ΦΤΙΑΞΕ ΣΕΝΑΡΙΟ καψουρας κορασιδας στην νυν γκομενα ;)Ρε τύπε είμαι με την γκόμενα και η αλλη μου στελνει μηνύματα.....με εχει αναγκη λεει και μαλακιες. :'(
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Ρε τύπε είμαι με την γκόμενα και η αλλη μου στελνει μηνύματα.....με εχει αναγκη λεει και μαλακιες. :'(
καλό κομμάτι η γκόμενα της φυλής ?
ΦΤΙΑΞΕ ΣΕΝΑΡΙΟ καψουρας κορασιδας στην νυν γκομενα ;)
Δεν ξερω αν φτανει......η αλλη μου λεει οτι θελει να την τραβηξω απον τον βουρκο της πορνείας......ότι στην χωρα της ηταν συνεσταλμενη....οτι δεν γουσταρει να κανει αυτην την δουλεια και ετσι......μου ειχε δωσει το τηλ της και εκανα μαλακια πριν μηνες και εδωσα το δικο μου.......
αν ειναι ετσι μακρια.Δεν ξερω αν φτανει......η αλλη μου λεει οτι θελει να την τραβηξω απον τον βουρκο της πορνείας......ότι στην χωρα της ηταν συνεσταλμενη....οτι δεν γουσταρει να κανει αυτην την δουλεια και ετσι......μου ειχε δωσει το τηλ της και εκανα μαλακια πριν μηνες και εδωσα το δικο μου.......
καλό κομμάτι η γκόμενα της φυλής ?
....ναι...... ;)
...ο νόμος τι λεει σε αυτες τις περιπτωσεις? :oαν ειναι ετσι μακρια.![]()
περνας καλα και αν ζητησει αγαπες και ερωτες πουλο...ο νόμος τι λεει σε αυτες τις περιπτωσεις? :o
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Για να ακολουθήσεις το νόμο του Picker πρέπει πρώτα να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι μπορεί να γαμάς αποκλειστικά στα μπουρδέλα για μια ζωή. Είσαι έτοιμος να το κάνεις αυτό? Εγώ σου δείχνω το δρόμο να ζεις υπερήφανα με την απόλυτη αλήθεια, χωρίς να χρειάζεται να υποκρίνεσαι ή να παρακαλάς κανέναν. Πρέπει όμως να αποβάλλεις από το μυαλό σου την πιθανότητα σχέσης. Μπορείς να το κάνεις αυτό?![]()
δλδ ούτε λίγο χαμούρεμα δεν επιτρέπεται με κοπέλα εκτός δουλειάς ?
....ναι...... ;)
και θες να την ξεφορτωθείς ?

δλδ ούτε λίγο χαμούρεμα δεν επιτρέπεται με κοπέλα εκτός δουλειάς ?
και θες να την ξεφορτωθείς ?![]()
Θέλω και την γκομενα και την κορασιδα,εχω μπερδευτεί............ :-*

περνας καλα και αν ζητησει αγαπες και ερωτες πουλο![]()

Επισκέπτης
...ο νόμος τι λεει σε αυτες τις περιπτωσεις? :o
Ο νόμος του Picker λέει να πεις στη γκόμενα την αλήθεια και να τα φτιάξεις με την πουτάνα. Επειδή, πολύ απλά, η πουτάνα ξέρει όλη την αλήθεια και δεν χρειάζεται να της πεις το παραμικρό ψέμα. Ο νόμος του Picker στηρίζει τις σχέσεις με πουτάνες.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Θέλω και την γκομενα και την κορασιδα,εχω μπερδευτεί............ :-*
![]()
![]()
![]()
![]()
την κανονική κράτα την για τα κυριλέ και την πουτάνα για παρεούλα..

την κανονική κράτα την για τα κυριλέ και την πουτάνα για παρεούλα..![]()

Ο νόμος του Picker λέει να πεις στη γκόμενα την αλήθεια και να τα φτιάξεις με την πουτάνα. Επειδή, πολύ απλά, η πουτάνα ξέρει όλη την αλήθεια και δεν χρειάζεται να της πεις το παραμικρό ψέμα. Ο νόμος του Picker στηρίζει τις σχέσεις με πουτάνες.![]()
Δύσκολο.....είναι μικρή η γκόμενα μου.....(22...εγώ 37)......και δεν λέει....με γουστάρει λέει επειδή είμαι έμπειρος και κάτι χαζά.......

την κανονική κράτα την για τα κυριλέ και τηνπουτάναγια παρεούλα..![]()
Αυτό κάνω ρε,πάω και αράζω στο διαμέρισμα της...όταν δεν εργάζεται Φυλής......

μιας και ειμαστε σχεδον ιδια ηλικια μπιλυ πρεπει να προσεχουμε τα τυλιγματα πλεον![]()
Πόσο να προσέχουμε πια....έχουν λυσσάξει για πούτσο και παντρειά όλες.........

Πόσο να προσέχουμε πια....έχουν λυσσάξει για πούτσο και παντρειά όλες.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Αυτό κάνω ρε,πάω και αράζω στο διαμέρισμα της...όταν δεν εργάζεται Φυλής......![]()
τότε μακριά από έρωτες (από την πλευρά σου τουλάχιστον

θα περασεις καλα με το πιπινι ρε.Τετοιες ηλικιες ψαχνω
![]()
Η μόνη μαλακία είναι που με πλακωνει στα γλωσσοφιλα ρε φιλε οταν ειμαστε εξω......ετσι μας ειδε ο redmaftw......
Ασε που ειδες τις δαγκωνιες της νταιανας και δεν ηξερα τι να πω....
Της ειπα οτι παιζαμε μποξ στο γυμναστηριο..........

Πολύ σωστός.....τότε μακριά από έρωτες (από την πλευρά σου τουλάχιστον) και όλα καλά
![]()
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Τυπε, εισαι 37 και σε τριγυριζουν κοριτσοπουλα?Δύσκολο.....είναι μικρή η γκόμενα μου.....(22...εγώ 37)......και δεν λέει....με γουστάρει λέει επειδή είμαι έμπειρος και κάτι χαζά.......
Αυτό κάνω ρε,πάω και αράζω στο διαμέρισμα της...όταν δεν εργάζεται Φυλής......![]()
Εισαι απλα αρχηγος...
Βεβαια αυτα οπου λες για την κορασιδα στη φυλης(αν δε μας δουλευεις) μου φαινονται λιγο επικινδυνα, καθοτι για να κανει αυτα που κανει, λογικα θα εχει νταβατζη...
Απο ο,τι εχω καταλαβει απο τανες(μου το εχουν και καθαρα καποιες), η καψουρα που μπορει να νοιωσουν για εναν αντρα ισως και να ειναι μεγαλυτερη απο αυτη μιας γυναικας απ' "εξω", οποτε εχετο υποψιν σου,ακομα και να την ταπεινωνεις μεχρι και να τη βαρεσεις, το κολλημα της θα παραμεινει το ιδιο...
Παρεπιπτοντως η κορασιδα που την εχω δει(μονο) 2-3 φορες, ειναι και γαμω τα κομματια...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K