Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 33.067
- Πόντοι
- 6.256
δεν προλαβαινω να σβηνω πμ γιατι 2-3 μπουστηδες αποφασισαν να σπασουν πλακα....
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω μονο 2 πμ ειχα,εσυ?
![]()
2 κι' εγώ...
Τελικά θα μας στείλει κανείς τα βίδεο...?
δεν προλαβαινω να σβηνω πμ γιατι 2-3 μπουστηδες αποφασισαν να σπασουν πλακα....
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω μονο 2 πμ ειχα,εσυ?
![]()
ναι γιατι εσεις ειστε στην πλεμπα....2 κι' εγώ...![]()
Τελικά θα μας στείλει κανείς τα βίδεο...?![]()
ντου κυριε.... ντου2 κι' εγώ...![]()
Δηλαδη εγω που οπως εγραψα δεν το εχω και περιμενω να μου το στειλετε ή εσυ ή οι αλλοι 2 (ονοματα δεν λεω βεβαια) λαβαμε τον ιδιο αριθμο μηνυματων...2 κι' εγώ...![]()

ναι γιατι εσεις ειστε στην πλεμπα....
ενω εγω μεχρι και οι πετρες ξερουν οτι κινουμουν στις παρυφες της σοουμπιζ...

Ντε μεσιε ντεντου κυριε.... ντου
τι λες να συμβαινει στην υποθεση φουρφιωτη ρε τακη? γιατι τον φυλαει ολη η κυπ?ναι γιατι εσεις ειστε στην πλεμπα....
ενω εγω μεχρι και οι πετρες ξερουν οτι κινουμουν στις παρυφες της σοουμπιζ...
εδω σου λεει οτι εχει τα βιντεακια που την διακορευουν διαφοροι μουτσοι και εσυ τον ρωτας αν την εχει γνωρισει....Την Νικολέττα την έχεις γνωρίσει Τάκη?![]()
τι λες να συμβαινει στην υποθεση φουρφιωτη ρε τακη? γιατι τον φυλαει ολη η κυπ?![]()
![]()
για πες εσυ που ξερεις απο τα βρωμικα κυκλωματα της σοου μπιζ
εδω σου λεει οτι εχει τα βιντεακια που την διακορευουν διαφοροι μουτσοι και εσυ τον ρωτας αν την εχει γνωρισει....
τυπε ο μενιος ο,τι εχει πετυχει στην ζωη του μεχρι τωρα, το εχει πετυχει με το στομα του..τι λες να συμβαινει στην υποθεση φουρφιωτη ρε τακη? γιατι τον φυλαει ολη η κυπ?![]()
![]()
για πες εσυ που ξερεις απο τα βρωμικα κυκλωματα της σοου μπιζ
θειο μου φαινετε οτι ο μενιος εχει βιντεο τον κουλη να κανει πλακομουνι με τον αλεξηΘείο μήπως έχει ο Μένιος τα βίντεο?
οταν την γνωρισα ηταν ντυμενη..Ναι αλλά είσαι βιαστικός.
Η επόμενη ερώτηση θα ήταν αν ήταν ντυμένη όταν τη γνώρισε...
Μου το χάλασες...![]()
τακη λες να εχει τσιμπουκωσει τυπους που ειναι ψηλα στην κοινωνικη ιεραρχια μας?τυπε ο μενιος ο,τι εχει πετυχει στην ζωη του μεχρι τωρα, το εχει πετυχει με το στομα του..
και δεν αναφερομαι στο λεγειν του...
![]()
![]()
![]()
σολο κλαρινο το παει σου λεω!!!!τακη λες να εχει τσιμπουκωσει τυπους που ειναι ψηλα στην κοινωνικη ιεραρχια μας?![]()
![]()
τακη εγω δεν του το εδινα....ειναι πολυ ανωμαλοι οι πολιτικοι μας τελικασολο κλαρινο το παει σου λεω!!!!
τακη εγω δεν του το εδινα....ειναι πολυ ανωμαλοι οι πολιτικοι μας τελικα![]()
![]()
![]()