Νέα

Το αρχίδι μου «δραπετεύει»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Εδώ και αρκετά χρόνια, πολλές φορές, ενώ γαμάω έχω παρατηρήσει ότι το αρχίδι μου "κρύβεται" προς τα πάνω, στην βάση της πούτσας πχ. Τις προάλλες ενώ γάμαγα, κυριολεκτικά και τα 2 μου αρχίδια βρέθηκαν πάνω από την βάση της πούτσας. Αυτό συμβαίνει ενώ γαμάω με ένταση και είμαι κοντά στο να χύσω. Δεν υπάρχει πόνος η δυσφορία, δεν το νιώθω καν μέχρι να κοιτάξω κάτω, αλλά και πάλι είναι πολύ τρομαχτικό. Μόλις το δω, τα σπρώχνω και επανέρχονται, πολλές φορές τα κρατάω την ώρα του γαμησιού για να μην μου φύγουν. Ένας γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ εφόσον δεν υπάρχει πόνος, αλλά και πάλι με φρικάρει η φάση, πλεον γίνεται αρκετά πιο συχνά από ότι στο παρελθόν. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Σε τι οφείλετε? Εγώ πιστεύω πρέπει να έχει να κάνει με μυς του πυελικου εδάφους ή κάτι τέτοιο
Ωρες ωρες γινεται πολυ αρχιδι το αρχιδι!

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Νηματοθέτη ιδέα: αφού θέλει να δραπετεύσει ονόμασε το Ρωχάμη ή Παλαιοκώστα, ενώ το δεξί που κρέμεται θα το αποκαλώ πλέον Βαβυλώνα (από τους κρεμαστούς κήπους της Μεσοποταμίας) :headbang2:

Να λοιπόν η επόμενη ατάκα που θα πω στην *******

Έλα μικρή μου γοργόνα,
ρούφηξε απαλά τη Βαβυλώνα!

Υ. Γ. Ονόματα δεν αποκαλύπτω, μοναχοφάης γαρ :coffee:

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.863
Πόντοι
23.656
Δεν μπορώ να ανηφορίσω
Με τραβούν τα αρχίδια πίσω
:coffee:
Φίλε κουδουνίζουν κιόλας από το κρέμασμα; :grin:
Να ανησυχείς όμως θα σου έλεγα γιατί συνήθως τα ώριμα σύκα στο τέλος πέφτουν :confused:
Νά ανησυχείς όταν θά αρχίζουν να κουδουνίζουν :2funny::2funny:
5203642103831.jpg

Μπορεί να κάνουν δουλειά και αυτά συνάδελφοι...:tooth:
Τώρα διάβασα τον συλλογισμό σου καλέ μας φίλε,αλλά με τις μλκιες του πρι πρι δεν σου εδωκα τα φώτα μου...:coffee:
Αρχίδια μάντολες :coffee:
.....:coffee::coffee::coffee:
tria_plia.jpg

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.260
Πόντοι
10.026
Ένας τύπος δημιούργησε ένα thread και έγραψε τον πόνο του: Κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, τα αρχίδια του δεν λειτουργούν φυσιολογικά, δηλαδή να παράγουν σπέρμα. Αντί αυτού, ένα από αυτά, απέκτησε νοημοσύνη, αυτονομήθηκε και προσπαθεί να δραπετεύσει/λιποτακτίσει. Εάν το δει κάποιος, από άλλη οπτική γωνία, φαίνεται ότι ο πούτσος του κάνει screen ή μήπως το αβαντάρει (!). Εάν θέλει να φύγει, τότε θα πρόκειται για πραγματικό "αρχίδι". Και να φύγει, να πάει που; Στο πίσω μέρος του σώματος; Τότε, θα πρόκειται για "κωλάρχιδο"(!). Ε, ρε, τι διαβάζουμε, μέσα σε αυτό το site! Το συγκεκριμένο θέμα είναι δαγκωτό κυριακάτικο. Και όχι απλή Κυριακή, αλλά Κυριακή της Αποκριάς και Κυριακή των Βαΐων!

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.894
Πόντοι
456
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Εδώ και αρκετά χρόνια, πολλές φορές, ενώ γαμάω έχω παρατηρήσει ότι το αρχίδι μου "κρύβεται" προς τα πάνω, στην βάση της πούτσας πχ. Τις προάλλες ενώ γάμαγα, κυριολεκτικά και τα 2 μου αρχίδια βρέθηκαν πάνω από την βάση της πούτσας. Αυτό συμβαίνει ενώ γαμάω με ένταση και είμαι κοντά στο να χύσω. Δεν υπάρχει πόνος η δυσφορία, δεν το νιώθω καν μέχρι να κοιτάξω κάτω, αλλά και πάλι είναι πολύ τρομαχτικό. Μόλις το δω, τα σπρώχνω και επανέρχονται, πολλές φορές τα κρατάω την ώρα του γαμησιού για να μην μου φύγουν. Ένας γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ εφόσον δεν υπάρχει πόνος, αλλά και πάλι με φρικάρει η φάση, πλεον γίνεται αρκετά πιο συχνά από ότι στο παρελθόν. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Σε τι οφείλετε? Εγώ πιστεύω πρέπει να έχει να κάνει με μυς του πυελικου εδάφους ή κάτι τέτοιο
αυτό συμβαίνει σε συγκεκριμενη γυναίκα ή σε όλες μπσρει να φοβούνται κάποιο μουνι και να κρύβονται

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.714
Πόντοι
7.046
Διάβασα βιαστικά "Το φίδι μου δραπετεύει", όπως κοιτούσα τους τίτλους των θεμάτων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom