Μιας και εχει γινει πολυς ντορος για το εν λογω μαγαζι, θα καταθεσω και εγω το σχολιο μου με κινδυνο να χαρακτηριστει ρατσιστικο αλλα νομιζω οτι πρεπει να το κανω. Ακουγοντας τοσα σχολια αποφασισα να παω και εγω. Πηγα προχτες νωρις το απογευμα και δεν ειχε κοσμο, μαλιστα 1 δωματιο ηταν αδειο και στην αναμονη ηταν μονο 1 πελατης. Η ωρα ηταν 7 ~ 7,10 . Ενω περιμενα, ανοιξε η πορτα απο ενα δωματιο και βγηκε ενας αθιγγανος ή αλλοδαπος . Μαλλον αθιγγανος ηταν διοτι το ντυσιμο του ηταν αναλογο και φορουσε σαγιοναρες. Δεν ειμαι σιγουρος, παντως η εμφανιση, το ντυσιμο και η συνολικη του εμφανιση ηταν απαραδεκτη χωρις να θελω να μπω σε λεπτομερειες. Προβληματιστηκα πολυ αν επρεπε να μπω. Τελικα δεν αντεξα και μπηκα. Οταν ηρθε την ρωτησα αν πηγε μαζι του και απαντησε θετικα. Της ζητησα να μου κανει μια πιπα με προφυλακτικο χωρις καν να ξαπλωσω. Εφυγα προβληματισμενος και αποφασισμενος να μην ξαναπαω γιατι απο οτι φαινεται η Ντενιζα τα ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ με οτι αυτο συνεπαγεται. Καλη η ηδονη μαγκες αλλα υπαρχουν και αλλα πραγματα σοβαροτερα που πρεπει να σκεφτουμε. Σκεφτειτε μονο ποσους πελατες εχει καθε μερα και τι κανει με ολους αυτους. Βεβαια καθενας κανει τις επιλογες του και ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του. Εγω απλα κατεθεσα την εμπειρια μου...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).