Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.406
Πόντοι
3.506
Κατηγορει το παλικαρι για σεξισμο (οπου ειχε δικιο σ αυτο που εγραψε ο dimitristz92),οταν ο ιδιος εχει κανει εδω 50-60 ποστ ψαχνοντας φωτο υλικο κλπ απ διασημες και πορνοσταρ..Μαθαν ολοι μια λεξη-καραμελα "σεξισμος" και την πιπιλανε.Αν δεν γουσταρεις φιλε εμας τους "σεξιστες" μπορεις να αποχωρησεις απο δω..Δε σε κραταει κανεις με το ζορι..

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.943
Πόντοι
456
Ο σεξισμος σε αυτο το σαιτ μου προκαλει αηδια ωρες ωρες.

Μαθε να βλεπεις τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως νομιζεις η σε βολευουν.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα καλη η κακη δεν εχει πολυ σημασια.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
Δηλαδη ή θα εισαι στρειτ καφρος ή γκει? Να θαυμαζεις ωραιες γυναικες χωρις να τις μειωνεις με σεξιστικες, στερεοτυπικες μαλακιες που δε θα ελεγες ποτε για τη μανα σου η την αδερφη σου, δεν παιζει? Εσεις που το παιζετε πολυ γαμιαδες κοιταξτε μη βγαλετε κανενα κάλο απο την πολλη μαλακια ή μελανιες απο τις παντοφλιες στο σπιτι.
παντως να ξερεις οτι δε θα γαμησεις ετσι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
Έχει βιντεάκι που του γρασάρουν τη ροδέλα στη Μύκονο τα συντρόφια του της ΟΝΝΕΔ.
πεταχτηκε σαν τη μπουτσα και ο κωλογερος
70 χρονων εισαι ρε μαλακα
ψοφα να κανεις τοπο στα νεα παιδια

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.869
Πόντοι
6.030
Ρε μάγκες ειλικρινά τώρα. Τυπάκια σαν τη Νικολέττα τι σας έχουν κάνει???Προσωπικά Δεν την ξέρω. Όμως βγάζει κάτι θετικό. Αν κάποιος την ξέρει και ξέρει ότι είναι ελεηνίδα ας μας το πεί. Πολύ θάψιμο σε μια θετική παρουσία.Κρίμα.
Και για να μην παρηξεγηθώ. Εκτός απο μερικές παχιές που έχω ρίξει( :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:), δεν έχω καμία σχέση μαζί της.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.308
Πόντοι
3.656
Μπαχαλεψε εντελώς το νήμα,θα ανέβει φωτό της Νικολετας, όταν τα μαστάρια της ακουμπήσουν πατωμα.. :S :S :S

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
σε φορουμ αγοραιου ερωτα και πουτανων ηρθε ο αλλος να μιλησει για σεξισμο...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
Εσύ όπου μπαίνεις μυρίζει σκατίλα.
παρε ρε μαλακα τη "βοηθεια στο σπιτι για ηλικιωμενους" του δημου σου να ερχονται 2 φορες τη βδομαδα σπιτι σου να τσεκαρουν γιατι καμια μερα θα πεθανεις και θα σε βρουνε οι γειτονοι μετα απο κανα μηνα απο τη μυρωδια

Karmol

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Πώς να γίνεται να δω και εγώ αυτές τις φωτογραφίες ρε παιδιά δεν έχω υλικό να μελετήσω το βράδυ

tsdhellas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους, αν μπορεί κάποιος να μου στείλει με ΡΜ τα βίντεο της Ράλλη και της Αραβανή & Στικούδη (αν υπάρχουν βέβαια). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Καλημέρα σε όλους, αν μπορεί κάποιος να μου στείλει με ΡΜ τα βίντεο της Ράλλη και της Αραβανή & Στικούδη (αν υπάρχουν βέβαια). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
τυπε της Στικουδη το εχει το μελος τρουμπακης και δεν το δινει απ'οτι ξερω..απο της Ραλλη ποιο θες?αυτο στο κοτερο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom