερ.Εισαι ικανος πιστευω να τα κουμανταρεις ολα :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
νομιζω θα εγκρινει ο νομος του πικερ.Εισαι ικανος πιστευω να τα κουμανταρεις ολα :grin:

Ρε τύπε είμαι με την γκόμενα και η αλλη μου στελνει μηνύματα.....με εχει αναγκη λεει και μαλακιες. :'(

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

Επισκέπτης
τύπε πίκερ πρέπει να γράψεις τους νόμους σου σε βιβλίο ώστε να μπορούμε εμείς που θέλουμε να τους ακολουθούμε χωρίς λάθη  :s&m_2:

Για να ακολουθήσεις το νόμο του Picker πρέπει πρώτα να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι μπορεί να γαμάς αποκλειστικά στα μπουρδέλα για μια ζωή. Είσαι έτοιμος να το κάνεις αυτό? Εγώ σου δείχνω το δρόμο να ζεις υπερήφανα με την απόλυτη αλήθεια, χωρίς να χρειάζεται να υποκρίνεσαι ή να παρακαλάς κανέναν. Πρέπει όμως να αποβάλλεις από το μυαλό σου την πιθανότητα σχέσης. Μπορείς να το κάνεις αυτό?   :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom