ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ Δυστυχώς ούτε ο ίδιος΄καταλαβαίνει ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟ. Κατά τη γνώμη μου είναι η περίπτωση παίκτη που "φωνάζει" από χιλιόμετρα ότι παίζει με μέσο ή λόγω καλού μανατζερ...
ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ Δυστυχώς ούτε ο ίδιος΄καταλαβαίνει ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟ. Κατά τη γνώμη μου είναι η περίπτωση παίκτη που "φωνάζει" από χιλιόμετρα ότι παίζει με μέσο ή λόγω καλού μανατζερ...
ρε αμπαλε προφεσορε ο αντερσον τραυματιστηκε στο πρωτο παιχνιδι που επαιξε με την αεκ καθοτι ηταν ηδη τραυματιας και τον εβαλε ο μαλακας ο σκανζι,το παιδι ηξερε και γαμω τις μπαλες!
Η συνέχεια γνωστή.... Τον χειρούργησε ο Μήτσου και τον έστειλε να αλλάξει επάγγελμα, όπως με τόσους άλλους στο παρελθόν, όπως Ολιζαντάμπε, Φλίπσεν (ιδιαίτερη βέβαια περίπτωση, αλλά είχε φρικάρει) με αποκορύφωμα έναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ παίκτη, μπάσκετ όμως, τον Όντετ Κάτας....
Για τον Βυντρα φταιει ο Τεν Κατε που τον χρησιμοποιει επανηλειμμενα.
Ο Σκαζι,ναι,ηταν καραγκιοζης.
Ο πιο κοιμισμενος και ασχετος παντως ηταν ο Μπακε! Απιστευτος!
Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που σταμάτησαν για πολλούς λόγους και κυρίως επειδή ο εκάστοτε προπονητής δεν είχε συμφέρον να τους προωθήσει....
Στον Ολυμπιακο μαλλον ο Βαρεσανοβιτς ηταν ο χειροτερος των τελευταιων ετων και το αστερι... Ζιζι Ρομπερτς .... ελεος αυτοι ουτε να μαζευουν τη μπαλα και καποιοι αλλοι βεβαια αλλα αυτοι ηταν για τα μπαζα πραγματικη απολαυση
εχω αναφερθει σε παλιοτερα Post της δικια μου ομαδας τα παλτα αλλα απο περσυ αυτος ο αουρελιο τι καρκινωμα ειναι ο πουστης; γαμω το δουλεμπορικο που τον εφερε!