παίδες σήμερα πέρασα απο 109 στις 5 το απόγευμα και ήταν μια ρωσίδα ονοματι λίζα με τον ίδιο τσάτσο. Λοιπόν φίλοι μην την πάρετε ποτέ τη Λίζα γιατι έκανα το λάθος και την πήρα. Εϊναι το χειρότερο πράγμα στην πιάτσα. συμμετοχή στο κρεβάτι 0 και ήταν σα να γαμας ντουβάρι. α ρε ντενίζ τι μας έχειοσ κάνει και παραμιλάμε. είναι η καλύτερη στην πιάτσα και φτηνη με 20 ευρώ. αν ,πορει κανείς ας πα΄ρει κανενα τηλ να ξέρουμε τι ωρα είναι. ΚΑι κατι ακόμα. πως μπορώ να την κοπανήσω απο το σπίτι και να μην καταλαβει τίποτα η γυναίκα μου και να πάω στη ντενίζ? πείτε καμια γνώμη σε παιδια γιατι έχει κολλήσει το μυαλλο μου. εννοώ να την κοπανήσω την ώρα που δουλεύει η ντενίζ απο το σπίτι χωρις να καταλάβει τίποτα η γυναίκα μου περιμένω απαντήσεις
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ντενιζ ειναι πρωινη, μεσημεριανη βαρδια ειναι ευκολο νομιζω, πας απο τη δουλεια!!! ;) Αν ειναι βραδυνη βαρδια, φορας κατι πολυ απλο ως ψιλοπροχειρο & απλα πας για για bet, για δεις το φιλαρακι σου τον "ταδε", η απλα ανοιγεις τη πορτα & λες αγαπη μου, ερχομαι σε λιγο(ξερα!)
Θα σου υπενθιμισω ακομη αυτα που γραφινται παρακατω απο τους... τιμητες
της

απο τα 1000 ατομα που τν εχουν επισκεπτει ως τωρα ολο και κατι θα αφησε καποιος πισω του...
κ εννοω αρρωστια!!