ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.109
- Πόντοι
- 11.445
τυπε το κοτερο ειναι κανονικο..12 λεπτα..μην παραπληροφορεις το κοινο :S
εγω παντως σε ινστα το ειδα , μαλλον καποιος το υπεκλεψε απο την οθονη του Νασσου :-
τυπε το κοτερο ειναι κανονικο..12 λεπτα..μην παραπληροφορεις το κοινο :S
Υπάρχει το βιντεάκι με την παρτουζα στο κότερο;;;;;;;Ευχαριστω τον Troubakhs για την αψοξη συναλλαγη μας και τον κωδικο που μου εστειλε για τη παρτουζα στο κοτερο....
Ευχαριστω τον Troubakhs για την αψοξη συναλλαγη μας και τον κωδικο που μου εστειλε για τη παρτουζα στο κοτερο....
Υπάρχει το βιντεάκι με την παρτουζα στο κότερο;;;;;;;
τυπε την κονσερβα πως του την στελνουμε?τα 30 ειναι στανταρντ ή να κανω παζαριαΥπαρχει...30 ευρω και μια κονσερβα με φασολια ζηταει ο Troubakhs για να στειλει τον κωδικο για το λινκ.Μονο μεσω paypal οι πληρωμες....
τυπε την κονσερβα πως του την στελνουμε?τα 30 ειναι στανταρντ ή να κανω παζαρια:S :S :S
μόνο χαρτονομίσματα των 30 παίρνει μου είπε και μενα. :S :S :Sτυπε την κονσερβα πως του την στελνουμε?τα 30 ειναι στανταρντ ή να κανω παζαρια:S :S :S
τυπε την κονσερβα πως του την στελνουμε?τα 30 ειναι στανταρντ ή να κανω παζαρια:S :S :S
Και αυτήν την κανόνιζε (προπολεμικά) ο Μπουρούσης....Μάλιστα...
Τύποι κυκλοφορούν πολλές short versions του σκηνικού.Μην είστε μαλάκες και πληρώσετε για αυτές.Να τσεκάρετε ότι πληρώνετε για την full version.
Η full version είναι όλα τα λεφτά.Απίστευτα τσιμπούκια από τις καυλιάρες.Μέχρι και νεφρά ρουφάνε οι καριόλες.