barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.654
- Πόντοι
- 5.506
βαριομουνα να το γραψω στα ελληνικα. ελληνας ειμαι απλα μπευρδευτηκα
κοκακολα πίνεις το μπουκάλι ή την κουτάκι;
βαριομουνα να το γραψω στα ελληνικα. ελληνας ειμαι απλα μπευρδευτηκα
θα έπρεπε πάντως να γυρίσει μια δυνατή παρτούζα σε σκάφος.ότι και καλά πάνε με τον ξενοδόχο ν αράξουν αλλά εκεί καβλώνει με δυο γυμνασμένους ψωλαράδες(που είναι το προσωπικό του σκάφους) και τελικά την γαμάνε όλοι μαζί και στο τέλος την χύνουν όλοι στη μάπα.
Δεν μου ήρθε τίποτα φίλε
Δεν μου ήρθε τίποτα φίλε
Ελα ρε μεγάλε τώρα. Παίζεις με τον πόνο μας.Δε σου ήρθε το βίντεο με την παρτούζα της Ράλλη στο σκάφος; :S :S :S
Ρε νιαμου,στείλτε ένας το βιντεο με το λεσβιακό.![]()
![]()
![]()
Σωστος , τσιμπησαμε και εμεις και περιμενουμε σαν τους χαζους..Ας ληξει το θεμα να παμε παρακατω..Ωραιο Forum...180 σελιδες χωρις ουσια που στις 150 οι χρηστες ζητανε των κωδικο για τα αρχεια της N.Ρ λες και αυτοι οι κομπλεξικοι που εχουν τους κωδικους αν τους δωσουν η εστω να ανεβασουν τα αρχεια σε κανα γνωστο ξενο site τι φοβουνται μην παει αυριο το Σδοε να τους ζητησει τιμολογια...
θα φτασει 1000 σελιδες και ακομα ο κοσμος θα ζηταει τα αρχεια...
Ενας admin να καθαρισει λιγο εγω δεν υπαρχει?
Σιγά ρε μεγάλε εσύ, με 2 post κρίνεις και το φόρουμ. Δεν το κατάλαβα αυτό για τους κομπλεξικούς που έχουν τους κωδικούς.Μας ξέρουν και απο χθές για να μας δώσουν. Ότι θέλει κάνει ο καθ'έναςΩραιο Forum...180 σελιδες χωρις ουσια που στις 150 οι χρηστες ζητανε των κωδικο για τα αρχεια της N.Ρ λες και αυτοι οι κομπλεξικοι που εχουν τους κωδικους αν τους δωσουν η εστω να ανεβασουν τα αρχεια σε κανα γνωστο ξενο site τι φοβουνται μην παει αυριο το Σδοε να τους ζητησει τιμολογια...
θα φτασει 1000 σελιδες και ακομα ο κοσμος θα ζηταει τα αρχεια...
Ενας admin να καθαρισει λιγο εγω δεν υπαρχει?